Én levezettem már jó pár (száz)ezer kilométert, mentem hóban, jégben, ködben, szakadó esőben, de ami itt volt a héten szerdán, na az kemény volt. Szerencs - Csobaj (kb. 20km) egy óra alatt tettem meg. Pedig én nem ijedek meg a szélsőséges körülményektől. A helyi védőnő bement a kis buzukijával a szántásba. A férje húzta ki. Reméljük hogy ma hanyagol a köd.
Nálunk az utcában lakik egy traktoros, hát néha csinál olyan felhordást, mikor hazamegy vagy kijön az udvaráról, hogy a kawára kéne egy szett bütykös gumi az utca végéig.
Helyesbítek, még egy deka víz sem VOLT a betonon. Bezzeg most. Itt minden vizes, ködös. Gondolkodom az esti programon, mert ha rohadt nagy köd lesz akkor jó út igérkezik, akár hova is megyek....
hááát azért akkora pofám nem volt öt pasival szemben 70es maxszal......
De majd ha nagyobb leszek :))))
Vagy ha már be lesz járatva, és tökölnek valahol előttem 80nal, akkor jól meghajingálom őket, és elhúzok 150nel xD
lámpa az meg ódalt van valahol tán azis baloldalt de majd a főnök kiokoosít hogy hogy is van de ugyvettem észre hogy amenyire lehet sztrítlegál a verda nemde szaki?
Én meg így jártam még hazafelé:
mikor már egyedül jöttem... Épp beérnék Miskolcra ott a körgorgó után, ahol nemsoká Auchan, Brico.... Na és leelőz valami kis fehér ótó, benne 5 pasi, az anyósüléses lehúzta az ablakot, ordítozott mutogatott meg köpködött ezerrel nekem, h mi a f.sznak megyek ilyen lassan....... Pffffff....... Csak lestem mi baja...Aztán szépen leelőzött, és ,ment két méterrel előttem.... Visszaelőztem, mutattam nekik, h kapjanak be tövig, és úúúúgy otthagytam őket Miskolcon cikkcakkolva, h már 2 perc múlva sehol se látszódtak a kocsog f.szkalapok....
Nekünk is van traktor szal ismerem a problémát...
Kérdezték hol voltam
A többit gondoljátok...
180km a mai mérleg
De majd ha nagyobb leszek :))))
Vagy ha már be lesz járatva, és tökölnek valahol előttem 80nal, akkor jól meghajingálom őket, és elhúzok 150nel xD
Lehet hogy a pirosnál az ablakot rátekertem volna a nyakára a faszkalapnak!
lámpa az meg ódalt van valahol tán azis baloldalt de majd a főnök kiokoosít hogy hogy is van de ugyvettem észre hogy amenyire lehet sztrítlegál a verda nemde szaki?
ahogy én csináltam ugy 10 ből 8x beindult de igy már 10/10
mikor már egyedül jöttem... Épp beérnék Miskolcra ott a körgorgó után, ahol nemsoká Auchan, Brico.... Na és leelőz valami kis fehér ótó, benne 5 pasi, az anyósüléses lehúzta az ablakot, ordítozott mutogatott meg köpködött ezerrel nekem, h mi a f.sznak megyek ilyen lassan....... Pffffff....... Csak lestem mi baja...Aztán szépen leelőzött, és ,ment két méterrel előttem.... Visszaelőztem, mutattam nekik, h kapjanak be tövig, és úúúúgy otthagytam őket Miskolcon cikkcakkolva, h már 2 perc múlva sehol se látszódtak a kocsog f.szkalapok....