Vitka kolléga Kawa felé tendálok. Z 750, csak még a 2010es színek nem biztosak, de ha lehet hinni a német oldalnak akkor narancs lesz. Csak van egy bírósági ügyem és amíg le nem záródik az ügyem, nem veszem meg, hogy ha engem hoznak ki vétkesnek, ne állapitsanak meg magas perköltséget vagy büntit. Mert minden ingó illetve ingatlan tulajdon emeli a birságot.
Mi folyik itt kérem?! Süttök főztök? Marketing, motor, óvszer és tuning? Ez kemény kérem. Felpörgött a topik! Fecó jövőre megint jöttök Kecsi jóvoltából Csobajra a falunapra? Brutál lesz a járgányod, pedig most sem "piskóta". Remélem addigra az új vasam nekem is meglesz! Tisztelt Bíróság, ha noszogatja magát és ő is felpörög... Mert jó ez az MZ, de kicsit többre vágyódom...
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük és addig szorítjuk magunkhoz, míg a vaniliás rúd meg nem keményedik.Akkor egy darabig állni hagyjuk.Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a férfi szájába.Majd a megkeményedett vaniliás rúdat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jönn belőle.Gyors lélegzés és sóhaj jelzi, h kész a torta.Ha jól sikerült a torta, többször is meglehet ismételni.Különösen fiataloknak ajáljuk, akik még most tartanak ott, hogy sütni főzni tanulnak!
Bátran merjük ajánlani, mert rendszerint az első kísérletre is beválik
vigyáááááázzz nehogy elvidd egy körre és a (lég)zsákodba kapaszkodjon
Hétköznap is elkészíthető, ám piros betűs ünnepek alatt nem ajánlatos!
Hozzávalók:
1db. ennivaló férfi
1db. rugós heverő
1db. vaniliás rúd
1db. hamvas barack meghámozva, kimagozva
2db. tojás
2db. zsemle
Készítés módja:
A férfit az ágyba fektetjük és addig szorítjuk magunkhoz, míg a vaniliás rúd meg nem keményedik.Akkor egy darabig állni hagyjuk.Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét adjuk a férfi szájába.Majd a megkeményedett vaniliás rúdat a baracknyílás közepébe dugjuk és addig verjük a tojás habját, amíg krém nem jönn belőle.Gyors lélegzés és sóhaj jelzi, h kész a torta.Ha jól sikerült a torta, többször is meglehet ismételni.Különösen fiataloknak ajáljuk, akik még most tartanak ott, hogy sütni főzni tanulnak!
Bátran merjük ajánlani, mert rendszerint az első kísérletre is beválik
NEm mondtam, h te kapod
De mindenesetre most lenne vanííííliarúd hozzá
Ezazzzzz
A tortát el ne felejtsd a csigaszex mellé
De nekem hol van 110 szted?
Asszonyhozzáááfát a tűűűzreeeee