Nemár Én innen tanultam meg, ez volt a harmadik nagy egyhengeres, amit megpróbáltam berúgni. Az első egy 650es DR volt, de azon szar volt a dekompresszor, úgyh azt csak egyszer sikerült. A második volt egy husaberg, azt nem tudtam berúgni. A harmadik meg a tied, de ezt tökre könnyű volt.
Te hogy indítottad eddig? Mi a más az én berúgásomban?
Na már akkor sztem mindenki hazaért.. vagyis Adri sztem még nem.
Jó volt nagyon! Brekkkk várjuk a képeket!
Én megyek assszem öntök magamra egy kád forró vizet, h meg bírjam mozdítani a térdem, utána meg angolozhatok tesómnak, aztán meg buli one :):):)::))
Na de jó már nektek. A csajok hol vannak? még úton hazafelé? Brékó brékó! Nem Breki breki! Gondolom ők is élvezték... Szandra csak vigyorogni fog egész hétvégén, sőt még jövő héten is...
Istenkirályvolt!
Mondjuk ha ezt tudom.....
Gönc után egyedül mentem, de csont száraz volt az út!
Faszán lehetett verni neki, egy szutyok folt sem volt!
Mi meg egész nap azon a taknyos úton mentünk
Ti meg bánhatjátok hogy nem szerencs felé mentetek haza miskolcra!
Jelentem fagyhalál :)))
Ha Szikszón nem állok meg mozogni egy picit, akkor tuti, h már csak nyáron tudnak leszedni a motorról......
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DEJÓVOLT :):):):):)::)
Most értem haza :)
Sorry a tempóért mindenkitől, nemsoká jobb lesz :) Örülök, h ilyen sokan összejöttünk azért a végére :)
Nagyon jól éreztem magam :)
Szeressem az ilyet A kawa ugyanez, zörög, csörög, csattog, morog, kattog, zakatol, de megy mint az álom Jaaaaj ma annyira jól ment, olyan büszke voltam rá Biztos a hideg, sűrű levegő miatt. Viszont hallottam, ahogy kezd csörömpölni a vezérműlánc, úgyhogy amint lehetőségem van rendelem meg az újat a feszítőkkel.
Te hogy indítottad eddig? Mi a más az én berúgásomban?