Zoli...Itt az idö... ..ilyenkor szoktál gyorsulni az utcában a zsebes mackóban... ..de ha lehet idén nem kellene... ..még pár hét..és irány a hegy... ..Ha már itt vagyok...kivánok mindenkinek Boldog Új Évet..és minden jót...
Druszám! Én több esés és perec, vállcsont, borda, lapocka, és kulcscsonttörés, tüdősérülés és vérzés, mindenféle kéz és lábsérülés, két hét kórház, és másfél hónap betegállcsi után sem tudtam lemondani erről. Pedig akkor én is azt mondtam mindenkinek, hogy befejeztem, eladom a vasat. Neked is ott a helyed a Hegyen a többiekkel együtt, mint ahogy nekem is! És szeretnék én is mindenkinek nagyon jó egészséget és perecmentes boldog újévet kívánni!
Köszönöm a fényezést,de nem érdemlem. Én nem nagy tudású, inkább vakmerő vagyok, de az is lehet, hogy csak voltam. Majd jövőre kiderül. Egyébként alig várom, hogy ETZ-vel a H.ringen kifékezzem a druszámat!
hát igen
Kitty sosem lesz már Kitty de a Mátrát is nehezen tudom elképzelni
Ragasztó nélkül !
nem etz kellll hanem motor !
még sokat kell tanulnom de kitől ha nem vagy ott !
Druszám! A tipp a következő. A Gixerem után kötjük egy két méteres madzaggal, mögém ülsz, felhúzom harmadikba 230-ig Gyöngyös és Hort között, és már meg is van!
Melyik 1000-es tetszik MOST a legjobban!
Nemsokára tavasz lesz, legalábbis annak illik következni. Vigyázatok magatokra, találkozunk a hegyen.
Kitty sosem lesz már Kitty de a Mátrát is nehezen tudom elképzelni
Ragasztó nélkül !
nem etz kellll hanem motor !
még sokat kell tanulnom de kitől ha nem vagy ott !
Miki a bratyód?
Nyáron megyünk a hegyen!
Ja és előre B.U.É.K mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!