Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne haragudjatok a zavarásért! Néz rá az adatlapomra. Van egy link ami az iwiw- re mututa. Motorozást IMÁDÓK klubja! Ha van kedved csatlakozz.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.

Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!

Sziasztok!
ejjáoo
Én vagyogatok...
És kurvajóidő voltma!
És pitbájkoltam!
Juuuuhhuuuuuuuuuuu
na mivan HALÓ
sehol senki?
EJJ VITKA
oksi
okés, beszélünk még, + te igazábol kiesel a körböl, szal ott csatlakozol ahol jónak látod...ha gondolod 37es, ha gondolod átcsapsz a hegyen...
Neked milyen új szerelem jön tavasszal? Az adatlapodon láttam. Csak nem z750 vagy z1000?
Na azért még jó lenne ha holnap estefelé egy ilyen konferencia félét összehoznánk így indulás előtt, de én annyit tennék hozzá amit már régebben is mondtam hogy a 37esen csatlakoznék ott ahol Tolcsva felől becsatlakozik az út
Gyors voltál, köszi!
Jóidőt mindenki!
Őrült, de maradhat!
Olyan mintha kezdődne a tavasz. Picit őrült ez az idő.
Wőőőőőőhhhhhh! Mien szép időnk van! Remélem szombaton/szombatid is minimum ien lesz!
No itt a link amit mondtam!
Rendelni meg ahonnan olcsóbb..

http://www.foliavagas.hu/karbo...
Úristen mennyire odavoltam a Daytonákért kezdetekben. De aztán jött a kawa szerelem ami magával ragadt és nem is akar elengedni.
Egyetlen Szandránk példáját követve most én is csorgatom a nyálam egy kicsit. Tök vicces, hogy az egész országban két eladó Daytona 675 van, ezelőtt is talán csak 4 volt.

Nem tudom, hogy bizakodásra ad-e okot, ha összehasonlítjuk ezt ezzel, mert a Danubius rádió tegnap (utoljára ) a következő napokra felmelegedést mondott. Bízzunk a szombatban.
Még szép, hogy ment adatlapra! Zizi az egyik legjobb spanom bratyójával jár. Nem túl régóta ismerem, de aranyos csajszi. Valódi sütnivaló tortát nem tud készíteni az tuti. De "megmentettem" a multkori sütijét első találkozásunk alkalmával. Illetve alternatív felhasználási javaslatot kapott. Így volt desszert, és a sütialapnak szánt valamit sem kellett kidobni. Mókás volt a Dolog. Jót nevettünk. A kaja az nagyon ott volt.
Jó reggelt!
Remek napnak nézünk elébe!
Azt mondta ma az orvosom hogy nem tüdőgyuszim van hanem csontosmelkhas gyulladásom vagy mi!
Szal nam az fáj csak az izom!
+süt a nap!
= megyek szerencsre csimmát próbálni!
Persze hogy motorral!
JooóóóóRegggggelltttBAZMEGye!
Rendben, megvagy. Látom a tortarecept ment adatlapra xD
Honnan ismered Zizit?
Szóval a hétvégi gurulászás! 19 fok árnyékban+száraz forró aszfalt! Ugy egyeztettünk azokkal akiket el tudtunk érni, hogy, Szandra és Alexa plusz két kérdöjeles tag (Atya és Ádám) 10kor indulnak Miskolcról, Szandra járatós tempójával! Szerencsen csatlakozik hozzájuk Aprszaki és Király, (+ füzök egy XT-s srácot is, Danit). Aztán patakon Molkuton Vitka és én + hivom Szlovákiából Dávidot. Innen megy tov a csapat a dobogóra,(keresztezödéshez) ahol tali Zeherrel és Lacikával, 12:30kor kb! Vélemény? Akinek nemjó az alkalmazkodjon
Pacsi.
Na jóccakát mindenkinek!
NSRné vagy szőke hercegné iwiwen bejelöltelek!
És van közös ismerősünk is, (ZIZI)
én is remélem
am még annyira nem örülök hogy mutogatni kell mert nem lett valami jó majd talán a mostani téli kiadás amit tervezek jobb lesz meg igényesebb remélem