váááááááááááááááááá
NA ez szép nap volt :))))
Debben vártam a buszom, elment egy cagiva ito,utána egy CBF600, és már jött a busz, épp léptem volna fel, mikor hallottam egy libabőrzős motorzúgást, úgyh kiugrottam.... FEKETE R6 VOLT!
ááááááá na a buszra utoljára kerültem fel, így állhattam Tiszaújig, de ez van
HAzaértem, táska le az ajtóban, akksi be, mocc indít, két halom ruha fel, és goooooooooooo
Du háromtól, most értem haza 9 után :):):):)
Megkerestem Alexát, kötbemotoroztuk Miskolcot, meg mint már hallottátok meglátogattuk Brekkencset is.
Aki mellesleg átment Benzinkakasba xD
De csinált jóóó képeket
Breki, sorbaállnék én ha nem lenne az az aprócska bibi a lábad között és a mellkasodon kikönyökölt volna valaki... De addig ne haragudj, maradok a nőnemű lényeknél. Valahogy jobban izgatják a fantáziámat! Remélem azért nincs harag?
Sajnos az 1000 igen magasan lesz árban. A DMC mindig kicsit fentebbre árazza a kawákat, mint mondjuk a suzi, de ez érthető. Mert a buzuki motorokat is meg autókat is ugyanaz a cég importálja, így leszarja a kisebb motor árrést, mert autón ezt úgyis visszahozza. Szóval a kicsi z, ha minden összejön. De nem kiabálom el. Még egy kis bírósági hercehurca előttem van. Majd meglátjuk...
NA ez szép nap volt :))))
Debben vártam a buszom, elment egy cagiva ito,utána egy CBF600, és már jött a busz, épp léptem volna fel, mikor hallottam egy libabőrzős motorzúgást, úgyh kiugrottam.... FEKETE R6 VOLT!
ááááááá na a buszra utoljára kerültem fel, így állhattam Tiszaújig, de ez van
HAzaértem, táska le az ajtóban, akksi be, mocc indít, két halom ruha fel, és goooooooooooo
Du háromtól, most értem haza 9 után :):):):)
Megkerestem Alexát, kötbemotoroztuk Miskolcot, meg mint már hallottátok meglátogattuk Brekkencset is.
Aki mellesleg átment Benzinkakasba xD
De csinált jóóó képeket