Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hivj fell
Nincs rosszabb, mint ha az ember a fejére borít egy olyan műanyag nyjlon papírkosarat!
Le kell fújni hőálló kályha ezüsttel aztán Babinéni CSŐŐŐŐŐŐŐ
rízspekk,rízspekk!

Erről a hőállós matricáról is beszélgettem mások,hogy nem valami jó,mert leolvad.
odabaszott jobban odabaszott neki

fogalmazni tudni kell ,
11 ezer km ment bele....
hozzáteszem ebből kb 8-9000 autópálya

Pár hete éreztem, hogy meglazult vagyis megnéztem, hogy mozog kicsit... aztán a híres borsodi utak( Gönc-fony-nyíri-bózsva stb...szanaszét rázta a seggemet és gondolom ez még odabaszott jobban odabaszott neki.
De ha karbon dobok ezt csinálják, akkor érthető, de többet nem veszek karbont az biztos, max karbon mintás hőálló matrinyával lenyomom
A fejére borított egy fekete műanyag papírkosarat!
Chuck Norris érti a nőket!

Chuck Norrist egyszer megbüntették mert hóvirágot szedett az örök vadászmezőkön!
Vissssza mennyéééééééééééé!

Mivan veled?
Ez a szokásos eljárás..

És másfél év alatt hány km-ert is mentél azzal a carbonos dupla öcsivel Atmosz?
Na joccakát mindenkinek megyek elteszem magam holnapra mert vár a melódia.
Elvileg az én SHARK dobom is karbon volt valamikor, csak kapott egy saválló palástot mert állandóan széthullott..
Na ezt jó tudni...
Vajon mennyi ideje lehet még a GPR dobnak amit vettem az enyémre mert az is carbon...
Jaja,ezt szokták mondani,hogy a carbon hamar kidobálja a szegecseket. Én is szegecseltem anno a 2T kipuffogót.
jé.

prohardveren ez az aláírásom
ezt beírod a kipufogós topicba és a szakik azt mondják hogy egy idő után MINDEN karbon dob szétrázódik.. nem tudom tiéddel mitörtént de a karbon dob az életbe nem lesz jó ilyen szempontból, évente vagy 2 évente szegecselni kell..
3 hónapja ugyanígy jártam..ki spóroltak a menet rögzítőt...
Chuck Norris fel tudja idegesiteni Békéscsabát
Árulom de sajnálom! De most kellene 300 e t előkapnom hirtelen. Így mind a kettőt árulom! De meg fogok őrülni moci nélkül vmit majd csak össze dobok.......
LACI EZT CSAK NEKED!

Chuck Norris tudja mi folyik Gyöngyösön!
Néztem a képeket róla nagyon patika lett
De ez már szerintem nekem túl drága és jó állapotú lenne, meg ahogy nézem azokkal a gumikkal nem mennék messze rendes terepen az meg megint plusz költség...
Az R1-est árulod még?
Meglehet csinálni, ez okés! De akkor is tököm kivan

Nem hamisítvány...Suzuki hollóstól rendeltem Újpestről és gyári csomagolásban volt stb.stb...
RELAAAX tegyél rá egy kályhacsövet! Én a múltkor azt vettem észre, hogy ráz a motor eleje...2 csavar tartja oda a féknyerget, az egyiket elhagytam és a másik is kilazult :O mekkorát buktam volna, hogyha a 2. csavar is kiesik...de szerencsére észrevettem időben, volt nálam imbuszkulcs, úgyhogy visszahúztam azt az egyet, hazagurultam és orvosoltam a problémát
Nem lehet, hogy utánzat volt?
Meg lehet azt javítani! Új szegecs, egy kis erősítés, semmi gond ne légy ilyen pesszimista, de azért előtte küld el nekik a képeket és írj egy szép nem durva intelligens levelet :))))