Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez pedig a tegnap esti Tények

http://tv2.hu/tenyek/video/ten...
két bmw1000rr, az egyik fehér.
Ez már nem igaz a "kaszás" csak a hegyet ismeri? Elmehetne kicsit szabira vagy örökre.... Tegnap a hegy lábánál jártam Szikránál. Elvitték a vasamat törve. Talán jövő tavaszra lesz másik, egyre szerencsésebbnek érzem magam hogy megúsztam a vállam rommátörésével. Talán lesz még belőlem ember és motoros már kicsit mozog a kezem, hála a csini gyógytornászoknak. Vigyázzatok magatokra nagyon! Széles utat nektek!
na merre járt Kegyed?:)
most olvasom hogy mi van?
Ezt nem mondjátok komolyan.... pedig pont ez is volt téma, hogy idén már hanyan mentek el közülünk a hegyen... sajna akkor holnapra egy újabb strigula bekerül....
szia .Azt lehet tudni hogy milyen motorral voltak a barátai,
A galyai elágazótól felfelé ment Mátraháza irányába, az első enyhe bal kanyar előtt a sáv közepén eldobta a gépet (nem tudni miért), valószínű megijedt, mert nem lassan ment. kb. 30 méter csúszás után szalagkorlát...
Valószínű, hogy jobban járt volna, ha elrúgja magát a motortól esés közben, bár ember legyen a talpán ilyenkor.
meglepi........
Holnap azért felgurulok én is...
A hármason ma pont megnéztem magamnak egy bordó 1000r-t.
Lehet hogy pont ő volt az?

Én ma sajnos nem jutottam fel, reggel, délelőtt akartam menni de mivel szar idő volt lemondtam róla.

Jó kedvem volt ma egészen idáig.
RIP.
celeb néni..................tv2
Sziasztok tudja valaki hogy ma hogy esett el a BMV-s
Miért nem jártál soha fent? vagy hétköznap voltál? csak kérdés...
Igen, ők is és akik megálltak segíteni, mindent megtettek...R.I.P.
itte,idetaláltál huncutka
Tudom Nekem is,.......
Ne is mondd...
Nos,igen...ez hiányzik nekem...(ez is) Ugyhogy holnap nem hagyhatom ki...
Most inkább Bacardizni megyek, nem volt könnyű a hét...
Mire gondolsz?
Mindegy,bennevagyok
jah persze-persze tudom, ezt mindig elfelejtem
Na jóóól van,de akkor majd szórakoztatjuk egymást Bár ezzel idág sem volt problemo....
Szerény és félös vagyok,hagyom magam kihasználni
ugyibár?