Ha időben jelzitek mikor is lesz, akkor valszinű megyek/mennék én is mert novemberben viszem haza telelni a gépet és akkor egy uccsó kört lemennék még vele. Nem baj ha hideg lesz csak ne essen az eső.....azt rühelem hidegben
Jahátén másféle aktivitásra gondoltam, azthittem, hogy a csáppörrel nem fogsz kerózgatni, meg lapos elsőkerékkel közlekedni, meg ilyenek.
Nekem aztán tökmindegy merre megyünk.
Ja hát nem, csak akkor beszéltünk rá embereket hogy összejöjjön Meg ugye az a kör az errefelé volt.. ha hagyomány akkor mehetnénk megint erre.. ha nem erre akkor nem is megyek ilyen bükk meg ilyen kanyarokat..
ha jön majd a mimokos banda gondolom jön az ötlet is jobbnál jobb útvonalakkal miskolctól északra meg nyugatra... meg hogy erre szar november 21.én volt az első Novemberi moccolás nevű prodzsektó. szerintem legyünk kemények, és menjünk megint novemberben a 37es felé
Neee csopperrel gyere már, az olyan természetellenes, vagy de?
Tavaly ilyenkor csaptam szét magamat meg a gépet
Na jóvane. Majd itt a fórumon szótok mikor, merre aztán igyekszek.
Köd meg taknyosaszfalt még belefér.
ja meg a konrád
jíhá.
hátő... őő.. ha te mondod
amugy mindenki szereti ha csiklandozzák az ánuszát, nem ?
hoppá.
Dávid nem osztozik a 660on.. max ha megveszem tőle
Hol az alpári bunkóság? a vidéki böszmeség?
Nekem aztán tökmindegy merre megyünk.
ha jön majd a mimokos banda gondolom jön az ötlet is jobbnál jobb útvonalakkal miskolctól északra meg nyugatra... meg hogy erre szar november 21.én volt az első Novemberi moccolás nevű prodzsektó. szerintem legyünk kemények, és menjünk megint novemberben a 37es felé