Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kb mint a versenyautóknál a gázgyorsitó.
hmm én úgylátom hogy megcsinálom mert haverom úgyis megtudja szépen csinálni nekem a gyakorlaton
nem jók a linkek
tomikám akkor egy az álmunk
mert nekem is nagyon bejön
dehát be kell hogy érjem az ilyen tuning okkal
Figyelj, 80 ft nem tétel, megveszem neked karácsonyi ajándéknak.
Nekem meg kellene egy olyan rozsdamentes rendszer!
Gyönyörű ahogy változik a színe
Az a baj hogy vagy 80 forint!
De ha már vennék olyat vennék ami rövidebb és vastagabb mint a gyári!
Hát én nem értek hozzá, ha a szakik azt mondják, akkor biztos jó. De szerintem annyira nem hoz, hogy megérje berhelni vele.
értem
de am ti láttok benne valami értelmeset ? :D mármint hogy szerintetek megéri ? én szerintem igen mert minden crosson látom
Nekem a vizsgán a motort be se kellett vinni a csarnokba, kiment a faszi a parkolóba és rátette a matricát a rendszámra
Szal nem kell beszarni!
Ha meg kérdeznék akkor katalizátor, és így kevesebb a károsanyagkibocsátás
Vagy valami hasonló baromságot elszólsz ott és kész!
Sziasztok! Kellene egy kis segítség MZ Ts-hez (125/150/250) első teleszkópot párban lehetőleg használtan hol lehetne venni? Előre is köszönöm
Szerintem nem, a vizsgán csak a hangerőt nézik, ha nézik...
megkérdem ez nagyon nagy én mindíg is akartam rá csak nem tom mikor viszem majd vizsgáztatni 2 év múlva akkor belefognak e szólni
szerintetek ?
Én úgy emlékszem van
micsoda ?
brekinek az XT-n ?
ne már
akkor én csinálok a drz-re
csak lehetnem gyárit kéne barmolnom
Ilyen van Breki xt-jén is, bi bi bí
Online translator Szóval rakni kell egy dobot oda, ahol van a képen, mert jobb lesz az áramlás és halkabb lesz a motor. Biztos igazuk van
ez jobb

Az újratervezett PowerBomb egy négyütemű fejléc tartalmazza FMF szabadalmaztatott PowerBomb modult a pontos helyet a kezdeti szakaszban a fejléc. By positioning this “Bomb” at a key point in the system, increased performance and flow is achieved through the expansion and contraction of exhaust sonics through the system. Elhelyezésével ez a "bomba" az egyik fő pontja a rendszerben, nagyobb teljesítményt és áramlása révén valósul meg bővítése és összehúzódása a kipufogógáz Sonics a rendszeren keresztül. Result is a flow increase of nearly 10%! Eredmény egy áramlás növekedése közel 10%! The outer chamber in the Powerbomb allows the air to expand, cool and ramp back up at a higher velocity. A külső kamrában a Powerbomb lehetővé teszi a levegő bővítésére, hűvös és földi mentése magasabb sebességre.
Additionally, the PowerBomb is a “pre-muffler” of sorts which helps to lower the bikes sound output by providing more sound absorbing surface area for the sound medium (exhaust gases). Ezen kívül a PowerBomb egy "pre-hangtompító" a fajta, amely segít csökkenteni a kerékpárt hangkimenet azáltal, hogy több hangelnyelő felület a hang közepes (kipufogó gázok). On some models, you can choose between a moto or supercross version. Egyes modellek között választhat, vagy a moto Supercross változat. The supercross version is designed for more low to mid-range power where the moto version is focused in the mid to upper RPM range. A Supercross verzió tervezték több alacsony és közepes hatótávolságú, ahol a hatalom moto változat középpontjában a közép és felső fordulatszám tartományban.
Bazmeg hol találtál ilyen értelmetlen zagyva szöveget? Ebből semmit nem lehet érteni.
apraszaki szerinted van értelme ?
A Power bomba egy négyütemű fejléc rendszer, amely magában foglalja FMF szabadalmaztatott Power Bomb modul egy pontos helyét a kezdeti szakaszban a fejléc rendszer. Elhelyezésével a bomba ezen a ponton a rendszer, nagyobb teljesítményt és áramlás eléréséig.

A Power Bomb csökkenti a hangkimenet, mert nagyobb felület a kipufogógáz váljon által elnyelt. Felületének a perforált mag hagyja, hogy a hang kijáraton a szűkítő acélgyapot csomagolási és azután lehetővé teszi a levegő bővítésére, hűvös, és a földi biztonsági mentést.

Az FMF Power bomba lényeges szerepet tölt teljesítmény növelése révén a tudományos áramlási tulajdonságait. Bővülése révén és a kipufogógáz-összehúzódás Sonics a rendszeren keresztül, az áramlás-kal növekedett közel 10%.
vááá találtam tuningot pill bemásolom
Ilyenfajta volt előző hatosomon csak picit másabb kinézettel. Isteni állatcsászár hangja volt.