Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyesmik:)

Eléggé elfásult vicceid vannak ürge.
Beírattad a faiskolába?
Lehetséges, sőt biztos. Ha nem is beiratkozni, de Mályiban voltam fával.
Beíratkozni volt
Lehetséges, hogy te jártál ma délután a zöld sárkánnyal az egyetemnél?
Tárgytalan,,, sajna, ez a múlt héten megtartott falubanzáj volt az, csak régebben még erre a napra tervezték, de aztán előrébb lett hozva egy héttel, ami,,, most, így utólag belátom, nem is baj, mert e hétvégén befagyott volna a picsánk.

Más. 70/7760185... Hívd fel ezt a számot, hivatkozz rám, és dumáld meg Zolival a 16-os gumit. Megvan még mindkettő, beszéltem vele, vár téged.
Hali rgw Zoli Mimokon írtad még hogy okt 13 valami lesz de nem árultad el mi is Lesz valami?
küld el postán bencsik palihoz ő jó szakember. http://krosszmotorok.hu/
No, ezt örömmel hallom, mert az biztos, hogy ilyen jellegű dolgokra volna igény, csak hát az önkormányzat, meg a "pénzszórás" ...
Talán jövőre! Hátha jobban alakul az az év, többet sikerül gyakorolni is, és akkor lehet szó egy rögtönzött spontán pici bemutatósdiról is...
Miskolcon érdemleges szakműhely nem igazán van ilyenre, én a Daróczimotor-hoz küldtem fel Gödre az RGV cuccaimat anno...
Hüvelyt gyönyörűt csináltak, a főtengelyt is tökéletesen felújították, sajna, a szar dugók összevágták azokat a hengereket, de a főtengely most is vidáman forogja a 13000-eket.
Hááát,,, nagy kár, hogy nem jöttetek.
Nagyon jó hangulat volt, és hatalmas sikerünk volt, egyszerűen alig tudtuk abba hagyni a furikáztatást, mert csak tolongtak, meg tolongtak a gyerekek.
Miskolcon nem tudok, de Nyíregyházán Nyitraihoz szokták vinni az ilyen lomokat.
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy Miskolcon hol érdemes főtengelyt javítattni?

Mert tudok egy címet,csak egy 250 2T RMX főtengelyről van szó, és nem tudom h a magas fordulat nem igényel-e valami különleges eljárást ?

Válaszokat előre köszönöm
Sajnos pontosan a ferinap miatt nem tudunk menni, itthon meló+családi összeröff...talán legközelebb!
Bocsesz kolléga,,, ezen a projekten mostanában nem voltam rajta, kicsit zsúfoltak a napjaim az utóbbi időkben, de holnap rákérdezek neked;)
Tegnap igazoltan távol maradtam, (teherautók téli átállítása, gumizás, gumivágás, kerékcserék,,, majd éjfélkor végeztem)
de most bepótolom, úgy,hogy : BOLDOG FERI NAPOT, ÍGY UTÓLAG IS!
Holnap meg jönni ám!
majd ülsz (pá)linkaska mögött
Hogy több motoros társunk lehessen Miskolcon!

ALBÉRLET KIADÓ!

Miskolc „Rózsadomb”

68nm2 2,5 szobás albérlet kiadó hosszú távra is a MISKOLC Dessewffy Arisztid utca 12. szám alatt.
-A lakás bútorozott, jó állapotú, frekventált környéken.
- Mindegyik szobának saját bejárata van, jól elszeparálható a lakásban akár 3 diák kényelmesen elfér.
- Külön étkező, konyha, erkély, WC, Fürdőszoba
- Kiváló közlekedési lehetőség: 38-as buszmegálló 15méterre.
- Gyalog az egyetemi (22-es) busz 15 perc.
- Csendes szomszédok, nyugodt biztonságos környék, NAGYON ALACSONY REZSI költség.
Érdemes megnézni!
Hívjon bizalommal.
Elérhetőség: 06-30-210-8445
Mail:kovnoe999@gmail.com
sajna az egyetem miatt kell a pénz.. pedig most lett totál rendbe hozva
Tenkjúúú gyilokmester!
Boooooodog Névnapot a Ferenceknek!
Húúú bae ezt egy az egyben elcserélném vele
Hali. Hát persze. Szerintem meg kellene néznie. Jóárú?! Az összes baját megcsináltam, már nincs kihívás rajta
Bár nem mindenkinek jön be ez de megbízható a kategóriájában. R16 gumival mi van? Lekopott a mátrában az összes futom elölről. Hogy mi lehet a baja?