Türelem még akad azzal nincs is baj. A híres magyar emberek szabványméretű fényképei, nah az már nehezebb dió, mint mindenkinek manapság. Szép a vasad, ezek szerint a kakucsi gumihalmos dolgot sikerült teljesen eltüntetni.
Lassan de biztosan. Előbb utóbb meglesz meglátod és aztán go! Jön a szép része a dolognak. Látod a többiek is csak lassan bírnak haladni, mert ultra brutál árak vannak mindenhol a piacon.
Heló mindenkinek lányok, fiúk, kicsik és nagyok ! Én is voltam fenn tegnap a hegyen, igaz az én kis feleségem mocijával mert az enyém sajnos még nem lett kész. De a csoppert is megcsodálták ám és szívesen pózoltak rajta a többiek. Kurvára szép és jó idő volt vasárnap még fent a Hegyen is. Voltunk is sokan és nagyon jó volt már találkozni a rég nem látott arcokkal gondolhatjátok. Hiányzott már nagyon mindenkinek. Már rendesen úgy kenték neki mint nyáron, mentek le, föl, mint a darazsak, a kipufogók koncertje zene volt a füleimnek. Ma délutánra minden a helyére került a vason és legközelebb már az én ezredesem hátán megyek fel a Hegyre ahol azért észnél kell lenni. Mindig legyetek észnél ti is. Vigyázzatok magatokra és másokra is! Üdv a Hegyen!
Lassan haladok a vassal kész a kipufogófestés, olajcsere és gyertyacsere megvolt. Már csak hűtővízcsere, gumicsere+felnicsíkozás, idomok vissza és kész.
Elég szarul, még soká lesz kész. 3 hónapja járok fel a saját költségemen naponta Bp-re iskolába, ez havi szinten 30-40ezer Ft többletköltség. A faszom kivan az egésszel.
Látszik ahogyan méricskél, szisztematikusan keresi a kerítés gyenge pontját