Oxi, én leszek a pénztáros. Már Kisztitkár koromban sem bíztam más földi halandóra az anyagiak kezelését, meg is lett az eredménye.
Mikor bevonultam katonának, el kellett adnom egy motoromat, hogy az elsíbolt összeget fedezze.
de ahogy elnézem rgwzoli itt cunami söpört végig és mi ketten maradtunk csak
amondó vagyok sajátítsuk ki a topicot és ha feltámadnának sírjaikból akkor belépőt szedünk
Miskolc és környéke -is kollégááák! Szombaton egy évadzáró kerülés?
Atix! Te is csúnyán eltűntél, pedig Zoli haver szerint még mindig ott a 16-os gumi, mindkettő, neked pedig nagyon kellett volna, így, még, az ősz végén...
Szar idő van, ez tény.
De nincs ezzel gond, ennek van itt az ideje, aki meg egész éven motorozni akar vegye lába közé az egyenlítőt
1 hét múlva indulok haza és már most olyan idő van, hogy előre látom emlékezetes hazaút vár rám
Esik az eső,fúj a szél és max 10 fok .
6 réteg ruha lesz rajtam Michelin baba lófasz lesz hozzám képest
Suzuki Gsxr-1000 es motyók eladóak
4 csavaros sport dob toldóval
kormány stabilizátor
hátsó lánckerék
levegőszűrő
Metzeler Racetec Slick FR CompK N RS NHS
120/70 R17
180/55 R17 Hátsó gumi
Gumik 80% os!pálya gumik
És tényleg nem. Már csdak ezek a Zempléni legények tartják benne a lelket. Amúgy meg,,, depis minden motoros, vége a szezonnak, megszűnt a jó világ. Én nem tartozom ide, nincs időm szomorkodni, a Roburt rövidítem le vagy fél méterrel, mert már nagyon meggörbült a lelógó hátsó része...
Zomboron bemész a faluba, és az első jöttmenttől megkérdezed: He, merre van a ferikocsmája? Osz' mán mondják is!
Focipálya felé egyébként. És csak délutánonként vagyok.
Kifagy a pöcörőd azon gondolkodtam, hogy kéne hozni egy rx125 vázat, vagy hibás blokkal, és a pegasoból építeni egy bokorugró masinát, mert úgy látom sose fog elkelni...na de majd meglátjuk mit hoz a sors
Feri! Hol is vagy te Szerencsen belül? Annyit emlegettétek már, én nem vágom, hogy hol is találom a kocsmát(?)
November elején megyek haza! Ha gondolod megcsörgeltlek és csatlakozz hozzám vizsolytól . Max nem megyek rögtön haza, hanem lemegyek még szerencs, tálya felé Biztos lesz vagy +3 fok max+8.
260 km-t letekerek majd a hidegben De sebaj haza kell vinni vhogy.
De akkor lesz vmi szokásos évzáró fagyoskodás is nem? Ja, de!
Tállya felől futószalag mellet bé a zerdőbe, körforgónál egyenesen-Hidegkúti erdészháznál balos a völgy felé, nemsokkal a völgy előtt jobbos-át a hegyen-nagyréten pihi-Erdőbénye-kilátó-Szegilong-Longi rét-Szegi-Bkeresztúr-Sárgaborház felett szőlőkóstolás(benzincserpálás a zöldből, mera kicsi kiszáradt)-és irány haza Szerencs.
Mikor bevonultam katonának, el kellett adnom egy motoromat, hogy az elsíbolt összeget fedezze.
amondó vagyok sajátítsuk ki a topicot és ha feltámadnának sírjaikból akkor belépőt szedünk
Abba benne lennék én is
Atix! Te is csúnyán eltűntél, pedig Zoli haver szerint még mindig ott a 16-os gumi, mindkettő, neked pedig nagyon kellett volna, így, még, az ősz végén...
De nincs ezzel gond, ennek van itt az ideje, aki meg egész éven motorozni akar vegye lába közé az egyenlítőt
1 hét múlva indulok haza és már most olyan idő van, hogy előre látom emlékezetes hazaút vár rám
Esik az eső,fúj a szél és max 10 fok .
6 réteg ruha lesz rajtam Michelin baba lófasz lesz hozzám képest
Yamaha R1 alkatrészek eladóak!
Hátsó Brembo fékmunka henger, tartállyal
Olaj gomba
Index relé, olajszint jelző relé
Öhlis kormány stabilizátor tartó egység.
Olcsón eladóak!
4 csavaros sport dob toldóval
kormány stabilizátor
hátsó lánckerék
levegőszűrő
Metzeler Racetec Slick FR CompK N RS NHS
120/70 R17
180/55 R17 Hátsó gumi
Gumik 80% os!pálya gumik
Lassan indulok hazafelé majd, titta jég leccek!
Focipálya felé egyébként. És csak délutánonként vagyok.
Feri! Hol is vagy te Szerencsen belül? Annyit emlegettétek már, én nem vágom, hogy hol is találom a kocsmát(?)
260 km-t letekerek majd a hidegben De sebaj haza kell vinni vhogy.
De akkor lesz vmi szokásos évzáró fagyoskodás is nem? Ja, de!