Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A völgybe merre mentetek? Tállya felől át a hegyen? Vagy van más út is amit nem ismerek?
EZ nem a környék de ennyiért sztem bokorugrónak
Misemvagyunkbuzikok!
én kimondottan ezeket keresném, mert csak jókat hallottam,olvastam róluk és tényleg csak bokorugrásra kellene
Meg nem is kimondottan enduro. Most van a hátsókerék javítás alatt jönnek a rossz idők már elő kell szedni a gépet
Az Adee márkanevű kollégának van itt S.Péteren egy eladó bokorugró, nem kimondottan 600-as, de majdnem...
Üdv!

Nem tudtok Miskolc környékén eladó Yamaha XT 600 v. Honda XL 600 v. Suzuki DR 600 motort?
fel a léc a kerék helyére oszt gó
No, örömmel látom, az utolsó szép őszi hétvégét aki tehette, ki is használta. Aki meg kihagyta, az már fújhatja, jövő hétvégére már hetet, havat mondanak...
Megnyugodtam, nem vagyok buzi
Én vóótam. Teljesen üres a nagy falu csak pislogtam
Nem kellett csorogni, lehetett neki húzni szépen.
Csak úgy rezegnek a kirakat üvegek utánam
Szerintem sokan motorztak.
Nem tudom, ki merre volt ma, de egy kolléga szavaival élve,,, buzi, aki nem motorozott ma!
Na! mentünk 1 kört az asszonnyal NAGYON jó idő volt/van. Remélem motoroztok!

Picit hideg volt az aszfalt,+ 2-en voltunk de így ez király!
Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
De mondom:),, vagyis,,, mutatom.

http://youtu.be/il2RjbFMjZw
akkor ne mondd.
az miaz? NEM GUGLIZOK :D
Salakról jut eszembe...
Ha valami újra vágynál, ami még nem volt az országban,,,szombat délután a Salakpályán Flat Track bajnoki döntő...
Érdekes lehet, már aki szereti a salakpályán űzhető sportokat.
na azért!
L
A
C
I
?
"...boltban a mosószereken, a hazug tekinteteken, biztonsági felvételelen.."
énnemsok számukat ismerem, de pl az, hogy "de most még téged látlak utcákon, tereken, reggel a májkrémes kenyéren" aaaz Alvin, nem? Azt szeressem!