Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az összesítés alatt azt értettem, hogy nem csak Kawasakik között. Szandra és Breki 125tel nyomják
Én imádtam benne, hogy pörgetni kellett. Fent 18E-en jajj de jó is volt. Visitott mint egy kismalac.
nekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Majd locsolom
Összesítésben? Kinek van kisebb az enyémtől?
Hát azért a nagy tesók azért látnak még engem a tükrükben, nem maradok úgy le... A hegyekben meg maga a tökély, szóval nem panaszkodom rá én sem, csak ha gyorsulni kell nincs épp a helyzet magaslatán. Ki kell nagyon pörgetni, hogy haladjon, de szeretni való amúgy nagyon. A fogyasztását meg a fenntartási költségét már nem is istenítem...
Igen, a legkisebb kawasaki De összesítésben nem
Viszont egy 250-es igazi élmény motor. Hiába nem 1xx lóerős. Lehet hihetetlen de nekem a zxr még mai napig hiányzik. Imádtam és vele valami másabb, jobb volt mint bármelyik hatosommal. Hogy mi is volt jobb és másabb ezt megfogalmazni nem is tudom ez csak egy belülről fakadó érzés.
Akkor én vagyok a legkisebb...
Te azt elmagyaráztad hány óra van fél hatkor.
Húúú a nagytesó. Bakker háromszor akkora blokkod van, mint nekem
Miskolcon a kispolcon csak tapolcai galóca, hiánycikk a cukor,a só, a bors, a borsó, borsodba. .
nekem is van
Véletlenül tuti nem fog szerencsen járni!
Sajna még csak a közelében sem. Ma egy hete vittem be Debrecenbe a csizmát egy srácnak, kellett volna neki sajna nyomta a lába ujját. Biztos nem vágta le a körmét.
Nem jársz véletlenül szerencsen?
Volt egy 45-ös, de az kibaszott nagy volt.
Akkor kicsi lenne sajnos. Ha cipőből 43-ast hordasz akkor csizmából 44-es kell.
Igen-igen!
Csak 43-as cipöt hordok.
Nem tudom, hogy hogy van az méretezve.
Gyóóó de teleírjátok a falat
Jaja vaccsi új. Érdekelne
Hé!
Neked is van eladó csizmád?
LooL végére még odalő egy csajozos maccho szmájlit!
Megvan még a csizma amit árultál?
Most néztem "adok veszek" fórumon.
Persze hogy tudok hisz Szkráccs vagyok helloszia.
Na te mááááán tucc valamit