Ez egy falunap, úgy, hogy reggeltől éjszakáig tart, de motorral csak valahogy délre kéne ideérni, és innen kb du 3-ig felváltva elfurikáznánk a kis ürgéket, már, ha lesz rá igény,,, de szerintem ez nem kérdés.
Pár veterán motor is lesz, azok kicsit hamarabb jönnek majd, olyan 11 felé...
Hali. Hú b@&meg nagy itt a csend a Miskolci motorosoknál Csak én vagyok gép közelben? Kell valakinek esetleg egy 94 yamaha XV535 virago motorkerékpár? Eladó mert egy másik motort néztem ki, vagy esetleg egy SV 650N- re cserélném
nem véletlen nem megyek arra soha.. inkább repedjen meg a vázam az ótvar domoszlói úttól, mint az ottani sok barom közt lavírozzak a motoros még életveszélyben van állítólag, de remélem jobban lesz
Tegnap este Répáshutánál egy Vagon.R-es ürge mondta, hogy látta az egészet, meg, hogy ő segített kijönni a kocsiban ülőknek, meg,,, hogy a motoros meghalt.
No, ebben legalább tévedett, hál Istennek,,, annak a 3 gyereknek talán nem kell apa nélkül felnőnie...
Kinek mikor lenne jó?
Pár veterán motor is lesz, azok kicsit hamarabb jönnek majd, olyan 11 felé...
http://maps.google.hu/maps?sad...
mi megyünk aggtelekre ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk legyünk minél többen.
Felelőtlenség az egész itt is. Nem képesek értékelni az adott helyzet súlyosságát.
-áá még beférek csak kicsit meghúzom...
No, ebben legalább tévedett, hál Istennek,,, annak a 3 gyereknek talán nem kell apa nélkül felnőnie...
_langtenger_borzalom/
bazzzzzzze