Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz novemberi világvégebefagyaseggünkparti?
Új alvin lemez: ismét tökéletes.

http://youtu.be/Rxh4fBmkCIM
Nagy falun
0:40-nél is én vagyok !
ezt én nem csak akkor, hanem máskor is

hol vagy te csög ?
12.26-nál ezt csinálod te is ha unatkozol?
hazudol!
csip
fhudebuzivagyokkk
nézzééé márr fészbukot EEE!
Ottamadár!
29062-en írtak utánad. akkor azok mind buzik.én meg előtted írtam,szóval én vagyok az első!
csak azt szeretném mondani, hogy a madár az ász!

és aki utánam ír az buzi!
Azért, ha annak idején nem vállalom be azt a Szlovák fuvart, sosem tudjuk meg, milyen szuper kis útszakasz az. Gondold el, a Roburral hogy csapattam ott,a 12 %-os lejtőn lefelé rakottan
Engem azért elcsalt a szlovák "zsákútra" Igaz nem sokat kellett győzködni.
Gabikám, ez van...
Szoktassuk magunkat a hiányához. Hallom, ma jártál nálunk, sajnos, nekem bolondok háza az életem az utóbbi időben, tegnap meg, eltemették a szerencsétlenül járt kollégámat, szóval sok jó nem történt velem. A mai nap meg... Életem 10 legszarabb műszakjának egyike volt, egy borzalom...
Nekem azért van pár inkognitóm két, illetve négy keréken, nem hiszem, hogy a felében is megismernél. De azért örülök neki, hogy legalább Te megismersz engem, mert nekem lövésem se volna, hogy Te vagy az, ha valahol jönnél szemben. Ezen illene változtatni már valamikor.
Jah..már vagytok páran akik felismerik az arcom, de én meg tudom, hogy hol laksz
Hát ez az! Egyszer megtalálunk mind és kirángatunk az opelból és megleszel jól jegyezve mindenkinek.
Rád lesz emelve a karóóóóóó
Na mizus? Lesz MIMOK v nem? KI mit tud.
Máskor integetek már lassan az összes fórumlakót fel/megismerem, csak én bújok el az "ekk" mögé