ja valahogy elkerülte a figyelmemet, de most szinkronos. régen is az volt? a filmet láttad? szinkronosan kell mert szinte jobb mint az eredeti. he hö höhö hehe hm hm hehe http://www.mtv.co.hu/shows/bea...
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le cibzározható kabát résszel méret probléma miatt! Olcsón eladó! 48eft kb 50 es méret!
Ti mivel mentek chopper belefér max sebességem utazóban ezzel 100-120km/h ? Ebéd után rendben. Mikor is ebédeltek. Én kb 14 körül Ok Itt a teló számom 0670harminchét37száz80
Semmi biztosat nem tudni még, az bizonyos, hogy valamikor ebéd után indulunk, túl sokan nem leszünk, de, hogy megyünk, az tuti.
Jó lenne amúgy tudni a számodat, mivel se Mimok, se Fészen nem vagy fent, nem tudunk szólni, ha volna valami.
Későbbiekben tervezünk még ilyen Roburos erdei kanyargást, meg Bánkúton szánkózást... Szóval,,, van miről lemaradni, még mindig.
Nem tűntem el csak nem szóltam be Zolival már beszéltem kedden . 5 - én megyek a gumiért. Amúgy köszi. Mikor gurultok hová merre meddig érdekelne engem is ha bevesztek a csapatba
szántón a dekorosok nem csinálnak autóüveg fóliázást?
Vagy ha nem akkor nem tudtok itt a környéken valakit? Esetleg miskolcon..