hát a cagiva mito mellé venni kell egy jjamaahahaha détét kroszgumival meg egy kinai pitet meg egy 50es kívéj csoppert és akkor lesz mindenféle motorod vagy 500 ezerből
Múlt héten rendelt egy full milkós csávó nyiregyen egy 700as quadot. Már ott van a szalonban. Nagyon durca, kibaszott nagy. És megy mint a barom. Az sem lenne rossz....
Az új Z1000 nyerte meg nagyon a tetszésemet, de arra nincs kavics. Illetve még a kicsire sem, de azt könnyebb előteremteni. Az a plusz 6-800 ezer nem kevés... Bár ha nyernék a lottón akkor nem idegesitene...
Van szomszéd településen egy haverom neki is Z750-je van. Aztán egyik közvetlen haverom hamarosan vesz vagy Z750-et vagy Z1000-et meg van Debiben is egy jó spanom kb 2 hete vett Z1000-et. Mi van mindenki kawasakis lesz már?! No nem mintha baj lenne.
gyóó most olyan jó, h ezt linkelted... én épp azt találtam ki,h ha kefestetem a motorom, akkor totál feketére és egyes részeken karbonosra kellene csinálni, meg a tanksapkára is ragasztani, meg a kormánykiflire, meg a műszerfalamról leszedem a szivacsot éés oda is vmi karbon........
istenkéééém
Én ma egy R6 vagy 600RR-t láttam Debrecenben, nem tudtam jól megfigyelni, mert épp tapostak a villamoson. De ahogy az elstartolt a lámpától. Alapból 1 kerék, de olyan vadul vette föl, hogy majdnem holtponton túl ment.
De én is kihoztam a pergőt! Jáj, dicsak buksi milyen fasza volt...
Remélem holnap is ilyen idő lesz. Kár hogy ki kellett pakolni a garázst és utána vissza, így holnap meg kell ismételnem. Na nem baj. Ja és még a kistesót is megjárattam Simson S51B Riszpekt!
egyperc huszonötnél höhh