hello, a morcosított f12 idomszett érdekelne. nekem van komplett f12 digit idomszettem. e-mailt vagy msn-t esetleg tudnál mondani hogy továbbtárgyaljuk?
szia malaguti 91 érdekelne engem minden idomja és henger szerkezete a malaguti f15 léc ere az amail.kesada@citromail.hu ra küldel hogy mit mennyiért atsz
F15 Fehér [Brutális ahogy kinéz f12esen!] Első sárvédő = Gyári sárvédő + 2000 ft
Elől tárcsa,hátul dobfékes 5 küllős ,gyári szürke szinteres felnipár jó gumival ( elöl hátul szinte új) féktárcsával, kilóméterórameghajtóval,távtartóval eladó
20.000 ft a szett
f12be 1:1be passzol!
[BESZÁMÍTOK F12 FELNI PÁRT! Távtartóval, km csigával + jó gumikkal érdekel kizárólag a csere (HÁTUL DOBFÉKES LEGYEN A FELNI! ]
Üzemanyagmérő úszó? van 3000Ft
Feszültségszabályzó? nincsen
Szívócsonk? 1500Ft ez haveré azért nincs a képen
Gyári levegőszűrő ház ? van 3500Ft betéttel mindennel
Plusz ha idomok vannak az is érdekelne! idom ülés alatti idom van 4000Ft
kép mellékelve
üdv
posta 1690Ft utánvéttel
én érdeklődnék pár dolog felöl
Üzemanyagmérő úszó?
Feszültségszabályzó?
Szívócsonk?
Gyári levegőszűrő ház ?
Ezek árait szeretném !
Plusz ha idomok vannak az is érdekelne!
Illetve ha postán küldöd mennyibe fájna pluszba?
Üdv : Gabesz !
én érdeklődnék pár dolog felöl
Üzemanyagmérő úszó?
Feszültségszabályzó?
Szívócsonk?
Gyári levegőszűrő ház ?
Ezek árait szeretném !
Hy. Érdeklődnék a Malaguti Madison típusú nagyrobogórol, hogy mennyire megbízható meg, hogy mennyire szervizigényes mert szertnék venni egy 180vagy 250est.
Sziasztok!Közeljövőben tervezem használt,Piaggio motoros négyütemű Ciak robesz vásárlását.Úgy tudom,hogy a Piaggio Hi-Per 4T motornak van 50 és 100 köbcentis változata is.Külsőre miről lehet megkülömböztetni őket,és be lehet-e szerelni ugyanabba a vázba 50-es helyett a 100-asat,és viszont?Mi a véleményetek az olaszból behozott konténeres mocikról,érdemes ilyennel foglalkozni?Biztonságos közlekedést mindenkinek!
Sziasztok! Malaguti F12 gyári katalizátoros kipufogó eladó! Felületén látszik, hogy találkozott esővel és porral is, de ezt leszámítva tökéletes, semmi horpadás, törés ilyesmi. Van egy kis folytás a könyökbe nyugodtan kilehet szedni, deha benne marad sem lesz erőtlen a motor nekem ugyis tökéletes volt. Felrakok pár képet akit érdekel az nyugodtan szóljon.
köszönöm üdv
ide irj és küldj róla fotót is kérlek!
köszönöm üdv!
Keresek DIGIT idomszettet kompletten cserébe tudok adni egy piros fehér szép állapotban lévő[morcositott első idommal] idomszettet!
illetve
f12 Str8 ledes lámpa = gyári féklámpa + 3500 FT [ PATIKA állapot]
F15 Fehér [Brutális ahogy kinéz f12esen!] Első sárvédő = Gyári sárvédő + 2000 ft
Elől tárcsa,hátul dobfékes 5 küllős ,gyári szürke szinteres felnipár jó gumival ( elöl hátul szinte új) féktárcsával, kilóméterórameghajtóval,távtartóval eladó
20.000 ft a szett
f12be 1:1be passzol!
[BESZÁMÍTOK F12 FELNI PÁRT! Távtartóval, km csigával + jó gumikkal érdekel kizárólag a csere (HÁTUL DOBFÉKES LEGYEN A FELNI! ]
Képeket kérésre készítek.HA ÉRDEKEL KÉRLEK HASZNÁLD A " VÁLASZ " GOMBOT!
KÖSZÖNÖM
Komplett váz,blokk alkatrészek, futómű, váltó,kerekek, idomok, elektromos alkatrészek stb.
Hivj ha kell valami: 30/612-8980
Madison 400 (2002) vezérműlánc feszítőt keresünk. Ha valaki tud jelentkezzen...
cagivaimi@freemail.hu
üdv
Üzemanyagmérő úszó? van 3000Ft
Feszültségszabályzó? nincsen
Szívócsonk? 1500Ft ez haveré azért nincs a képen
Gyári levegőszűrő ház ? van 3500Ft betéttel mindennel
Plusz ha idomok vannak az is érdekelne! idom ülés alatti idom van 4000Ft
kép mellékelve
üdv
posta 1690Ft utánvéttel
Üzemanyagmérő úszó?
Feszültségszabályzó?
Szívócsonk?
Gyári levegőszűrő ház ?
Ezek árait szeretném !
Üzemanyagmérő úszó?
Feszültségszabályzó?
Szívócsonk?
Gyári levegőszűrő ház ?
Ezek árait szeretném !
működőképes nem folyatott fékpofákkal f 12 2002 esen volt fekvő levegősön ha valami méret kel írj és lemérem
üdv
F12 50 LC (2000ig) hez keresek első-alsó fékmunkahengert?
Vki?
Grimeca van most ilyen:
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hány szemes a Malaguti Madison 400 vezérműlánca?
Köszi!
van a mocidhoz 2 féle szíjam is.
malossi x kevlár 6ezer
stage6 4ezer