Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogok dobni, de teljesen szűz rendszerem van most épp a gépen és fogalmam sincs hogy mit hova irtam ki, mert winyócsere volt a gépben. de majd bejelöllek iwiwen vagy myvipen
Akarja a nyavaja!
ááááááááááááááááááá
mééééé akarod, h szívinfarkast kapjak?
Orsi is, meg a meló is...Szabinak már vagy két éve szét van borítva a kawa, főtengelyes.
Dobjál már adatlapra valami fotót, legyen fogalamam, h kivagy.
Vagy tudnom kéne?
Héhó!
Nem is mutattad a dobot!
Pedig lehetne róla szó!
E. Szabira gondoltam... Kecsi alpolgármester úrral mi van hogy nem motorozik? Orsi lefoglalja?
Annyiért jooo!
Azthittem sokér adja, mert van itthon egy ősrégi yoshi dobom még a drz-ről megmaradva, de ahhoz összekötőcsövet kellett volna csinálni...
egy 10 esért adja . és gyári tuning , mint az új lc4eknél az SXC dob, nemtudom azt ismered e.

tök jó ár meg passzol is ahogy kell.
Mennyiért veszed a dobot he?
na egyenlőre ott tartok hogy fél évig gyüjtögettem arra hogy csak simán beinduljon ugyhogy most örülök mint buzi a faszának

amugy is jön a tél . tavaszra kirittyentem ezt a szart
Mellik Szabi?
Hát a berúgókarra!
Csörr-csörr
Eladó!
De az öreg marad
a kuplungot aztat mire mondtad e ?
jövöhéten vagy azután megveszem giraffetől az mxc kipufogót heh.

azzal jó hangja lesz néki .

tudom hogy ezzel szar. de néha durran az olyat hogy félméter lángot is basz hozzá
Ezzen SZARRÁ röhögtem magam
Te szaki, a Szabi fiúval mi van? Motorozik még?
He tehetnél mán fel valami dobot, mer ezzel csak fingik, nem durrog vaze! Meg azt a középső kenyérpirítót is haggyad kifele a rencerbül e!
Meg a ducati szárazkuplungot is vegyed ki!
Mentem be szerencsre ma és taktaszadáról jött ki egy traktor, megrakva szarral!
Persze hogy nem bírta a kanyart, pedig volt leszarító erő bőven
Beborult az árokba!
Jövök haza és nem hogy eltakarítva, egy akkora szarkupac maradt a helyszínen hogy a domborzati térképeken fel kellene tűntetni!
Jók azok a traktorok Kéne nekem is egy itthonra hülyéskedni Emléxek rá pont Zeheréknél voltam, mikor állt mellettünk a traktorjával a faterja, beindította, nagy durranás, minket meg betakart az olajos víz. Kidurrant a hengerfejtömítés
nah én levezetésnek mentem egy erőset most a városban
teledurrogtam a szitit
Öhö.
a 3. képen ki ég? czakó?
Persze nem olyan nagy piros, csak kicsi piros