Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi.. jössz velünk pár gurulásra majd, meg tartod a kapcsot falon is akkor semmi gond nem lesz.
csak mostanában vámpírkodós kedvükben vannak

behát... nem harap a néni
Ááá, nem gondolta azt komolyan Ádám... sztem... (ha 1általán az MMK rol beszélünk)
jáejj a másik üzenőfalas helyen nem vagyok valami nagy celeb
Néztem a képeidet, fasza lett a DR-Z!

Remélem hamarosan találkozunk!
én egyáltalán nem hajtom magam suliba, de ma is aludtam 3 tól fél 8 ig
Na úgy látom zajlik az élet továbbra is Halljátok, annyira hulla vagyok, hogy délben eljöttem a minisztériumból és lefeküdtem aludni. Aludtam 3tól negyed 7ig. Úgy látszik ez a hátránya, ha az ember másfél hónap alatt a végére már napi egy liter energiaital kíséretében totál kimerülésig hatja magát.
Mitmiért?! Azt irtam h nekem JÓ! De pontosítok, nekem végülis mind1... csak guruljunk meg ne faggyunk rá a motorra!
jó nemsózltam :D elolvastam
mért ?
Ő volt
Ha nem potyog cigánygyerek az égből, víz kiséretével ottleszünk, nekem jo így h a 3 út összefutásánál tali...
nah sziasztok
én lennék a festegetős gyerek
beszélgetek itt hogy hol akartok találkozni én nagyon nem akartam menni semerre mert igazábol okmány hiányom van a drz hez
de ha jösztök tojok én bele mennyünk valamerre egy jót szerintem a legjobb találkozni a dobogón ahol 3 út találkozik és van egy fa buszmegáló ott találkozik az a 3 út ahonan fogtok jönni :D az enyém a pusztafalusi a hollóházi aki kéked felöl jön és a filkeházi aki sárospatak felöl jön
szóval szerintme ott célszerő az időrö meg annyi hogy nem érdekes szerintem és minden télen végig nyomom és nagy bajom még nincs max öreg koromban lesz ha megélem
nah mindenki mondja hogy jó e jah meg eggyáltalán hogy jösztök e vagy sem mert ha jösztök akkor nekem kereket kell cserélni
mert az sm már réges rég csucsul
Szandra az egyik népszerű ismerősnyilvántartó portálon be szabad jelölni? Az International Who Is Who-ra gondoltam.
Sziasztok! Apraszaki te ökörködtél a városban egy kis fehér pocket járgánnyal?
Ugylátom Szandra ismét aktív! énse birom motorozás nélkül, most hétvégén pl csak a kocsival akartam kiálni a garázsbol, de olyan szépen nézett rám a kis XT h beinditottam, és miután bemelegedett már nem volt megállás! Papucs+polo kombo, cseperészö esö, és egy ultrapici kör(2km kb)... de nagggyonjóóóvolt!
ÚÚÚ ez ütős kép.
túúú dommm dommm dommm....
De akkor se bírom megállni h motorozzak

Hááát szerinted lehet ellenállni egy ilyen tekintetnek?
Ha ezt gyakran eljátszod, nem lesz az 80 év se. 40 évesen de akár még korábban is tönkremehetnek. Szóval valami megoldást találj rá. Gyűjtsél aztán nálam lesz egy rádvaló bőrgönc.
Na azt tudom, h szar így vele menni, már Szerencsen is így voltam, h fos a telóm.... A éktárcsára meg nem folyik rá szerencsére, mert a jobb teló élvezkedik itt folyamatosan, és bal oldalt van a tárcsa.

Az útvonalról meg még inkább nem kérdezgetek, hanem majd ha otthon leszek megnézem, és csak utána értetlenkedek
teát öntsd szét két duplazacskóba, és nyomd be a nadrágok közé a térdedre
étem a problematikádat, nekem sincs bőrcuccom, és qrvára szokott fájni már ilyenkor a térdem....
De olyankor arra gondolok, h dejóó ez azért fáj, mert milyen jót motoroztam 80 évesen meg majd megtanulok kerekezni a tolókocsival... naés?
hát ne téééérgyeeeelj annyit
És akkor semmi baja nem lesz a térgyepednek xD
hehe ilyet (is) rajzolta ma a kémia jegyztebe, h ne aludjak el
Na persze az nem ilyen szép....