Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát mán a fasszom tudja
Tőlem mehet a megbeszéltek szerint, de mik a megbeszéltek?
Köszi
Juteszembe! VitányiÚr Boldogat! Majd szombatón utólagis jól meghúzgáljuka füled!
( Fony rövid o )

Na maradjunk az alapfelállásnál hogy 37esen mennek amazok , én átmegyek tolcsvafelé mert engem nem zavar a rosz út. szaki meg szerencsnélcsatlakozik többiek meg a megbeszéltek szerint?
Nyugi én sem akarok dőlésszörekordot dönteni, csak normálisan, ésszel, ahogy ilyen hűvösben lehet. A tapadásért csak Filkeházánál fogok imádkozni, mert ott szeretnék még az éven menni egy jót.
Ez jó elképzelés, végülis nektek kell megbeszélni, mert engem csak pataktól érint a dolog. Tolcsvát viszonyt nem ajánlom, mert igaz a Telkes-Fóny-Regéc felér szakasz egy torokszopással egybekötött anális prosztatamasszázzsal, de Regéc után Tolcsváig olyan szar az út, hogy a tökeimet szétverte, pedig nem is mentem gyorsan. Én azt mondom inkább gyere le Boldogkőváraljáig és gyertek át az Aranyosi-völgyön, bár úgy hallottam azt is csinálják most.
szerintem nem arra kell koncentrálni hogy minden kanyarba koppon menjünk. Miss NSR-nek is járatós a gépe , én sem vagyok még 100%osan egybe a géppel , szóval inkább lazuljunk...
Élvezkedés a köbön, ha mindenki ott lesz, aki ígérte Csak félek a tapadás már elment téli álmot aludni.
csak vagy 100 felé lehet menni
37es végig egyenes vagy 80 km patakig vagy 90
Ha a 3-ason jönnek akkor meg vagy 40km egyenes aztán le novajnál és onnan tekergés Vizsolyig ahol apraszaki tudna csatlakozni . én csatlakoznék Vilmánynál onnan átmennénk Fonyba és onnan végig lehet tekeregni Tolcsván keresztül hegyi utakon és pataknál lyukadunk ki. és akkor ugyanott vagyunk (ez az egyik)
talán kicsit több de még ezer felé lehetne menni. azt kell eldönteni, legjobb, leggyorsabb , legtekergősebb, vagy mindenkit érintő utat akarunk választani
tanulok! péntekig megtanulok mindent! szombaton pedig jöet az élvezkedés...
Megesik... tanulj wazze, mert szombaton gurulunk.
Megérte bemenni... a jóreggelt helyett ugy fogadott a tanár h jöv héten ugyanitt ugyanekkor mecha ZH...
Én sem szeretek sokat egyenesben menni, de máshogy hol tudnak eljönni felénk? Ha Patak felé jönnek, akkor ott csak a 37es van. A hegy másik oldalán meg a 3as út van, az is tök egyenes. Akkor most mi legyen?
Tiltás tiltás... blaablaaa attólmég vigyorogva szálnál le rola!
Hát igen ezért lett volna jobb tekeregni végig mellékutakon. supermoto sem "egyenesbennyélgázórákig" király
hát megvan de már nem eladó
óóó úgy látom folyik az álmodozás itt is
nahhh de én meg megyek...kivégzésre
váááááhhhh
LEgyetek rosszak
A B-king a másik nagy kedvencem...
Szerintem is menetkészen 210 kiló menetkész tömeg az még bőven fasza, meg kurva nagy eszük van a japó mérnököknek, mert el tudják csalni a gépek súlyát. Azt mondják a B-kingnek is csak akkor érezni a súlyát, ha ki akarod tolni a parkolóból, egyébként nem. Szó ami szó tudnak variálni az utánfutással és a villaszöggel.
Úgy tudom menetkészen, de azért erre nem vennék mérget...
210kg szárazon vagy menetkészen? Nem mind1
Nekem a 2010-es Kawasaki z1000 viszi a pálmát. És súlyban könnyebb mint a z750-es "kistesója", mert 210 kg lesz... Nekem ha sok pénzem lenne habozás nélkül vennék egy olyat...
Na most mondtad ki azt, amiért szeretem a 400asomat. Kicsi, könnyű és ha nincs kockára kopva a gumi rajta, akkor úgy fordul mint az álom. Fürge, agilis, nem kell bírkózni vele. Igazából ezért nem akarok majd 600as gépnél nagyobbat, mert a 600as még könnyű, de egy ezressel már bírkózni kell a súlya, méretei meg az ereje miatt. Ha egyszer sok pénzem lesz, akkor veszek egy Ducati 1098at vagy 1198at, mert az ezres létére még könnyűnek mondható. Meg az a hang
Nekem a legnagyobb vas amivel mentem eddig egy 900-as ninja volt, de olyan brutális erőt képez az már nekem a 250-es kis ninjám után, hogy én sem mertem nagyon húzni a kanyarokban... Sokkal nehezebb, meg rosszabb vele a mocit ide-oda tenni, de viszont megy mint a veszedelem.