Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na erre MOST nem válaszolok.

AMÚGY A SZOMBATOSOKNÁL ÉRDEKLŐDNÉK? H MSNkonfrenciaaaaa?
Ne volt az olyan durva.
Aztak*rva!
Szkrács majndem eldobtam a laptopot az ölemből...

Megállt a szivem!

Kicsinállak!
Távolvan a vaniliás rúd! :) De am télleg! Ez jó kérdés! Szandra nálad ki az elsö? Az NSR v a szőke herceged?
ezt ismertem... mikor elöször láttam, háthööö, finoman fogalmazva, a sör ízű szénsavas üdítő hatása alatt álltam, és BeszaBehu volt!
Amúgy nekem R1 love van.
Csak szerintem kevés vagyok hozzá még mindig. Nem kicsit..
Áááááá nem hiszem, hogy csak ennyi jut.....
Lenne neked választék szerintem:D:D:D
Vagy a motor iránt nagyobb a szerelem?
Honnan ered neked ez a nagy R6 love?
ez van ez jutott, de jó vóóóóóóóóóóóóóóóóóót
. . .
Huuuha az nem így kell
áááááááááááááááááááááá
elmentem
l
o
v
e
Mi a baj azzal, hogy R6 hirdetéseket nézel Én meg mostanában valahogy a zx9-ekre cuppantam rá. Ha pedig valamit elkezdek nézni annak sose nincsen jó vége.
Én 1 órája kiraktam az A2es lapot meg a rajz cuccot a laptop elé... elég kényelmetlen már átnyulni fölötte... de nem bírom rávenni magam h alkossak vmit:D vhogy a motoros téma jobban érdekel engemis :D
vettem
igen,megint kezdek elkattanni......
R6 hirdetéseket nézek
Mindíg nembaj majd jövöre teis jösz Pestyröl miskolciába azt csatlakozol! Meg majd hozzám is, beállitjuk a vasakat a koli elé
Már megint?
ha 1 kicsit pihent vagy ma akkor már majdnem Szandrával 1 szinten vagy! Igen Szandra célzás volt!
Most per pillanat az én kezemben a döntés, döntöm magamba a sörszörpöt!
A leginkább ez illik rá: csini motoros csajszi.
Szandra te! én nem néninek ismertelek meg, de ha néni vagy nagyon is jól tartod magad. Csini néni! Vagy inkább csinicsaj? A döntés a te kezedben... Beck's kezedben a "döntés"!

Juj bocs de kicsit pihent vagyok ma...
néni
koliban vagyok, otthon marad a netezős usb stickem vagy mi a szar, és csak néha benézek fórumra szobatársam gépéről, msnezni igy nincs időm. de péntek délutántól fentleszek , meg jövöhéten is délutánonként !
Jahh amugy felvettelek msn-re, de mié nem vagy elérhetö sohasenem? Kérdeznék 1-2 butát a sárgarépáról...
amugy is kaptam már beszólást ...

motoroztam én előtte is meg utánna is fogok

anyi szarság volt ezen a nyáron volt elég agybajom