Motorozzon én nem bánom! Nem leszek vele ellenszenves úgy, ahogy eddig se voltam senkivel.
Hogy most neki csajozni kell, vagy menőzni nekem tök mindegy
De garantálom, hogy ebből baja lesz vagy neki vagy a yard ismerőseinek előbb vagy utóbb, hogy nincs jogsija és hagyják szó nélkül cirkálgatni. Ez tutira fel lesz hántorgatva nekik és fognak szólogatni érte.............
De hajrá egyel többen vagyunk és remélem értelmes lesz motorozás terén és MEGFONTOLT
én meg olyan szabályos kis aranosz kislyány vótam ("vagyok" ) hogy megvolt a fokozatosság na meg amire volt máni
de azt "imádtam" hogy mikor 50esem volt mindig megállított a rendőr hogy nem-e 125 de a 125ös rendszám nélküli csáveszt soha... VAJON MIÉRT....
de te simsonoztál meg azért eszed volt némi jártál ki amikor a 125ösökkel mi is jól emlékszem? dombalá meg ide oda..
hitel meg olyan dolog hogy mindenki azt cisnál amit akar, neked meg egy fix munkád volt, ha akarod addig maradsz amig ki nem nyögöd a hitelt. oszt kész
Én is Er6n-el kezdtem majd most van egy XT660.
Simson volt előtte bőven meg romet .
Korán 20 évesen suli után elkezdtem dolgozni és elmentem jogsit csinálni saját költségen és spóroltam a ruhára is.
Majd jött egy lehetőség és családi segítséggel felvettem egy kisebb hitelt amit törlesztek. A motor az én tulajdonom nem a banké.
Még 2 év és kimegy a hitel. Ha gebasz van eladom a gépet és nincs cumi.
Nem azért vettem motort mert vagányság, hanem ezzel közlekedek pesten, mindenhol.
Használja egészségére és ne legyen baja, de azért mert van 2 yard ismerős, rokon a környéken ezért venni egy gépet jogsi nélkül elég bunkóság. és a legnagyobb baj, hogy FELELŐTLENSÉG! Aztán nem is beszélve arról, hogy ismerve a vidéki ismer mindenki mindenkit téma majd jól kilesz beszélve meg köpködve.
Gurulhatnánk majd egyet :D