Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne feledd mindig én vagyok a fiú !
Vissza dolgozni mert kell a della,a korpa,a lé ebből nem élünk meg a harisnya is szalad rajtad,hogy nézel ki Emma! Aztán nem hivogatni megint, hogy rajtad röhög a sportmotor.hu! Te kis cuki
Előkerültek a motorosok ,csak egy valaki hiányzik,mert.........lett !
Sajnálom kár érte ! Jó motoros volt! Most már másban meríti ki a tehetségét!
Nah előkerült az bűnjel... Hiába itt a tavasz előkerülnek a motorok, szerelmesednek az emberek...
Mi van ? Megfutamodtál kutya?
Vagy leköt az új barátnőd!
Cső mindenkinek.jokat röhögök Szikra és Lapesz csevegésén.
Na mi van kutya nem válaszolsz?
Szikra megnézte most és kérdezi, hogy ez az új barátnőd?
Ez aztán adja a szűket...
Láttam öt én is , De nem álltam meg,mert még hirbe hoznak vele Pedig biztos nála volt a lemez,a ridikürben
Nah Szikra üzeni(mivel éjszakás velem, nem rosszra gondolni 400m van köztünk) szóval a videóval kapcsolatban:Múltkor arra mentem busszal ,ott álltál a megállóban, de azt hittem, hogy Feka közmunkás vagy ezért nem álltam meg , pedig nálam volt a lemez...
Szia ember a videoval mi van? Tudod,amit fel kellett volna tenned, több mint egy hónapja amin feltartjuk a munkásbuszt föleg Te Szedd össze magad,itt a tavasz, ha ilyen gyors leszel a hegyen is,vicces évünk lesz! Tegyed felfele,Te kamikáze
Jó estét mindenkinek!
Én meg vootam bakker...hófuvás meg amit el tudsz képzelni,...,.pedig autom sincs.....(melo)
Látom szép lassan kopik a hó a Kékesen, lassan eljön a mi időnk is! Bakker, ezen a télen nem is voltam a Mátrában, sok volt a dolog, na meg autóm sem volt 4 hónapig.
Yeah, Fred Merkel az RC30-assal!
Ma szép napsütés volt ! Kitoltam a kicsikét és gondos bemelegítés után ment két kört. Egy nagyon lassút és egy kicsit pörgősebbet.
Igaz kis utcában lakom ezért csak 2-3.ban és csak 7ezerig pörgettem. Egy dolog viszont vitathatatlan a szám még utána egy órával is a fülemig ért... Csak kitavaszodik egyszer. Egy rövidke javítás is belefért hátsólámpa izzócsere, de akkor már mindkettőt újra cseréltem hogy egyformán világítsanak. Nekem még csak őskori gépem van amiben nem ledes a hátsó lámpa, de akkor is imádom!
Szia
Ez lefagyott, baszod,mint a Mátra!De már Te is rimekben nyomod, van már baj ott is,ugye tudod? Ja,meg én is!
De lassan enged a fagy,és kikapcsol az agy.
Huzzuk a gázt,mint az állat,eljön az a tavasz, majd meglátod!

Nem nyomok már több rimet,mert ezek azt hiszik elbuzultam a hidegben Hiányzik már mindenki,remélem jól van a csapat,és ha megsüti a fejüket a nap,tudják hova kell jönni!
Csók a családnak
Üdv ! Miújság van? Teljesen elzárt a hideg és a hó?
...már nincs sok hátra,lasssan vár újra a Mátra Jóóól vagy?
Teljesen lefagyott ez a fórum...