Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha nem olyan régen szakitottatok akkor nem olyan esélytelen
Én meg arról álmodtam, hogy fiam született és valami kicseszett gyorsan tanult meg beszélni... Most még a csajomat is dobtam szóval esélytelen mindez...
fhu erről jut eszembe,valami olyat áálmodtam, h a világvégéről valami kis faluból kellett éccaka magassarkú csizmában hazagyalogolnom....
OLDD MEG :)
mellesleg az egyik nekem se...és meghót a telóm.... én se megyek már akkor csak gyalog
az öszes indexem ki van égve. ki sem cserélem
kell index kőcsön?
Na erre neked is van eszed! Gyúrni Szandrával hmm...
huszas csőkar. leszázalékolt kidobó
olajsapka?
Gyúrjunk együtt. Hát mi tagadás néha engem is megviccel a hatos ha tolnom kell.
Nemá....
Ja, télleg, nekem se ég a féklámpám! Nem megyek!
vegyél piperetükröt, kötözd fel, meg tartsd ki a kezed, vagy pislogj, ha kanyarodsz és kész.
Egyéb probléma?
hát nem is menetközben nehéz, hanem mikor a kicentizett helyre be kell illeszteni a garázsba, vagy mikor buckás szar úton, vagy dzsindzsában kell tologatni, meg hasonlóóóóó szityuéééjsönökben

Főleg mondjuk az igazi téles pihenő után, ha elszokok tőle... első héten még az NSR is tud meglepit okozni hatalmas huszas karjaimnak
Helooo bazmegye!
váááá de mennék énis szombaton de index tükör nélkül elég cinkes..
csak nemakarok világkörüli turnéra menni

hazafelé pálházánál leválok oszt kész
Úgyisjó Szerintem nem lesz ellenedre, ha motorozhatsz egy kicsit
Egy R6 nem nehéz azért. Az én motorom 159 kiló, egy R6 meg talán 165 vagy hogy. Kis ellenkormány és mindenre hajlandó
igy mindenkinek jó csak nekem nem

de akormeg kitalálom hogy tolcsva felé lemegyek oszt pataknál becsatlakozok
gyahh az tökjó
Nekem meg eltűntek otthonról a súlyzóim, azt nem értem, h hogy meg hova, de meg kellene tanáálni, aztán nekikezdeni valaminek... Ez nem állapot, így nem fogom bírni sose az R6ot
Na jó, de nekem már nem mondható kicsinek az úszógumi :D És én is a spanokkal illetve spancsajszikkal eddzünk. Itt a konditerem nálunk berendezve. Szóval Zsírkaraj! Gyúrunk WAZZE! Szandra ide jöhetsz, ha akarsz, de sajna nem vagy épp a legközelebb. Én szivesen látlak.
Nem fog esni elvileg. Én meg tudom, hogy hol lakik Zeher, szóval gyertek inkább a 37esen, akkor Szerencsen tud csatlakozni apraszaki, Sárospatakon Breki és én, LaciCRM meg majd átgurul hozzánk Göncről.
Hát én már el nem találnék kékedre....
Na meg akkor anycimnak se kell mondani, h hova megyek, múltkor a szerencsért is hiszti volt
:)
Én is akarok, csak nincs kivel, így meg nem olyan jó...