Tárgytalan,,, sajna, ez a múlt héten megtartott falubanzáj volt az, csak régebben még erre a napra tervezték, de aztán előrébb lett hozva egy héttel, ami,,, most, így utólag belátom, nem is baj, mert e hétvégén befagyott volna a picsánk.
Más. 70/7760185... Hívd fel ezt a számot, hivatkozz rám, és dumáld meg Zolival a 16-os gumit. Megvan még mindkettő, beszéltem vele, vár téged.
Miskolcon érdemleges szakműhely nem igazán van ilyenre, én a Daróczimotor-hoz küldtem fel Gödre az RGV cuccaimat anno...
Hüvelyt gyönyörűt csináltak, a főtengelyt is tökéletesen felújították, sajna, a szar dugók összevágták azokat a hengereket, de a főtengely most is vidáman forogja a 13000-eket.
Hááát,,, nagy kár, hogy nem jöttetek.
Nagyon jó hangulat volt, és hatalmas sikerünk volt, egyszerűen alig tudtuk abba hagyni a furikáztatást, mert csak tolongtak, meg tolongtak a gyerekek.
Tegnap igazoltan távol maradtam, (teherautók téli átállítása, gumizás, gumivágás, kerékcserék,,, majd éjfélkor végeztem)
de most bepótolom, úgy,hogy : BOLDOG FERI NAPOT, ÍGY UTÓLAG IS!
Holnap meg jönni ám!
68nm2 2,5 szobás albérlet kiadó hosszú távra is a MISKOLC Dessewffy Arisztid utca 12. szám alatt.
-A lakás bútorozott, jó állapotú, frekventált környéken.
- Mindegyik szobának saját bejárata van, jól elszeparálható a lakásban akár 3 diák kényelmesen elfér.
- Külön étkező, konyha, erkély, WC, Fürdőszoba
- Kiváló közlekedési lehetőség: 38-as buszmegálló 15méterre.
- Gyalog az egyetemi (22-es) busz 15 perc.
- Csendes szomszédok, nyugodt biztonságos környék, NAGYON ALACSONY REZSI költség.
Érdemes megnézni!
Hívjon bizalommal.
Elérhetőség: 06-30-210-8445
Mail:kovnoe999@gmail.com
Hali. Hát persze. Szerintem meg kellene néznie. Jóárú?! Az összes baját megcsináltam, már nincs kihívás rajta
Bár nem mindenkinek jön be ez de megbízható a kategóriájában. R16 gumival mi van? Lekopott a mátrában az összes futom elölről. Hogy mi lehet a baja?
Más. 70/7760185... Hívd fel ezt a számot, hivatkozz rám, és dumáld meg Zolival a 16-os gumit. Megvan még mindkettő, beszéltem vele, vár téged.
Hüvelyt gyönyörűt csináltak, a főtengelyt is tökéletesen felújították, sajna, a szar dugók összevágták azokat a hengereket, de a főtengely most is vidáman forogja a 13000-eket.
Nagyon jó hangulat volt, és hatalmas sikerünk volt, egyszerűen alig tudtuk abba hagyni a furikáztatást, mert csak tolongtak, meg tolongtak a gyerekek.
Mert tudok egy címet,csak egy 250 2T RMX főtengelyről van szó, és nem tudom h a magas fordulat nem igényel-e valami különleges eljárást ?
Válaszokat előre köszönöm
de most bepótolom, úgy,hogy : BOLDOG FERI NAPOT, ÍGY UTÓLAG IS!
Holnap meg jönni ám!
ALBÉRLET KIADÓ!
Miskolc „Rózsadomb”
68nm2 2,5 szobás albérlet kiadó hosszú távra is a MISKOLC Dessewffy Arisztid utca 12. szám alatt.
-A lakás bútorozott, jó állapotú, frekventált környéken.
- Mindegyik szobának saját bejárata van, jól elszeparálható a lakásban akár 3 diák kényelmesen elfér.
- Külön étkező, konyha, erkély, WC, Fürdőszoba
- Kiváló közlekedési lehetőség: 38-as buszmegálló 15méterre.
- Gyalog az egyetemi (22-es) busz 15 perc.
- Csendes szomszédok, nyugodt biztonságos környék, NAGYON ALACSONY REZSI költség.
Érdemes megnézni!
Hívjon bizalommal.
Elérhetőség: 06-30-210-8445
Mail:kovnoe999@gmail.com
Bár nem mindenkinek jön be ez de megbízható a kategóriájában. R16 gumival mi van? Lekopott a mátrában az összes futom elölről. Hogy mi lehet a baja?