Örülök hogy összefutottunk a Ringen. Egész nyáron egyszer sem futottunk ott össze, pedig sokszor voltam kint. Szeretek tanácsokat kérni tőletek, hátha tudok javulni. Briant is mindig nyaggatom, és ő is segít mindig. Igaz nem túl sokat tudtunk dumálni, de jó volt látni hogy ott voltál. Jövőre talán többször találkozunk kint. Üdv neked!
Csupán csak azt írtam, hogy ez e gép nagyon ott van. Azért azt elismeritek hogy nem egy rossz járgány ugye? Tudjátok jól, ahogy a hegyen is mindig elmondtam, ha megengedhetném magamnak, függetlenül a motorok versenyeken történő szereplésétől, én csak is egy új ezres gixert vennék magamnak. Az én motoros tudásomtól bármelyik vas sokkal többre képes. Én bármelyikkel el tudok esni. Üdv!
Nos olvass csak figyelmesebben. Mit is írtam, azt hogy nem most van rajtuk általában, hanem egy-két éven belül. A profilod szerint pályázol. Nem rosszul ez a kiírt ringes időd mutatja. Egy motor nem csak motorerő-motorblokk, hanem futómű és a BMW szerint elektronika. Ezt neked nagyon jól kell tudnod ezek szerint. Úgy látom nagy Kawás vagy. Vajon Sykes motorja elektronika híján miért képes elverni a BMW-ket? (Kategórián belüli hasonlítás) Valamit nagyon félreértettél. Az első hozzászólásommal nem az utcait kívántam hasonlítani a SBK-hoz. Hanem a BMW-t az összes japánhoz. Az szerint vidi szerint amit Zoli barátunk rakott fel annak a motornak kellene lenni az istennek, de valahogy mégsem az. Mellékesen a Parádsasvári bemutatón a nap végére megállt és be sem akart indulni. Ha a nem derült volna ki Japán párti vagyok és így kiírva Yamahás. Sajnos kivonultak az SBK-ból. Remélhetőleg hamarosan visszatérnek majd. Örülök, hogy beszélgetőpartnerre leltem benned. Remélem jövőre kilátogatsz a hegyre és személyesen is elvitázhatunk ezekről.
Hát nem ismered? Pedig minden évben széttrollkodja a sportmotort, Mátra, VTR SP topik, meg most az FLP-t is basztatja. De mind hülye aki adja alá a lovat. A trollok ilyenek, minél jobban adod neki az ívet, annál inkább nem hagyja abba a faszságát. Én meg sem mukkanok, szarok bele akármit is ír.
Az, hogy mennyire van köze egyetlen tény megmutatja. Mivel nyerték az SBK-t? Apriliaval. Stockban mit is csinált az Aprilia? Az első 20-ban nincs versenyzőjük! A gyártók versenyében tök utolsók lettek 22 ponttal. Miért? Mert senki nem használja. Az újságírói teszteken még a BMW-t is el szokta verni a versenypályán. De stockban olyan lóerőhátrányban van, hogy senki nem tolja bele a pénzt mert nem lehet vele nyerni.
SBK-ban minden évben 2-3 új blokkot hoznak ki a csapatok. Ezzel az utca nem tud lépést tartani.
Tényleg nem sok?! Ami ma a pályán van jövőre az utcain legkésőbb egy két éven belül. Nézd csak meg a videót! Arról osztja az észt, hogy az utcai változatra felkerült a hátsó villa.
Azért a Superbike motoroknak nem sok köze van az utcaiakhoz. Váz meg a blokköntvény és annyi. A stock 1000 világkupát BMW-vel nyerték és azok majdnem szériamotorok.
Zoli! Véginéztem. Van egy kis baj a VB-t egy Apirilia RSV nyerte Biaggival a nyergében.
Rea a Firebladdel nem egyszer alázta meg a BMW-t.
Pedig hidd el én nagy Melandri párti vagyok.
A Zx10R-rel Sykes is alázgatta ezt- a"Legnagyobb mindenben" gépet.
Néha még a fostalicska Ducatik is jobbak voltak, igaz ehhez nekik Checa kellett.
Szép meg jó csak ez amit a fickó nyom nagy promó duma.
Az idomon bevezetett levegő, a Japók már 20 éve csinálták. Lásd Yamaha F.A.I. =Fresh Air Intake, de hogy Suzukist is mondjak SRAD= Suzuki Ram Air Direkt ami ugyanaz. Feltalálták a németek a spanyol viaszt. Újra LOL
Egy gáz van a Japán az japán és ha egyszer gondol egy nagyot és belerakja az elektronikát az anélkül is jó gépébe akkor azt hiszem pápá BMW!
A te Gixxered elektronika nélkül is jó. Bizonyította ezt már számodra. A Szupersport gépek azért azok, hogy csak a legjobbak üljék meg őket. Hülyebiztos elektronika, minek?
Van önkritikám, én nem vagyok alkalmas olyan szuper gépeket megülni, mint a tiétek és olyan tempóra sem vagyok képes. Ha ilyen elektronika kell ahhoz hogy ráülhessek olyanokra, nos az hamis babér. Csak páváskodás lenne.
Ilyet kerestem már ezer éve, hátha néhány másodperc ebből is kijön :
http://www.motorinfo.hu/magazin/2008/03/22/hobbimotorosok_bibliaja_h
ungaroring_palyabemutato/
Nagyon hasznos még a "jótanácsos" rész is...
Csizi!
"Írtam a moderátornak!"
Nem kell válaszolnod!
Miből gondolod,hogy a moderátor nem tud az előzmény
végigolvasásával az elejéig visszamenni?
Az előzmény felírat klikkeléssel végig mehet 1 hónapot,sőt többet is!
Nem úgy van az,mint a környéketeken!
A verekedés úgy kezdődött,hogy visszaütött!
Szóval erről ennyit!
A video,és fot kommenteknél is elolvasom az elejétől a végéig,és tudom ki volt a provokátor!
De engem,és szerintem másokat se mocskoljon egy suttyó,mert más a véleményem!
Aztán meg csodálkoznak,hogy nem intek vissza már egy motorosnak sem!
Én ilyen vagyok!Könnyen bepöccenek,de meg kell nézni az ok-okozat összefüggést is!V
Csizi!
Nem vagyok már gyerek!
Kibújik a szög a zsákból,hogy milyen jellem vagy!
És ne hívogass telefonon rejtett számmal,mert rejtett számosat senkitől nem veszek fel!Ez vagy te 2012 07 10.-n!
A veretéssel azért óvatosan leszek, szinte már motorozni is elfelejtettem. Vissza kell szokni 2 kerékre, ebben az évben 400 km-t mentem összvissz fater RR-jével, aztán azt is eladtuk, nem volt mivel motorozni.
Ezt te sem gondolod komolyan hogy itt bárki is vadászik arra a buzira, ez csak annak a nyomorultnak a kényszerképzete. Ő egy troll. Minden évben előbújik a barlangjából, és teliokádja a Mátra meg a VTR topikot. De más internetes oldalakon is ezt csinálta, ez a hobbija amikor rájön az ötperc. Amikor belelendült már hozzá sem szóltam, minek etessem a trollt... De mindig van aki felveszi a kesztyűt és elkezd vele vitatkozni, azt ez a vége. Nem szabad hozzászólni, figyelmen kívül kell hagyni a hozzászólásait -bármennyire is idegesítő-, akkor talán megunja. Írtam ezeknek a fasz moderátoroknak is hogy banolják a picsába, de szartak rá. Jelentettem hogy zaklatja a hozzászólásaival a többi felhasználót, azt semmi. Reklámok azok vannak töménytelen mennyiségben az oldalon, moderáció meg nulla.
Majd jövőre!
Ahogy Csoki bácsi mondaná..
SBK-ban minden évben 2-3 új blokkot hoznak ki a csapatok. Ezzel az utca nem tud lépést tartani.
Rea a Firebladdel nem egyszer alázta meg a BMW-t.
Pedig hidd el én nagy Melandri párti vagyok.
A Zx10R-rel Sykes is alázgatta ezt- a"Legnagyobb mindenben" gépet.
Néha még a fostalicska Ducatik is jobbak voltak, igaz ehhez nekik Checa kellett.
Szép meg jó csak ez amit a fickó nyom nagy promó duma.
Az idomon bevezetett levegő, a Japók már 20 éve csinálták. Lásd Yamaha F.A.I. =Fresh Air Intake, de hogy Suzukist is mondjak SRAD= Suzuki Ram Air Direkt ami ugyanaz. Feltalálták a németek a spanyol viaszt. Újra LOL
Egy gáz van a Japán az japán és ha egyszer gondol egy nagyot és belerakja az elektronikát az anélkül is jó gépébe akkor azt hiszem pápá BMW!
A te Gixxered elektronika nélkül is jó. Bizonyította ezt már számodra. A Szupersport gépek azért azok, hogy csak a legjobbak üljék meg őket. Hülyebiztos elektronika, minek?
Van önkritikám, én nem vagyok alkalmas olyan szuper gépeket megülni, mint a tiétek és olyan tempóra sem vagyok képes. Ha ilyen elektronika kell ahhoz hogy ráülhessek olyanokra, nos az hamis babér. Csak páváskodás lenne.
"Bízom a traction control-ban mert húzom a gázt mint az állat!"
"... rábízom magamat az összes elektronikára..."
"De korán fékeztek, nem bíztok az elektronikában?"
Szép meg jó meg bitang, de én a hagyományos cuccokat jobban szeretem.
http://www.motorinfo.hu/magazin/2008/03/22/hobbimotorosok_bibliaja_h
ungaroring_palyabemutato/
Nagyon hasznos még a "jótanácsos" rész is...
http://youtu.be/kSCn4JxB8Mo
"Írtam a moderátornak!"
Nem kell válaszolnod!
Miből gondolod,hogy a moderátor nem tud az előzmény
végigolvasásával az elejéig visszamenni?
Az előzmény felírat klikkeléssel végig mehet 1 hónapot,sőt többet is!
Nem úgy van az,mint a környéketeken!
A verekedés úgy kezdődött,hogy visszaütött!
Szóval erről ennyit!
A video,és fot kommenteknél is elolvasom az elejétől a végéig,és tudom ki volt a provokátor!
De engem,és szerintem másokat se mocskoljon egy suttyó,mert más a véleményem!
Aztán meg csodálkoznak,hogy nem intek vissza már egy motorosnak sem!
Én ilyen vagyok!Könnyen bepöccenek,de meg kell nézni az ok-okozat összefüggést is!V
Nem vagyok már gyerek!
Kibújik a szög a zsákból,hogy milyen jellem vagy!
És ne hívogass telefonon rejtett számmal,mert rejtett számosat senkitől nem veszek fel!Ez vagy te 2012 07 10.-n!
Remélem legközelebb téged a patológián raknak össze!
Hogy már reagáljak a hátam mögötti véleményedre majomgeci!
Megvan minden már hozzá?
Ezt te sem gondolod komolyan hogy itt bárki is vadászik arra a buzira, ez csak annak a nyomorultnak a kényszerképzete. Ő egy troll. Minden évben előbújik a barlangjából, és teliokádja a Mátra meg a VTR topikot. De más internetes oldalakon is ezt csinálta, ez a hobbija amikor rájön az ötperc. Amikor belelendült már hozzá sem szóltam, minek etessem a trollt... De mindig van aki felveszi a kesztyűt és elkezd vele vitatkozni, azt ez a vége. Nem szabad hozzászólni, figyelmen kívül kell hagyni a hozzászólásait -bármennyire is idegesítő-, akkor talán megunja. Írtam ezeknek a fasz moderátoroknak is hogy banolják a picsába, de szartak rá. Jelentettem hogy zaklatja a hozzászólásaival a többi felhasználót, azt semmi. Reklámok azok vannak töménytelen mennyiségben az oldalon, moderáció meg nulla.