Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszittem van egy fogyókúra lábra.
Mer a bal kislábujjam rencceresen nyomja a csizma.
Írta, hogy méretprobléma, tehát nagy volt rá.
Azt az egy méretbeli különbséget a lábszag segítette ki de 1 évig bírta csak
Hogy lesz valakinek kisebb a lába?
Lábszaggal együtt adod?
Háddeecsak csupa véletlenül ! Én téged tegezlek te!
Lemagáztál TE?
Ha maga mondja.
Akkor az már nem semmi, az meg már valami!
Na ott pont van valami.
Ott hol a madár se jár
Hol?
Na mivan?
Feladó: scottw044@gmail.com
E-mail: scottw044@gmail.com

do you still have this bike for sell?

vicces..
amikor vigyázok rá meg foglalkozok vele nagyapám mindig mondja hogy gyakoroljak mert JÖVŐRE ( ?mire alapozza ezt? ) én jövök mondom nekem van egy narancs gyerekem, elég azt pátyolgatni
nem csodálkozok rajta....
Nekem is jobban bejön egyelőre az ?"óóócsó"? piros ribancom fenntartása!
hát unokaöcsi "fenntartási" költségeivel űbereli a kátélyemet
AAaaaaaz kéne még nekem!
Kösz, de inkább ne! Nagyon MAJD!
Nem mellesleg kasszából majdnem kiestem, mikor először fizettek nálam pelenkát.... Pedig az még csak a semmi.
Mivel már párban vagytok, így könnyű megoldani a gyerek kérdést. A gének eleve jók. A gyerek hamar felnő, csak utána bírjátok a hobbiját finanszírozni.
Meglesz!
Múltkor azt írtad,,, hogy hétvégén nem tudsz jönni, ezért nem is erőltettem.
Pedig,,, se közös motorozás, se közös (nálunk) bulizás,,, ezt azért jövőre illendő volna orvosolni.
Én meg hétvégén dolgoztam! De egyébként kérdeztem, és ha kaptam volna választ bárakárkitől is, akkor én át tudtam volna csinálni a beosztásom, h a hétvége legyen szabad!
Na de majd legközelebb!
Pláne míg eljutottam idáig! (De legalább nem fáztam!)
Kivételesen rám nem jellemzően egy darab képet sem csináltam! Csak izgultam meg vigyorogtam. Meg lesápadtam, mikor pont előttünk fejelte le a saját motorját egy srác, átfordulva rajta!
Egyébként nagyon tetszett, megérte elmenni! Ügyesek, szépek, és nagyon jóillatúak! Na meg a hang... Jaaaaa és még szerelmes is lettem a 6 éves KTM-mel száguldó Ördög kissrácba! Eszméletlen aranyos volt!
Remélem jövőre többen megyünk, mert aki ott volt, senki nem bánta meg!