Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon reklámozod Selmecet HE
Nyugi nem turkáltál semmiben. És nyugi nem akadtam fenn a dolgon. Szóval No para. Peace! Vörldpísz!
Annyit beszéltek az edzésröl h kezdem elszégyelni magam! 4 hete nem vtam uh megyek is gyurmázok kicsit! Ha már a nevembe is bekerült: Brekk László vulgo Breki avagy A gyúrmázó SzupermotoTronikus!
nem komolyan gondoltam...meg nem akartam beleturkálni a magánéletedbe:D csak vicces volt olvavasni h álmodtál 1 merészet + a végére odatoltad h szakitottam a nömmel...
Ó de! Te tényleg ennyire hülyének nézel? Nem nem a levél miatt. Kicsit pióca volt, és meg akart mindent tiltani. Meg ő szeretett volna irányítani mindenben. Én meg besokalltam. Nem kicsit. Nagyjából ennyi. Az álom meg egészen friss dolog. Tegnap reggelre jött...
Énis koliba is vagyok válság is van meg épp tanulok is meg vissza is fogom magam a bulizással kapcs...de 1 sörike belefér!:D:D
De ugye nem az álmod miatt dobtad a csajt
ugye nembaj ha nem sajnállak h pár kmel többet kell lovagolnod a sárgarépádat!
Jaja, sztem is igy a tuti! Király Tomival beszéltem, ö is jön valszeg, 37esen ö is csatlakozik hozzátok valszeg!
Nálam most "váltcság" van, de sörre mindig akad némi tartalék. Séta mára kipipálva. Látom nem nagyon gyarapítottátok a hozzászólásokat. Gyerekek, hova tűnt a kezdeti lelkesedés? Szandra kitartás! Veled vagyok! Én az államvizsgára készülgetek...
hmm... ha lenne pénzem meginnék valamit énis
de koleszban takarékoskodni kell

nameg jön az alkoholmentes időszak , mert nekem megkezdődött a motoros szezon
Énmeg iszom egy borsodit
én meg alszom egyet
nyahh lépek... 6-8ig biomatek gyakorlat
UHH
hát én már nem bírom követni, ki kinek a fia-borja, meg ki az unokája...
Mindenesetre nekem assszonta anycim, h ne legyen gyerekem még egy jó darabig, mert biztos kinyírnám

De ha egyszer lesz, tuti iker-babakocsit veszek, és megmondom neki, h a tesója rossz volt
há na

pedig ittvan emma emeg hónap
Nem értem én az ilyen fiatalokat.
mármint a 3. unokát
Na most eltünök, megejtem az esti sétát... 1 óra múlva re...
nekem van olyan áltis oszttársam, aki most várja a harmadikat...
na jó de gondolom nem mindenki fog elválni
én a válás miatt emlegettem. Jó nekem is van olyan szerecsen volt osztálytársam, aki már pottyantott vagy 5öt...
pföjjj... na ebből a sok zabi gyerek...
mert egy gyerek nem tud felnevelni egy gyereket normálisan...
nekem már vagy öt áltsulis osztálytársamnak van gyereke
Figyelj ebben a világban gyereket felnevelni csak így pikk pakk kicsit necces. Maradok a "zokninál" illetve az ex szedett dilibogyót. Már voltam apajelölt szóval óvatos vagyok ezen a téren. Olcsób most gumit venni mint egy gyereket felnevelni. Fiatal vagyok, még élnem kell. Volt osztálytársam 21 évesen megnősült már van 2 gyerek és most válnak... Ezt nem akarom...