Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerbusztok
1994es 125 DT-be kellene nekem egy power szelep és egy henger , lehetőleg alapméretes legyen , aki tud kérem segítssen mert megbolondulok h nem tudok a jóidőben motorozni :S
köszönöm előreis!
Miskolcon.
Szia az l es még lehet jó vóna:D Hol tudnám majd megnézni? Köszi előre is:)
M es kellene vékonyka gyerek vagyok:D
Bocs, Prexport, és a mérete szerint 3XL.
Én vékony(abb) vagyok, viszont magasabb most nadrágon gondolkodok még vagy új bukón, csak amíg nem tudom, hogy mi lesz a motor sorsa, addig nem akarok új ruhát venni
174cm magas és 80kg
Valakinek egy vagány Shift bőszárú gatyó?

http://www.kepesmotor.hu/texti...
Mekkora kell? Tudok egy új Texport kordura kabátot, 54 körüli méret(XL). 15 péz.
Gondolom ezt te árulod...mekkora darab vagy?
Lehet nem tudom. Az biztos, hogy sehol nem tudták, hogy mi a baja. Aztán elvittem hozzá, azóta pedig minden ok.
Majd a motor kiállitáson tudsz venni
Nem tud valaki olcsón cordura kabátot? :)
Időjárkálásfüggő is, csakis kétkeréken vagyok hajlandó odáig- és vissza közlekedni!
Na ! Ezek adottak

Hétvégén még beszéljünk róla, mert most megyek el ithonról , és pénteken este jövök. Addig náne internyet.
Megyünkhát! Feltéve hogy lösz ölég pályinka, meg két priccs a kecódban!
ááá az nagyon gáz volt a végén amikor a csávó le akarta tolni a gatyát !
Na ezt nem ígérem, h ott leszünk, de észben tatom Sztem jók voltatok. A végén a néninek is nagyon bejöttetek ámmm
Gönc kultúr hausz márc 15. 8óra
Hol lesz?
amugy nem jó! ez volt az első koncertem velük, be vótam feszülve. Viszont márc15 ünnepi nagykoncert, vokálos csajokkal meg minden. arról is lesz felvétel ingyom bingyom metál norisz