Én ha hazaköltöztem karácsonyra utána fogok gyúrni egészen nyárig ismerősökkel, így lesz motiváció. Engem nem érdekel hány kiló vagyok, de lett egy kis úszógumim, meg a tavalyi felgyúrt vállam is elfogyott úgyh kondizni kell. Besegítek a ZXRnek egy kicsit
Gondolhatod, mikor meghallottam az ítéletet. Azt hittem elájulok. Se kocsi se motorjogsi. "Egy év hat hónap". Anyám negyed órán keresztül csak annyit tudott mondani, hogy "A bírónő egy Büdös Köcsög".
Szarul megmondom őszintén. Első fokon a bírónő kábé mint egy b*szatlan kurva. 250.000 perköltség + 1,5 év teljeskörű vezetéstől való eltiltás minden járműkategóriára. (nem halt meg senki, nem maradt nyomorék senki, a sérült srác már fut normálisan). Meg sem akarta hallgatni az ügyvédet. Pedig az első fokú szakvélemény kimondja, hogy a baleset elkerülhető lett volna, ha az autó 50km/h-val közlekedik. Így megyünk másodfokra. Új szakértői díj 250.000, szóval a f*sz kivan!
Én csak 175cm magas vagyok, nálam a kilókkal vannak a gondok... Most eddzek mint a félőrült, hogy a tv-néző izmom elvándoroljon. De érzem h van hasizmom, mert kurvára izomlázam van. De napról napra erősödöm, érzem, na meg a pocak kezd lejjebb menni.
Egy hülye vezérigazgató elé sikerült bekanyarodnom, aki 80km/h-val közlekedett Nyíregyháza belterületén. És kanyarodás közben kiütött a picsába, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra ahol frontálisan ütközött a mögöttem haladóval. A mögöttem haladó srácnak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek. És igy a rendőrség mivel eléggé ismert a fickó egyértelmű, hogy mellé álltak. Én viszont nem hagyom magam. És most tárgyalgatunk...
óóóóóó hát ennél még azt is hamarabb megmondom, h mi a szerepe az endoplazmatikus retikulumnak a sejtekban
Ilyen adatokat én nem tudok Sose méregetem magam, mert úgyse jó
De assse tudom hol lakik az a Zeher, vagyki
no?
Ilyen adatokat én nem tudok Sose méregetem magam, mert úgyse jó