Nem azért mondtam, mert nem akarok menni. Menni akarok! Másfél hónapja, de lassan 2 hónapja nem motoroztam egy értelmeset. Meg csinálok egy termosz forró teát, keresek valamit a térdemre, aztán mehet a menet. A gumit meg leengedem 1,8ra h melegedjen rendesen Jó lenne tényleg, csak legyen jóidő, mert szétfagyni nem akarok.
nem a keménységrő van szó, hanem azt beszéltük hogy amugysem lesz nagy száguldás, ne állitsd magad nagy elvárások elé. ha ugyérzed hogy nem fogsz fázni és elgurulgatsz velünk pár km et akkor gyere ha meg nemlesz kedved vagy ugyérzed nem neked való az idő akkor maradjon a billentyűkarate
jön a tavasz má nemsokára , hip hopp elmegy az a 2-3-4 hónap aztán szarrmotorozzuk magunkat
Hát ezek szerint nem tartozom a keményebb fajtába Én úgy vagyok vele, hogy imádom a tapadást, az első keréken szükségem is van rá, mert amint érzem, hogy az eleje nem tapad úgy, ahogy kéne, rögtön lassítok. A legnagyobb félelmeim egyik egy low side Ha nem bízok a motor elejében, azt megette a fene.
Na, legalább az optimizmus megvan Bőrcucc híján nem megyek, ha nagyon hideg lesz, meg ha nem tudok egy értelmeset fékezni vagy kanyarodni az nekem nem motorozás. Viszont társasággal szívesen gurulnék egyet, annyira jó lenne még egy utolsót az éven.
Nekem sincs nadrágom csak térdprotektorom. Még... Jól be kell öltözni, én pl. ilyenkor képes vagyok vagy 6 réteg cuccot magamra cibálni és akkor nincs semmi gond. Most szombaton pl. még melegem is volt... Faterom mondjuk mindig lehülyéz, hogy csak én lehet ilyen dila, hogy november közepén még motorozok. De hát ez van, nem bírom megállni...
Messze van még az a szombat... énse szivesen mennék am 10fok alatt... merth semmien cuccom nincs (uh 8 nadrág 9 pulcsi kombo lesz) + nekem 45km s.patak, és nemtom h utána hol találkozunk...szal nekem kb 200km lesz ez a gurulászás ami 7-8 fokban hideg, föleg hegyes részen fák között... de úgyis 19 fok lesz árnyékban! Szal no para!
Az izületeket leginkább a hideg menetszél vágja gallyra. Ha van bőrcumód akkor no para. Annak idején mikor még robogóval basztam a rezet, ugye nem volt motoros göncöm csak natur melegitő. Volt olyan, hogy az izületeimet úgy megviselte a motorozás, hogy reggel mikor az ágyból kikeltem, simán összecsuklottam. Viszont mióta nagy motorral pengetem azóta van bőr cucc és tavaly is bármikor mentem motorzni semmi gondom nem volt. Pedig többször is volt rá példa, hogy -5 fok volt.
Vitka, ne izéjjé mán, pöfögünk egy lájtosat, legalább nem fordul be a másiná se, meg te se...az árokba
jön a tavasz má nemsokára , hip hopp elmegy az a 2-3-4 hónap aztán szarrmotorozzuk magunkat
Sokan aztmondják: beszarokhacsúszik!
Én aztat mondom: leszaromhacsúszik!
hét elején is tudtátok hogy november lesz hétvégén, mit vártatok
engem csak az eső zavar mert az elég szar. többire fosok rá
na gyertek mert
Alá termo-cicanaci, és jöhet a mehet!
én -17 fokban is motoroztam croskerékkel hondával hófúvásban
de a 8 fok az lószaft ..... 3-4 az má csíp
nameg kroszbukóban kicsit joobban vág a szél
kb 3 km et mentem vele , nem volt időm sajna de eddig hibátlan
Traktor hogy viselked?