Vissza dolgozni mert kell a della,a korpa,a lé ebből nem élünk meg a harisnya is szalad rajtad,hogy nézel ki Emma! Aztán nem hivogatni megint, hogy rajtad röhög a sportmotor.hu! Te kis cuki
Nah Szikra üzeni(mivel éjszakás velem, nem rosszra gondolni 400m van köztünk) szóval a videóval kapcsolatban:Múltkor arra mentem busszal ,ott álltál a megállóban, de azt hittem, hogy Feka közmunkás vagy ezért nem álltam meg , pedig nálam volt a lemez...
Szia ember a videoval mi van? Tudod,amit fel kellett volna tenned, több mint egy hónapja amin feltartjuk a munkásbuszt föleg Te Szedd össze magad,itt a tavasz, ha ilyen gyors leszel a hegyen is,vicces évünk lesz! Tegyed felfele,Te kamikáze
Látom szép lassan kopik a hó a Kékesen, lassan eljön a mi időnk is! Bakker, ezen a télen nem is voltam a Mátrában, sok volt a dolog, na meg autóm sem volt 4 hónapig.
Ma szép napsütés volt ! Kitoltam a kicsikét és gondos bemelegítés után ment két kört. Egy nagyon lassút és egy kicsit pörgősebbet.
Igaz kis utcában lakom ezért csak 2-3.ban és csak 7ezerig pörgettem. Egy dolog viszont vitathatatlan a szám még utána egy órával is a fülemig ért... Csak kitavaszodik egyszer. Egy rövidke javítás is belefért hátsólámpa izzócsere, de akkor már mindkettőt újra cseréltem hogy egyformán világítsanak. Nekem még csak őskori gépem van amiben nem ledes a hátsó lámpa, de akkor is imádom!
Szia
Ez lefagyott, baszod,mint a Mátra!De már Te is rimekben nyomod, van már baj ott is,ugye tudod? Ja,meg én is!
De lassan enged a fagy,és kikapcsol az agy.
Huzzuk a gázt,mint az állat,eljön az a tavasz, majd meglátod!
Nem nyomok már több rimet,mert ezek azt hiszik elbuzultam a hidegben Hiányzik már mindenki,remélem jól van a csapat,és ha megsüti a fejüket a nap,tudják hova kell jönni!
Csók a családnak
Sajnálom kár érte ! Jó motoros volt! Most már másban meríti ki a tehetségét!
Vagy leköt az új barátnőd!
Ez aztán adja a szűket...
Igaz kis utcában lakom ezért csak 2-3.ban és csak 7ezerig pörgettem. Egy dolog viszont vitathatatlan a szám még utána egy órával is a fülemig ért... Csak kitavaszodik egyszer. Egy rövidke javítás is belefért hátsólámpa izzócsere, de akkor már mindkettőt újra cseréltem hogy egyformán világítsanak. Nekem még csak őskori gépem van amiben nem ledes a hátsó lámpa, de akkor is imádom!
Ez lefagyott, baszod,mint a Mátra!De már Te is rimekben nyomod, van már baj ott is,ugye tudod? Ja,meg én is!
De lassan enged a fagy,és kikapcsol az agy.
Huzzuk a gázt,mint az állat,eljön az a tavasz, majd meglátod!
Nem nyomok már több rimet,mert ezek azt hiszik elbuzultam a hidegben Hiányzik már mindenki,remélem jól van a csapat,és ha megsüti a fejüket a nap,tudják hova kell jönni!
Csók a családnak
...már nincs sok hátra,lasssan vár újra a Mátra Jóóól vagy?
Teljesen lefagyott ez a fórum...
http://youtu.be/NzLWAGP76aA