11 ezer km ment bele....
hozzáteszem ebből kb 8-9000 autópálya
Pár hete éreztem, hogy meglazult vagyis megnéztem, hogy mozog kicsit... aztán a híres borsodi utak( Gönc-fony-nyíri-bózsva stb...szanaszét rázta a seggemet és gondolom ez még odabaszott jobban odabaszott neki.
De ha karbon dobok ezt csinálják, akkor érthető, de többet nem veszek karbont az biztos, max karbon mintás hőálló matrinyával lenyomom
ezt beírod a kipufogós topicba és a szakik azt mondják hogy egy idő után MINDEN karbon dob szétrázódik.. nem tudom tiéddel mitörtént de a karbon dob az életbe nem lesz jó ilyen szempontból, évente vagy 2 évente szegecselni kell..
Árulom de sajnálom! De most kellene 300 e t előkapnom hirtelen. Így mind a kettőt árulom! De meg fogok őrülni moci nélkül vmit majd csak össze dobok.......
Néztem a képeket róla nagyon patika lett
De ez már szerintem nekem túl drága és jó állapotú lenne, meg ahogy nézem azokkal a gumikkal nem mennék messze rendes terepen az meg megint plusz költség...
Az R1-est árulod még?
RELAAAX tegyél rá egy kályhacsövet! Én a múltkor azt vettem észre, hogy ráz a motor eleje...2 csavar tartja oda a féknyerget, az egyiket elhagytam és a másik is kilazult :O mekkorát buktam volna, hogyha a 2. csavar is kiesik...de szerencsére észrevettem időben, volt nálam imbuszkulcs, úgyhogy visszahúztam azt az egyet, hazagurultam és orvosoltam a problémát
Meg lehet azt javítani! Új szegecs, egy kis erősítés, semmi gond ne légy ilyen pesszimista, de azért előtte küld el nekik a képeket és írj egy szép nem durva intelligens levelet :))))
Erről a hőállós matricáról is beszélgettem mások,hogy nem valami jó,mert leolvad.
fogalmazni tudni kell ,
hozzáteszem ebből kb 8-9000 autópálya
Pár hete éreztem, hogy meglazult vagyis megnéztem, hogy mozog kicsit... aztán a híres borsodi utak( Gönc-fony-nyíri-bózsva stb...szanaszét rázta a seggemet és gondolom ez még odabaszott jobban odabaszott neki.
De ha karbon dobok ezt csinálják, akkor érthető, de többet nem veszek karbont az biztos, max karbon mintás hőálló matrinyával lenyomom
Chuck Norrist egyszer megbüntették mert hóvirágot szedett az örök vadászmezőkön!
Mivan veled?
És másfél év alatt hány km-ert is mentél azzal a carbonos dupla öcsivel Atmosz?
Vajon mennyi ideje lehet még a GPR dobnak amit vettem az enyémre mert az is carbon...
prohardveren ez az aláírásom
Chuck Norris tudja mi folyik Gyöngyösön!
De ez már szerintem nekem túl drága és jó állapotú lenne, meg ahogy nézem azokkal a gumikkal nem mennék messze rendes terepen az meg megint plusz költség...
Az R1-est árulod még?
Nem hamisítvány...Suzuki hollóstól rendeltem Újpestről és gyári csomagolásban volt stb.stb...