Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eltemettük! Magunkat is!
Gyeeeeeeeeeeeerekek....ez komoly! Pfffff...
Nem dumál!Bedugul! LasziCrm rakta ki az üzenőfalra....nem szoktam ilyen moslék oldalakat nézni!
Sziasztok!
Vasárnap énis felmegyek egy karikára.
Vigyázzatok magatokra!
na ez egy gyönyrű kép....
MÁS...
egy hétig nem igazán leszek net közelben ... kérek mindenkit, hogy az utolsó jóidőket kihasználva vigyázzon magára...
JÓ GURULÁST Sziasztok!

jövő vasárnap névsor olvasás a hegyen, hogy mindenki megvan
okos, látszik a szemén.
ilyen ódalakat nézegetsz? nemhogy dolgoznál! Mari néni nem tudja megrágni a szalonnát.
Aszta q!Cimbi!Láttad ezt már?Devil girl odabasz.... http://pozolj.puruttya.hu/bypo...
Zoli..........azt mondtad pihenjek üljek le...........te nagy játékos vagy.......tudom hallottam ám.....s a mag része mellesleg
Sziasztok. én voltam két személlyel azzal a bordó R1-el aki elengedte a BMW-s srácokat és a cbr 1000 rr-t, a Galyatetői elágazó előtt kb 8 kanyarral. a cbr-es srácot követte egy túra BMW (nem mentek nagyon gyorsan, inkább lendületesen). az előzés után kb 1 perccel meg is történt a tragédia. Én nem láttam a csúszást, pár másodperccel utána értem oda. A túra BMW-s akkor hívta a mentőket mikor megálltunk. a motorról levettem a gyújtást mert nagyon füstölt. a srác valószínű már akkor nem élt mert pulzusa nem volt és semmilyen életjelet nem adott. a balaeset utánn 2 perccel jött egy mentős srác egy öreg BMW-el és ő megkezdte az újraélesztést, de sajnos már nem lehetett segíteni rajta.
Szeretném kifejezni együttérzésemet elvesztett motorostársunk minden hozzátartozójának és barátjának. Bekapcsoltam a gépet egy hét után és ledöbbenek attól amit olvasok. És azon gondolkodom, hogy ilyen velem is megtörténhet bármikor, és soha nem tudhatjuk hogy mikor. Másfél hete hazafelé motoroztam a Mátrából, és a Hatvan és Aszód közötti szakaszon az autópálya feletti híd után a jobb vállamnak repült egy fácán. Jobb oldalról érkezett, és csak akkor észleltem amikor nagy erővel a vállamnak csapódik. Azt hittem megáll a szívem, olyan váratlanul ért, és annyira megijedtem, hogy nem tudtam mi van. Szerencsém volt, hogy rá voltam teljesen hasalva a tankra mivel elég hűvös volt már amikor ment lefele a nap, és így nem volt semmi reakció, se fék, se kormány, ami kizökkentette volna a motort ami azért repesztett rendesen előre. 1-2 másodperc, vissza jött a kép, óvatosan megálltam, betyárul fájt a vállam az igaz, de csak az járt a fejemben, ha ezt Lapesz látta volna hogy mondta volna, MÁR MEGINT mekkora mákom volt. Mert hogy bizony az volt. Ha ott elpereceltem volna, mivel senki nem látta, ott sem tudták volna mitől szálltam el, mert a madár ha meg is sérült nem fogják sem keresni sem megtalálni. Ilyen tragédiánál ami ismét történt ha nincs valaki aki közvetlen látta mi is volt ott valójában, lehet hogy soha sem fogjuk megtudni miért, és mitől eshetett el a motorral a srác. Eljött az Ő ideje, és neki mennie kellett. A mi időnk is el fog jönni ha eljön az ideje, és akkor mi is menni fogunk. És azt nem tudhatjuk, és nem mi mondjuk meg hogy hol, hogyan és mikor lesz. Vigyázzatok magatokra és egymásra! Vasárnap ha nem esik az eső felmegyek én is délután a hegyre dumálgatni és enni egy lángost.
A pénteki balesetesről, az andornaktályai apriliásról tudtok valamit, aki a gyöngyösi oldalon esett el? Őt látásból ismerem, de össze-vissza hallok híreket az ő állapotáról is :( Remélem jobban van.
Tényleg mindenkinek köszönjük az együttérzést és ezt a családja és barátai nevében mondhatom! Borzasztó nehéz NÉLKÜLE!
Őszinte részvétem mindenkinek, aki ismerte. Együttérezek veletek! Remélem soha többet nem "kell" ilyet írnom sem ebben a topikban, sem sehol máshol :( Borzasztó kemény dolog ez :(
Részvétem a hozzátartozóknak és barátainak! Figyelem motorostársak! Tegnap találtam a képen látható rendszámot Mátrafüred táblát elhagyva - kb. 500 m. - Gyöngyös irányába. A tulajdonos vagy aki felismeri, kérem jelentkezzen a 20/449-2860- s telefonszámon!
Őszinte részvétem az elhunyt rokonainak, ismerőseinek! Széles utat mindenkinek és gumifákat!
Részvét....Lindának igaza volt....
Köszönjük valóban a tájékoztatást,mert már sok "verzió" elhangzott.
Részvétünk a barátod miatt! Kitartás és erőt kívánunk,s azt hiszem mondhatom mindenki nevében , sajnos tudjuk milyen érzés,hisz nemrég veszítettünk el mi is egy közel álló személyt ...Bárcsak sose kellett volna ezt átérezni...
Kitartás...Részvét még egyszer!
Részvétem a családjának és a Barátainak! Mindenki nagyon vigyázzon magára a hegyen!
Részvétem a családnak, barátoknak!
Részvétem!
és köszönjük a tájékoztatás...