Az mind ok, hogy még a gázrezsót is a hátamra kötöm, de féltem a térdeimet. A 8 fok sajnos nem motorozni való, csak terepen. Kéne egy pitbike Bízzunk benne, hogy jó idő lesz.
Miért kapnék? Én csak azt javasoltam, hogy a minden bizonnyal unalmasnak ígérkező 60km/h-s sebesség növelése érdekében egymást váltva segítünk majd Szandrának hátulról lábbal gyorsabban menni.
Hát annyira csak nem lesz uncsi, ha tudunk közben hülyéskedni Majd felváltva toljuk Szandrát (Aki félreérti, annak helyén van a fantáziája ) Egyébként meg ez elég bíztató.
Megszorulhat-e ha nincs olaj? Hátöööööö Ne azt nem tudom megmondani, de az biztos, hogy állandóan fel fog koppanni a teleszkóp, meg ha rámegy az olaj a féktárcsádra akkor féked se lesz.
Az útvonalról meg annyit, hogy Zeher lakik a legmesszebb. Ha felénk jösztök a 37esen, akkor tud csatlakozni Tomi meg apraszaki, Sárospatakon Breki meg én, Laci meg mondta, hogy úgyis gurulni akar, szóval ő eljön vissza Regécig, átmegy a hegyen és Tolcsvánál kapcsolódik be, onnan Patak 10 kilóméter kb.
Ha a hegy másik oldalál mentekm akkor Lacit felveszitek, de akkor Breki és én szerintem csak Filkeházánál találkozunk veletek, apraszakit meg Tomit nemtom, majd megmondják, mert ők átmehetnek Mádnál hozzátok.
volna egy lehet, h hülye kérdésem.....
szóval ha nekem most szééépen elfolyik az összes olajam a telóból/vagy amennyi el tud folyni, és úgy megyek vele, akkor olyan nem fordulhat elő, h esetleg a teló megszorul, vagy valami ilyesmi (és én nyekkenek egy elegánsat)?
Na a másik meg. Olvasgattam itt az útvonalterveket (nemértem,mert egyik utat se ismerem). Éééés nem tudom most pontosan, h ki lkik a legmesszebb, illetve azok közül, akik írták,h gurulnának szombaton pontosan ki merre lakik.
De ha a festős srác nagyon kiesik az útból, és esetleg mindenki más már felszedhető közelebbről, akkor inkább ne menjünk hozzá. Ráér.
Akkor inkább találjunk ki vmi olyan utat ami a lehető legtöbb embernek jó, és nagyjából mindenkinek ugyanannyi út lenne.
Jahhh és mellesleg tisztában vagytok vele, h nekem 60 a plafontetejének felettéje?
Csak mert gondolkoztam, h ha ilyen nagy túrát terveztek, akkor feleslegesen tartom fel a csapatot, akkor nem megyek, vagy mondjuk elmegyek a találkahelyig, meg esetleg még egy darabig és leválok.
Na ennyi volt a mese mára, megyek, mert minnyá éhenhalok.
Bizony szép eredmény, legutóbb 2006 tavaszán fogtam egy ettől fél kilóval nagyobbat. Most vasárnap annyi volt a rossz hogy esett az eső :S De rossz nem rossz, mivel a motorozás szünetel most ebben kell keresnem az örömöt.
Jól teszed. Jó is az. Most voltam vasárnap pergetni, két farkú hófehér twisterrel fogtam egy 4 kilós csukát. Ja és megjegyzem hogy feeder bottal. ÁÁ nagyon élvezetes volt kifogni.
Persze persze nem is arra értettem. Csak egyszerűen valahogy a kép durvábban adja vissza. Élőben valahogy olyan szolidabb volt. De biztos frankó csizma lehet hiszen Berik.
Ne legyél mán nyúlbéla!Magunkra húzzuk még a macskát is, oszt jóvan!
A 37-es eléggé uncsi lesz 60-al...
Csak lenne egy kis száraz, napsütéses 12 fok...
Az útvonalról meg annyit, hogy Zeher lakik a legmesszebb. Ha felénk jösztök a 37esen, akkor tud csatlakozni Tomi meg apraszaki, Sárospatakon Breki meg én, Laci meg mondta, hogy úgyis gurulni akar, szóval ő eljön vissza Regécig, átmegy a hegyen és Tolcsvánál kapcsolódik be, onnan Patak 10 kilóméter kb.
Ha a hegy másik oldalál mentekm akkor Lacit felveszitek, de akkor Breki és én szerintem csak Filkeházánál találkozunk veletek, apraszakit meg Tomit nemtom, majd megmondják, mert ők átmehetnek Mádnál hozzátok.
No mi legyen?
szóval ha nekem most szééépen elfolyik az összes olajam a telóból/vagy amennyi el tud folyni, és úgy megyek vele, akkor olyan nem fordulhat elő, h esetleg a teló megszorul, vagy valami ilyesmi (és én nyekkenek egy elegánsat)?
Na a másik meg. Olvasgattam itt az útvonalterveket (nemértem,mert egyik utat se ismerem). Éééés nem tudom most pontosan, h ki lkik a legmesszebb, illetve azok közül, akik írták,h gurulnának szombaton pontosan ki merre lakik.
De ha a festős srác nagyon kiesik az útból, és esetleg mindenki más már felszedhető közelebbről, akkor inkább ne menjünk hozzá. Ráér.
Akkor inkább találjunk ki vmi olyan utat ami a lehető legtöbb embernek jó, és nagyjából mindenkinek ugyanannyi út lenne.
Jahhh és mellesleg tisztában vagytok vele, h nekem 60 a plafontetejének felettéje?
Csak mert gondolkoztam, h ha ilyen nagy túrát terveztek, akkor feleslegesen tartom fel a csapatot, akkor nem megyek, vagy mondjuk elmegyek a találkahelyig, meg esetleg még egy darabig és leválok.
Na ennyi volt a mese mára, megyek, mert minnyá éhenhalok.
Motoros álmokat nektek!
:)
:))
:)))
Ha értelmes idő lesz át is megyek megnézni!
Hívhatsz mostis nyugodtan, vagy hónap egész nap.
Szerintem megér annyit!