Vannak ilyen ürgék, akik a szélsőségeknek élnek.
Mindenesetre jövőre azért nem ártana valamit a kettő közé is betuszkolni, hacsak nem az örökkévalóságnak szánod azt a motort...
Szasztok gyíkok!
Hétfőn hazavittem a gépet de Pesttől Göncig rajtam kívül nem láttam motorost és nem pályán mentem
Így kezdtem az évet március elején, hogy 10 fokban mentem ki D.dorf.ba most meg november 12-én haza és sehol semmi 2 kerekű csak én Szezon ennyi volt.
ApraszakiFerenc nem mentem be a vendéglátó egységedbe mert mennem kellett időpontra oszt lépni kellett
Úgy-úgy... Érintett paciens is ékesítette sorai(n)kat anno. Akkor jó volt.
Amúgy meg,,, senki előtt nincs zárva a(z) (képzeletbeli) ajtó...
Zsoltit meg úgy alapból a SM-on sem láttam még soha, inkább ennek szólt a csodálkozás.
Besszaroook... Te itt,,, Zsolti? Amúgy,,, az a kör tényleg nagyon jó volt.
Viszont,,, múlt hétvégén az RGV-vel csináltunk Ádám kollégával egy hasonló kört,,, a három dobbantó nagyon komoly volt.
No meg,,, 5.-ben 190,,, egy 250-estől,,,azért az mosolyt csalt az arcomra.
Nemtudom, elég sansztalan a dolog! Annyi, hogy ha esetleg ismét Satarattaujhely felé jönnétek akkor csörögjetek rám és meglátom, hogy éppen mizu. De ma zhzok, gyakorlatilag kiesik ez a nap, szal egész héten meló, hogy meglegyen az óraszámom, aztán pénteken szerelőhöz megyek vezérlést csinálni; és szombaton ha hazamegyek akkor cserélem a fékbetétet, bekötöm a ködlámpát... ezekért nem fizetek szerelőnek! De mondom, ha arra jártok csörgessetek meg! Majdnem tele tankkal pihen az XT szóval :)
(Juteszembe 10én Grétinek lejárt a műszakija, és már csak tavasszal megy vizsgára, szóval ha megyünk közösködünk)
Mindenesetre jövőre azért nem ártana valamit a kettő közé is betuszkolni, hacsak nem az örökkévalóságnak szánod azt a motort...
Hétfőn hazavittem a gépet de Pesttől Göncig rajtam kívül nem láttam motorost és nem pályán mentem
Így kezdtem az évet március elején, hogy 10 fokban mentem ki D.dorf.ba most meg november 12-én haza és sehol semmi 2 kerekű csak én Szezon ennyi volt.
ApraszakiFerenc nem mentem be a vendéglátó egységedbe mert mennem kellett időpontra oszt lépni kellett
A nappalok meg már igen csak rövidek...
Amúgy meg,,, senki előtt nincs zárva a(z) (képzeletbeli) ajtó...
Zsoltit meg úgy alapból a SM-on sem láttam még soha, inkább ennek szólt a csodálkozás.
Viszont,,, múlt hétvégén az RGV-vel csináltunk Ádám kollégával egy hasonló kört,,, a három dobbantó nagyon komoly volt.
No meg,,, 5.-ben 190,,, egy 250-estől,,,azért az mosolyt csalt az arcomra.
(Juteszembe 10én Grétinek lejárt a műszakija, és már csak tavasszal megy vizsgára, szóval ha megyünk közösködünk)
Nade majd meglátjuk! Azért a -20hoz már öreg vagyok!
De mehetünk máskor is még
Csak egy picit süssön a nap!