Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemár Én innen tanultam meg, ez volt a harmadik nagy egyhengeres, amit megpróbáltam berúgni. Az első egy 650es DR volt, de azon szar volt a dekompresszor, úgyh azt csak egyszer sikerült. A második volt egy husaberg, azt nem tudtam berúgni. A harmadik meg a tied, de ezt tökre könnyű volt.

Te hogy indítottad eddig? Mi a más az én berúgásomban?
Én kikerültem a rohadékokat mád felé...azért találkoztunk visszafelé.
egyébként ma oktattál tesó

én nem úgy indítottam a KTM et mint ahogyan te elmagyaráztad, de utána megpróbáltam úgy és rájöttem hogy kicsit könnyebb, és azóta úgy indítom
Nekem meg az utolsó Holnap nagymosás és rakom el a gépet, megérdemli a téli pihenőt.
tőtök fel má énis egy gálerit
az én GPS-em mára a zuhanyzón keresztül a pálinkás pincén át egészen a spanokig vezet

van most vigyor nekem is a fejen. há nekem ez az év első normális motorozása
nem fordultam le tolcsvának, mentem egyenesen a száraz úton

Na már akkor sztem mindenki hazaért.. vagyis Adri sztem még nem.
Jó volt nagyon! Brekkkk várjuk a képeket!
Én megyek assszem öntök magamra egy kád forró vizet, h meg bírjam mozdítani a térdem, utána meg angolozhatok tesómnak, aztán meg buli one :):):)::))
Én is csináltam
jah akkor nem tolcsva izén keresztül a rába vagy hol ahol én akartam menni először patakra
Nem mentem el mádig hanem lefordultam ond felé!
Mittom én
Voltak rendőrök is, majd le néztek a motorról de nem állítottak +
te fonyon keresztül mentél haza végülis vagy merre?
örömömbe ma keverni fogom a szedret a barackal
Ja és alig volt valaki az úton, faluk is kihaltak voltak és nem lassítottam
Szandra megérkezett mire megírtam a mondókámat. Látom lelki szemeimmel hogy vigyorog
Na de jó már nektek. A csajok hol vannak? még úton hazafelé? Brékó brékó! Nem Breki breki! Gondolom ők is élvezték... Szandra csak vigyorogni fog egész hétvégén, sőt még jövő héten is...
Istenkirályvolt!
Mondjuk ha ezt tudom.....
Gönc után egyedül mentem, de csont száraz volt az út!
Faszán lehetett verni neki, egy szutyok folt sem volt!
Mi meg egész nap azon a taknyos úton mentünk
Ti meg bánhatjátok hogy nem szerencs felé mentetek haza miskolcra!
én csak egy picit fáztam sőt talán nem is
Jelentem fagyhalál :)))
Ha Szikszón nem állok meg mozogni egy picit, akkor tuti, h már csak nyáron tudnak leszedni a motorról......
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DEJÓVOLT :):):):):)::)

Most értem haza :)
Sorry a tempóért mindenkitől, nemsoká jobb lesz :) Örülök, h ilyen sokan összejöttünk azért a végére :)
Nagyon jól éreztem magam :)
Szeressem az ilyet A kawa ugyanez, zörög, csörög, csattog, morog, kattog, zakatol, de megy mint az álom Jaaaaj ma annyira jól ment, olyan büszke voltam rá Biztos a hideg, sűrű levegő miatt. Viszont hallottam, ahogy kezd csörömpölni a vezérműlánc, úgyhogy amint lehetőségem van rendelem meg az újat a feszítőkkel.
hát ha üresben rángatod akkor ahogy nő a fordulat ugy a rezgés is ,de ugy elviselhetetlen

terhelés alatt sebességekben pedig furamódon minnnél jubban huzod neki ugy múlik el...

ettől traktor a labanc traktor kezelhetetlen, rezgő csörgő zörgő erőmű
Tényleg rezeg. Ahogy nő a fordulat úgy jobban vagy kevésbé rezeg?
tol olyat mint egy gőzmozdony

de kicsit megcsúszik a kuplungom

rezgés meg ugy összerázta bennem a szart a 140 km alatt hogy tuti nem szarok egy hétig...