Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Gabibá'!
Bóóóóóódog névnapot.
Nagyonszépen köszönömszépen! Igyatok meg valamit az egészségemre!
Ma van Apraszaki-nap is? :O Na mindegy! Isten éltesse a Feriket! ;)
Boldog névnapot!
?
Meglássuk, lehet megjelenünk...
Az még egyeztetés alatt áll, ha minden igaz péntekre kiderül!
Kinek mikor lenne jó?
Ez egy falunap, úgy, hogy reggeltől éjszakáig tart, de motorral csak valahogy délre kéne ideérni, és innen kb du 3-ig felváltva elfurikáznánk a kis ürgéket, már, ha lesz rá igény,,, de szerintem ez nem kérdés.
Pár veterán motor is lesz, azok kicsit hamarabb jönnek majd, olyan 11 felé...
Mikor kezdődik ott a móka? És meddig tart?
Sziasztok vasárnap ha jó idő lesz
http://maps.google.hu/maps?sad...
mi megyünk aggtelekre ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk legyünk minél többen.
Szandra! Te? Ti? Tudsz, tudtok jönni szombaton?
Ha tavasszal még meglesz, a bratyóm ilyet akarna venni,,, kb április vége, május eleje, és persze jóárúsítva.
vegyé LabanC4-et, van jó eladó
Hali. Hú b@&meg nagy itt a csend a Miskolci motorosoknál Csak én vagyok gép közelben? Kell valakinek esetleg egy 94 yamaha XV535 virago motorkerékpár? Eladó mert egy másik motort néztem ki, vagy esetleg egy SV 650N- re cserélném
hali wazze Miskolciak csak nem motoroztok? Dörög az ég ébresztő Mindenki a motorját bütyköli MIMOK mivan
Szar helyzet!
Felelőtlenség az egész itt is. Nem képesek értékelni az adott helyzet súlyosságát.
-áá még beférek csak kicsit meghúzom...
nem véletlen nem megyek arra soha.. inkább repedjen meg a vázam az ótvar domoszlói úttól, mint az ottani sok barom közt lavírozzak a motoros még életveszélyben van állítólag, de remélem jobban lesz
Tegnap este Répáshutánál egy Vagon.R-es ürge mondta, hogy látta az egészet, meg, hogy ő segített kijönni a kocsiban ülőknek, meg,,, hogy a motoros meghalt.
No, ebben legalább tévedett, hál Istennek,,, annak a 3 gyereknek talán nem kell apa nélkül felnőnie...
Ugye;)
Bazzeg, legalább egy kávékishubisörre beugorhattatok vón'!
ahha, voltam is feléd , láttam a golfkocsit, csak nagyon dolgoztunk, meg elfelejtetem elvinni valamikor. no.
Tudod mikor kezdődik? Amikor mi akarjuk.Most
szonybat