Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én levezettem már jó pár (száz)ezer kilométert, mentem hóban, jégben, ködben, szakadó esőben, de ami itt volt a héten szerdán, na az kemény volt. Szerencs - Csobaj (kb. 20km) egy óra alatt tettem meg. Pedig én nem ijedek meg a szélsőséges körülményektől. A helyi védőnő bement a kis buzukijával a szántásba. A férje húzta ki. Reméljük hogy ma hanyagol a köd.

Nekünk is van traktor szal ismerem a problémát...
Pár pillanatkép a nyári erdélyi bemutatóról...a kékpólós bácsi mögöttem a falu református tiszteletese.
Nálunk az utcában lakik egy traktoros, hát néha csinál olyan felhordást, mikor hazamegy vagy kijön az udvaráról, hogy a kawára kéne egy szett bütykös gumi az utca végéig.
Helyesbítek, még egy deka víz sem VOLT a betonon. Bezzeg most. Itt minden vizes, ködös. Gondolkodom az esti programon, mert ha rohadt nagy köd lesz akkor jó út igérkezik, akár hova is megyek....
Nálunk is mindig ez van. Utálom is ezt a koszos putri falut.
VOLT :))
Ja és hozzáteszem hogy ebben a szutyok faluban minden úton áll a sár mert szántási szezon van!
Hazafelé beszaladtam motoros barátomhoz, ott volt egy másik cimbora is!
Kérdezték hol voltam
A többit gondoljátok...
180km a mai mérleg
És még egy deka víz sincs a betonon...
Ez a kép se ma készült, itt még süt a nap!
Azta mindenét ez nagyon pöpec. Jól meg van csinálva.
Éta tükör, melletteja lámpe.
hááát azért akkora pofám nem volt öt pasival szemben 70es maxszal......
De majd ha nagyobb leszek :))))
Vagy ha már be lesz járatva, és tökölnek valahol előttem 80nal, akkor jól meghajingálom őket, és elhúzok 150nel xD
Kár hogy nem voltunk ott!
Lehet hogy a pirosnál az ablakot rátekertem volna a nyakára a faszkalapnak!
ezen látod a tükröt baloldalt a kormány alatt

lámpa az meg ódalt van valahol tán azis baloldalt de majd a főnök kiokoosít hogy hogy is van de ugyvettem észre hogy amenyire lehet sztrítlegál a verda nemde szaki?
Na most hívtam Brekit, még matekon van, de nemsokára hazaér és fent lesznek a képek
Akkor vagy vak vagyok vagy szerintem nem tudom de jól elvannak rejtve.
beszarsz me mindakettő van rajta
Még most vettem észre milyen frankó lámpa van a gixeren. Ja és persze az a sok visszapillantó.
A büdös parasztok. De az a lényeg lekezelted őket.
Naaa Laci bácsi úgy látom feltetted a képeidet Jófélék. Már csak a Breki féle sorozatot várom
Kemény vótál, csoki!
én egyszer lenyomtam a berugót amig ment dekó nélkül majd dekó be és rárúg ( ellenben te it tmég egy kicsit megnyomtad és csak utánna inditás

ahogy én csináltam ugy 10 ből 8x beindult de igy már 10/10
Én meg így jártam még hazafelé:
mikor már egyedül jöttem... Épp beérnék Miskolcra ott a körgorgó után, ahol nemsoká Auchan, Brico.... Na és leelőz valami kis fehér ótó, benne 5 pasi, az anyósüléses lehúzta az ablakot, ordítozott mutogatott meg köpködött ezerrel nekem, h mi a f.sznak megyek ilyen lassan....... Pffffff....... Csak lestem mi baja...Aztán szépen leelőzött, és ,ment két méterrel előttem.... Visszaelőztem, mutattam nekik, h kapjanak be tövig, és úúúúgy otthagytam őket Miskolcon cikkcakkolva, h már 2 perc múlva sehol se látszódtak a kocsog f.szkalapok....