Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hajint a füled!
mellényomtam az előzmény gombot...
Amit belinkeltél. Akkor azt mondom, hogy az énekes hangja hasonlít blöró papa hangjára. Legalábbis nekem ő jutott eszembe először mikor meghallgattam.

http://youtu.be/anmAD6xmpZo
te mit hallgattál ?
Kicsit blues companys beütésű, szerintem az énekes hangja miatt. Nekem tetszik!
Most kaptam egy csereajánlatot: XT600
seggfej!
faszfej
okés
holnap feltolok még vagy két pörgősebbet.. byby johny, rocktóber, miskolc, gazember, meg ilyenek
egy csavart megfordítani, vagy egy CBR váltót szétszedni nem ugyan az.. nekem van vele egy személyes tapasztalatom amit itt nyilvánosan nem írok le De ha érdekel privátba elmondom..
ja
az te vagy ottan e rajta középen? Te hát kimás...
Ez az új banda zene stílusa?
Az öcsém HONDA -jának a karbisorát ill. a futóművét. A József Attilán lévő HONDA -nál, tán a VILKER csak tönkrebaszták. Valami szar csavart fordítva raktak rá a karbisorra, az meg az istennek sem akart indulni, csupán a 20-21 . indításra. Zoli rendberakta, kb fél óra munkával, azóta semmi gond. Hidegen is pöcc röff.
Minden megoldható, de egy letépett sárvédővel meg úgy néznék ki, mint akinél beleszartak a ventillátorba.
Így sem vagyok egy szívderítő látvány, nem kéne már tetéznem a dolgot.
Lyukóban...Ahol a Gixxerem. Jövő héten jön a cucc ahhoz is.
Nem ismerős minden megoldható!
Köszi! Ő helyileg hol van?
Ment a mail.
Nyugiii! Nekem is egymás után háromszor jött ki az a nagyszemű majom. Szar, és kész. Ez egy ilyen világ...
Komoly kapagép volt. A part tetőn egy kb 50 cm-es padka ,az már függőleges volt.
Jó, oké, hogy csörlővel, de akkor is meghazudtolta a fizikát.
Nagyon kemény volt.