Nekem is agyonmintázott van,,, olyan hülyegyerekes ízlésem maradt,,, de én jól érzem így magam,,,ki a f.sz akar megkomolyodni?
Másrészt meg,,, kinek integetnének a csajok a buszmegállókban, ha valami öreges cuccban nyomnám?
Nem megy hozzá. Manapság az agyon mitázottak a divat és örültem hogy végre találtam egy viszonylag egyszerű mintát. Jah és kéknek kellett lenni benne.
Normálisat akartam dupla D gyűrűst és nem olyant ami műanyagból(Polikarbonát) van. Ez üvegszálas kevlár erősítéssel. Alapáron orrmaszkkal és rovarvédővel. Amit ma felpróbáltam csak a mintájában tér el ettől. Le sem akartam venni, végre normális sisak volt a fejemen normál súlyú és kényelmes.
Hááát,,,mit mondjak erre...
Aki egészben lévő régi motort vág szét az említett módon, az egyértelműen barbár, de szerintem ezeket az általad említett kategóriájú motorokat főleg törött vasakból faragják át.
Aki meg egyben lévőt szed szét,,, általában megőrzi az eredeti ruházatot, mert azzal jobb eséllyel tudja eladni,,, már, ha van esze.
Igaz milyen gyönyörűek ezek a "régi" szépségek.
Akkor tudok a falra mászni mikor az ilyenből Cafe racert-t vagy Streetfightert csinál az állatja.
Meg tudnám szabni a fülét flexxel az illetőknek. Lehet persze mondani hogy ízlések és pofonok különbözőek, de ezek a gépek akkor sem erre hivatottak.
Ejj báttya! Környékünkön az első értelmes motor pont egy ilyen XJ900 volt,,, elaléltünk a hangjától, igaz, ez még az "átkos" rendszer végén volt valahogy, olyan 89 körül.
Másrészt meg,,, kinek integetnének a csajok a buszmegállókban, ha valami öreges cuccban nyomnám?