Köszi szépen, és viszont neked is! De azért ha szép napos idő van, és nincs hideg sem, akkor lehet menni. Az elmúlt napokban is szép volt az idő, így mentünk a gyerekkel egy jót Kakucson. Meg is lett az eredménye. Mégpedig amit a képeken látsz. Az első képen látod azokat a hülye gumioszlopokat a pálya mellett? Na azoknak nem lenne szabad közvetlenül a pálya ívek mellett lenniük, mert kurvára veszélyesek. Valaki benéz egy kanyart és telibe kaphatja mint az állat. Akár ott is maradhat. Nem értem hogy tehetik közvetlenül egy motorospálya mellé azokat a szarokat. Mert oké hogy van gumifal, de azokat szigorúan a bukóterek mögött kell elhelyezni. Na egy olyan gumioszlophoz ért hozzá a motorom bal oldala egy balos kanyarban, mert túl szűken fordultam. Semmi gond sem lett volna ha nincs ott az a szar, mert a kerék még a rázókőhöz sem ér hozzá, amikor a döntött motor a gumioszlophoz már igen. És ez történt velem is. Lejöttem a pályáról, és láttuk hogy már rángatják is félre a többiek mert látták mi történt. Ők is centikre mentek el mindig mellette. De te jól tudod, hogy ez benne van ebben a mókában. Szombatra már kész a motorom. Kicseréltem az idomzatot és megint megyek Kakucsra, és húzni fogom mint az állat mert szép időt jósolnak. De előtte félrehúzok a pálya mellől mindent ami veszélyes. Ha pedig mégse lesz jó idő, akkor nem megyek. Üdv neked!
a héten még a körülményekhez képest jo idöt mond.Jöv héten csapadék..........(én ma is mátráztam ám .Na jo nem 2 keréken.)utálom ezeket az úrvezetöket...........(kiránduló bádog autosok......)
Eltelt egy újabb szezon,a vasak a garázsban,a Mátra elcsendesült,nem dübörgünk egy darabig fent.Majd tavasszal bevesszük ismét a Mátrát!Ami annyi élményt add nekünk,de el is vessz olykor,egy barátot,a motorod,legjobb esetben csak a guminkat eszi meg.De mégis újra nyeregbe pattanunk,és hajszoljuk az érzést,a kalandot.Jó telelést kívánok minden mátrai motorosnak.
Születésem óta. Engem szinte mindenki így ismer. Át kellett írnom mert nem győztem hallgatni a haveroktól hogy miért nem úgy van ahogy megszokták. Itthon feszt ezzel szekáltak. Így hát át javítottam, hogy ne pampogjanak és könnyebben rá ismerjenek ha errefelé nézelődnek. Hát így történt. Üdv!
És pedig itt és most ezen a helyen azokért a motorostársainkért, akikkel oly sokszor gurultunk együtt és nevettünk nagyokat, de már nem lehetnek közöttünk, akikre ha rágondolunk iszonyú fájdalom mar a szívünkbe, ám a velük együtt töltött idő emlékei mosolyt csalnak az arcunkra, ez az apró pici láng itt most értük égjen
Voltak akik a mai napot is kihasználták, és gurultak egyet a hegyen többek között én is. Nem voltunk sokan, de jó érzés volt inni egy kávét a lépcsőn, és dumálni egy kicsit az ott lévő motorosokkal.
Szerény meglátásom...........Ugye elment a segge......jobbosban....s Marco szite leesett a vasrol...de nem engedte el....vissza akarta hozni........vagy csak kapaszlodott bele......S jöttek Colinék............nem tehettek semmit.......lehet ha elengedi ma is él
De ö nem az a fajta volt.......aki csak ugy........én ezért is birtam.....S a legjobban most Rossi helyében nem lennék.......együtt edzettek.stb.......mi jön még az idén?ez nem jo év volt....Tiszteletem...elnézést hogy beleugattam.......Sokan lehetünk okosok ilyenkor már..........de a helyzetben ott csak egy ember van akinek meg kell oldani a szitut....vagy sikerül vagy nem.
http://youtu.be/4xBOPNoppgE
Sose feledünk.
De ö nem az a fajta volt.......aki csak ugy........én ezért is birtam.....S a legjobban most Rossi helyében nem lennék.......együtt edzettek.stb.......mi jön még az idén?ez nem jo év volt....Tiszteletem...elnézést hogy beleugattam.......Sokan lehetünk okosok ilyenkor már..........de a helyzetben ott csak egy ember van akinek meg kell oldani a szitut....vagy sikerül vagy nem.
Hihetetlen basszátokmeg...Fel nem tudom fogni.