Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt mindig kuss van ?
Nem szíttam!
A Golfkocsi még megvan, marad is, faterkám éli néha. de nemsokára női sofőrt kap.

Van benne pár szám tátva marad jelenet
http://youtu.be/rBp6wajd750 lesd meg ezt! :D[/L]
Szerver hiba, egyszerű te kis butus
Mindig csak az a fránya összeesküvés elmélet
Ez van de nem lesz itt változás, ahhoz már nagyon megvan osztva a nép és pont ezért osztották fel ennyire.
Érdekes a rendőrségnek is van 6-7érdekvédelmi képviselete. Kérdem én Minek? 1 oszt cső és akkor abban van mindenki és nem húz szét meg nem köpködnek egymásra, de pont ez a cél ezekkel is, ne legyen egység. Na meg ugye pénz van benne
Ez csak saját tapasztalat. De ez van mindenhol ebben biztos vagyok.
Vajon miért nem elérhető már az oldal?
Azzal kezdte ini a napot az üzifalon.
Végigolvastam becsülettel és a pumpa felment rendesen.
Még ha csak a fele is igaz az egésznek, akkor itt csak polgárháborúval népfelkeléssel lehet vmire menni, mert nem a miénk az irányítás,. De pont ez a céljuk. szal tegyünk nekik szívességet? HÁT NEM! Inkább legyünk megvezetett csicska barmok akik szopnak de elvannak, mint, hogy sem az ő kedvükért egymásnak essünk.
De már most az van köpköd mindenki mindenkire.
Áá úgy szar az egész ahogy van. SZARNIBELE!
azt is linkeld ide amit fészen megosztottál...
Mondta, hogy ne mondjam el mert nekem elmondta azt amit nem akart elmondani, hogy 1 fél desznaj vót az ára.
De ne mondjátok el senkinek mert ez nem szabad elmondani semmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiképen.
Értem, amúgyis ha elmondanád meg kellene, hogy öljelek!
hasznaltauto.hu amugy privátba elmondom, de nem nehéz kitalálni sem.

Ja és nem így nézett ki amikor elhoztam..
Énisláttalak! Vasárnap este, 37esen; megelőztünk az ezres suzival ;) na nem GSXRel :D:D

LaCCi, mennyiért pocsékolták azt a vektrát?
Sárospatak! Grega Zoltán, ő hímezte az XT ülésem, sógoromnak már második kocsiját sötétítette; ami kárpit védőfólia sötétítés stb; ő megoldja! Nagyon jól dolgozik, fogjuk rá gyorsan (ha fóliáról van szó) és korrekt áron! Írj csörögj v vmi ha kell még info
Wahh Wahh Wahh
Ne seed mellre, csak huncutkodtam meg láttam a régi golfkocsit is, az már nem a tiéd, ugye?
Az derék!
Az a bontószökevény a minap megjárta Szerencs-Boldogkőváralját odavissza 45 perc alatt!
hudde sújjjjjjossss
ok
Ferenc testvér múlthéten jött velem szembe, megismertem azt a fehér bontószökevényt! Én meg mentem Az Autóval.
Lenézést kérek csak a mondat elején szoktam nagybetűt írni akkor se mindig. bocsánat Ferenccc
Mégegyszer kisbetűvel mered leírni a nevemet, hozzádvágom Atmoszt amint hazatolja a pofáját!
hát az elég ganaj! nem falurájdert akarok épiteni csiscász szarokkal.

csak elegáns vekit ahogy ferenc tesvér is írta
azt sajnos nem, én is mondtam már neki(k) max úgy tudnak h pl szélvédőcsíkot csinálnak neked, csak ugye az olyan lesz, mintha egy hosszú matrica lenne ott, nem fólia