Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

váááááááááááááááááá
NA ez szép nap volt :))))
Debben vártam a buszom, elment egy cagiva ito,utána egy CBF600, és már jött a busz, épp léptem volna fel, mikor hallottam egy libabőrzős motorzúgást, úgyh kiugrottam.... FEKETE R6 VOLT!
ááááááá na a buszra utoljára kerültem fel, így állhattam Tiszaújig, de ez van

HAzaértem, táska le az ajtóban, akksi be, mocc indít, két halom ruha fel, és goooooooooooo
Du háromtól, most értem haza 9 után :):):):)
Megkerestem Alexát, kötbemotoroztuk Miskolcot, meg mint már hallottátok meglátogattuk Brekkencset is.
Aki mellesleg átment Benzinkakasba xD
De csinált jóóó képeket
Nem celeb... SZELEP!
EGY celeb vagy
Jah értem! Hátőőő sajnos nem vagyok épp Miskolcon. De jó már neked... Házhoz járnak a csajok:P
a kutyafáját neki
Csak azért mondtam mert itvolt nálam Szandra meg Alexa XD de am nincs harag:P
Breki, sorbaállnék én ha nem lenne az az aprócska bibi a lábad között és a mellkasodon kikönyökölt volna valaki... De addig ne haragudj, maradok a nőnemű lényeknél. Valahogy jobban izgatják a fantáziámat! Remélem azért nincs harag?
Torta sajnos nemvolt... hmm h hol kell sorbaállni:D szobám ajtajánál e/4 207 XD
Csütörtök van, mindenki készül a péntekre, mert hogy utána szombat lesz.
Tényleg lányok-fiúk hol vagytok? Tortáztok?
Azt nem tudom, de ha megtudod, akkor szólj. Vagy kérdezzük meg Szandráékat? Csajok válaszoljatok!
Hol kell sorba állni?
Szerintem a fórumozók nagy része menne a csajokhoz :P
Wáááá! Meek Alexához meg Szandrához! MotoMotoMoto!
Nem állt le:) kb ien szokott lenni:D mkor túl aktívak voltunk...
Mi az?
Jaja most már jó.
Megjavítottam elvileg jó a link az adatlapomon!
Én szorítok neked, hogy minden jól alakuljon leendő zőőd testvérem.
Mi történt hogy leállt a fórum. Alig egy pár hozzászólás? Vagy mindenki tanul vagy suliban van? Nekem is kellene tanulnom, de qrvára nincs kedvem...
Sajnos az 1000 igen magasan lesz árban. A DMC mindig kicsit fentebbre árazza a kawákat, mint mondjuk a suzi, de ez érthető. Mert a buzuki motorokat is meg autókat is ugyanaz a cég importálja, így leszarja a kisebb motor árrést, mert autón ezt úgyis visszahozza. Szóval a kicsi z, ha minden összejön. De nem kiabálom el. Még egy kis bírósági hercehurca előttem van. Majd meglátjuk...
Az a kis rusnyaság csak a sportmotoros oldalon jön be. De kis ocsmány ahogy mereszti kifelé a szemét.
Bazmeg, megnéztem, nem néz, ezt benéztem...nézzenek oda!
Meg néz rád a glüszemű majom, mi? persze...
Nekem ezt irja ki mikor az adatlapodon lévő linkre kattintok: 404-es hiba, azaz a keresett erőforrás nem található.