Ennek örülök, akkor szépen haladsz vele, tavaszig van idő
A fényezést meg bármikor meg tudod majd csináltatni, egybe legyen és újra lehessen szerpentinezni vele. Még szerencse, hogy neked nem lett nagyobb bajod!
most a contit teszteli a brigád... sport atack, road és motion.
Ezek is csinálnak durva dolgokat.
Tavaly nekem Pirelli diablo supercorsa sc1-sc2 volt fent. Hidebgen halál volt az is, csúszkált mint az állat. Melegben pedig elég sokat kellett nyüstölnöm, hogy felmelegedjen (közúton)... dehát inkább pályára való, de oda nagyon
Aztán tavasszal Metzeler racetec k1... lehet csak pacebó, de nekem nagyon bejött. Az eddigi legzsírabb gumim volt! Csak kurva gyorsan kopik és nem olcsó mulatság
Most Conti sportatack van fent... Tapasztalatom, hogy elég gyorsan melegszik, a fékút 2x annyi mint a Metzeleré és a nagyobb terhelést nem bírja jól (szeptemberben elfeküdtem vele a Hringen)
Egyébként túrázásra első osztályú, tartós gumi...
Ma már meg is jött a tank digóföldről, lassan megrendelem a többi cuccot is a friccektől. Szép lassan fog elkészülni, iskola mellett nem sok időm van foglalkozni a géppel. Kapkodnom úgysem kell, május végéig ki lett vonva a forgalomból. Hát ilyen szép egyelőre nem lesz, egy fényezés+matricázás most nem fér bele a büdzsébe.
Hüpp-hüpp, milyen szép kis motorka vót hajdanán a Kicsikém. Köszi a képet!
Baze Csizi! Na ezért nem motorozok télen...még ha jó idő van akkor sem...akkor is hideg az aszfalt....Nekem is ct2 van fent hátul de meleg aszfalton szerintem baszott jó gumi...ha megnézed nemhiába teszik a rendőrmotorokra is azt...Sajnálom haver!Jobbulást a gépnek!
A fényezést meg bármikor meg tudod majd csináltatni, egybe legyen és újra lehessen szerpentinezni vele. Még szerencse, hogy neked nem lett nagyobb bajod!