Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog motorozásokban gazdagabb új évet minden mátrai zsiványnak..kevés basztatást a hatoság s az ország..nagy emberei részéröl....Különben mindenki igy fog közlekedni eztán...(chopperesek ,turamocisok ne utánnozzátok) http://youtu.be/QfuFHh2r-kQ
Kanyarvadászatban gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
Boldog Új Évet Kívánok a mátrai huligánoknak
Boldog Új Évet kívánok Nektek Mátrai Motorosok! Továbbá kívánom, hogy egy év múlva ilyenkor Mindenki itt legyen, aki most is itt van na remélem érthető voltam
Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet
Boldog Ujévet nektek...olcsó benzint,széles utat..és sok sok gurulást kívánunk nektek jövö évben is
GYönyörű! imádom a hegyet
B.Ú.É. K Nektek!
Eredményekben gazdag boldog új évet kivánok mindenkinek,pelinkán ELVTÁRS kitett magáért.Jövőre a hegyen,jók legyetek addig is!
Boldog Új motoros évet Mindenkinek!
Boldog Újévet Mátrai különítmény!
Ísten király a vidi.Köszi Misi.Minden Mátrai betyárnak B U É K:Yakuza.
Ja-Ja BUÉK!
Buék mindenkinek! Milyen ügyesek ezek a manuszok!/kösz a videót!/
BUÉK:........ Mindenkinek.
Köszi a videót! Visszahozta a nyár hangulatát
Még ha én nézném is csak ,de jó lenne egy ilyen a Mátrában is...
http://youtu.be/WxwZxXMr9eU
Óóó ezen a képen még Laci is velünk volt....
Kissé lemaradva a sorban,(ugyis a végén szeretek menni),boldog karácsonyt kivánok mindenkinek így utólag is.Tavasszal találkozunk,jók legyetek addig is,már amenyire ezt lehet tartani.
Boldog Karácsonyt Kívánok minden motorosnak!
Ó bakker! Látom becsúszott 3 fölösleges t betû az este aminek nem kellett volna, és nem vettem észre. Jó öreg szüleimnél az este folyamán beszippantott 4 vagy 5 kupica pálinka elhomályosította a látásomat az estére. De ez elôfordult már másokkal is. Talán még a csajokkal is. Na a lényeg a lényeg, hogy benéztem azokat a t betûket . Lányok, fiúk! Üdv és tisztelet mindenkinek !
Békés, boldog szép karácsonyt kívánok én is mindnyáttjatoknak. Hiányzik ám nagyon a hangotok, a nagy röhögések az egymás faszságain, a jó dumálások és nagy gurulások. És igen, akik már nem gurulhatnak velünk a hegyen, ôk fentrôl figyelnek minket és jókat röhögnek rajtunk amikor hülye dolgokat csinálunk épen. Egyszer egy bölcs ember azt mondta, hogy amit a földi életünkben cselekszünk az a örökkévalóba vízhangzik. Hát akkor békés, boldog, és szép napos újévet is kívánok! És vigyázzatok magatokra, mert tavasszal látni stzeretnék mindenkit a hegyen, egyben és épségben.