Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alszik a város csendje halálos, részegen hajt a kerékpáros

egyperc huszonötnél höhh
Csajok? Sehol sámli. Hanyagolva vagyunk... Nem szabad!
egy joféle 125ös pörgős kroszgépet bevállalnék még a ktm mellé...

hiánycikk a honda , jóvolt az a 2 kerékszett meg a 2t fulltuning halálig pörgése
kell a nyavajának mindenféle motor...
Nekem a saját Z-m kellene...
hát a cagiva mito mellé venni kell egy jjamaahahaha détét kroszgumival meg egy kinai pitet meg egy 50es kívéj csoppert és akkor lesz mindenféle motorod vagy 500 ezerből
Motor mellé hobby célra azért jó lenne néha-néha ökörködni... Meg ha már 2.300.000 kavicsot ki tudok adni csak úgy akkor már nincs baj anyagilag....
nekem nem kő kVad egyeneskormányos autó pfejj.....

mentem vagy 2x de mindig ki akartam lépni az meg lábletépésgyanús
aztán nem akartam kilépni de nem nyerte el a tetszésem a quadulás
Múlt héten rendelt egy full milkós csávó nyiregyen egy 700as quadot. Már ott van a szalonban. Nagyon durca, kibaszott nagy. És megy mint a barom. Az sem lenne rossz....
Az új Z1000 nyerte meg nagyon a tetszésemet, de arra nincs kavics. Illetve még a kicsire sem, de azt könnyebb előteremteni. Az a plusz 6-800 ezer nem kevés... Bár ha nyernék a lottón akkor nem idegesitene...
KXF 450 sm szettel. na az durca lenne
Van szomszéd településen egy haverom neki is Z750-je van. Aztán egyik közvetlen haverom hamarosan vesz vagy Z750-et vagy Z1000-et meg van Debiben is egy jó spanom kb 2 hete vett Z1000-et. Mi van mindenki kawasakis lesz már?! No nem mintha baj lenne.
Haversrác ő mindig azt kérdezi az egyik csajtól hogy: a "Kani hun maradt?"
sőt most annak is örülnék ha lenne egy pohár innivalóm meg pénzem hazaútra

ezek a kibaszott kolis csütörtök esték....
Álmodozni csak lehet... Ha tavasz van és van motorom akkor lezajlott a birósági cuccom! És az szuper lenne.
Az a megfogalmazás EE "kakas"
én már annak is örülnék ha szombat lenne
Szandrám a motorról álmodozol ennyire? Vagy netán valami kakasról?
Jaj de jó lenne, ha már tavasz lenne és tolnám kifelé a Z-t. Aztán motorolni...
gyóó most olyan jó, h ezt linkelted... én épp azt találtam ki,h ha kefestetem a motorom, akkor totál feketére és egyes részeken karbonosra kellene csinálni, meg a tanksapkára is ragasztani, meg a kormánykiflire, meg a műszerfalamról leszedem a szivacsot éés oda is vmi karbon........
istenkéééém
Én ma egy R6 vagy 600RR-t láttam Debrecenben, nem tudtam jól megfigyelni, mert épp tapostak a villamoson. De ahogy az elstartolt a lámpától. Alapból 1 kerék, de olyan vadul vette föl, hogy majdnem holtponton túl ment.
És a benzinkiskakas megtalálta a gyémántfélmotorkulcsát kapirgálás közben. Na megint pihent vagyok. Ez egy ilyen nap!
De én is kihoztam a pergőt! Jáj, dicsak buksi milyen fasza volt...
Remélem holnap is ilyen idő lesz. Kár hogy ki kellett pakolni a garázst és utána vissza, így holnap meg kell ismételnem. Na nem baj. Ja és még a kistesót is megjárattam Simson S51B Riszpekt!
Benzinkakas... MUHAHA!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .