Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Mindenki segítségére szükségem van ! Egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért gyenge a világításom Megfelelő égőket vettem bele , minden stimmel hozzávaló stb... mégis halványan világit és gázadásnál nem erősödik a fénye hanem gyengül Mit kell vele csinálni ? Mi ment ki ? vagy egyáltalán mi a baja ?
S.O.S. SEGÍTSETEK !
Hello . Engem érdekelne ez a kütyü ! Hány távirányító van hozzá ? Mennyi lenne postán ? Mennyit kérsz érte ? Nekem 4 ezer körül ! De meglátom mennyire tartod ! Nekem is F12 őm van :D ŰDV
Hali!
Leszeded a földhöz legközelebbi vízcsövet, meg egy másikat, hogy kapjon levegőt meg esetleg a kupakot, aztán kifolyik abból még a holnapi víz is. Nem tudom hogy ezen a motoron lehet-e külön leengedő.
Hűtővizet hol kell leengedni?
(F12 2000)
nekem 2004-es van és olyan 8 literes a tankom, amúgy 4 liter körül fogyaszt
Hello!

Az adatlapodon nem találtam email címet.

Tudnál küldeni fényképet a police3033@freemail -ra akkor az megköszönném, és akkor fel tudjuk venni a kapcsolatot, mert akkor már fogom tudni az email címed.
Hány literes egy 2000-es évjáratú F12 50-es tankja?
Mennyi az átlag fogyasztása kb?
Szia!

Gyárim van 37500ft. Adatlapomon elérsz
Sziasztok!

Malaguti F12 100 2000res évjáratúra keresek kipufogót, mert az enyém sajnos tönkre ment!
Szerintem vagy főtengelyszimmeringes a gép,vagy a karbit tartó gumicsonk van kirihesedve és onnan kap levegőt.
Eladó malaguti crosser robogóm olcsón és simson s51-es mocim az is olcsó árú!Akit érdekel írjon a cziprusz@freemail.hu -ra vagy hívjon a 06306013543-as telefon számon!Árba megegyezünk!
Skoda 120-ra való felnit gumival beszámolok,és aksi is érdekelne!
szolnokon meghalt egy motoros :S
Azt nagyon megköszönném!
Üdv.: Keenets
hello. sajnos nincs még levéve mert napi használatba van, de ha kell utánna érdeklődök másnál
Szia!
Megnéznéd nekem milyen méretű csapágy van az első kerékbe?
Sokat segítenél vele.
Előre is köszönöm.
Üdv.: Keenets
malaguti f12 első hátsó kerék eladó! első hátsó tárcsafékes, de a tárcsát nem adom hozzá, külső nélkül. akit érdekel írjon és mindent megbeszélünk
hello! tud valaki aerox kereket adni malaguti f12 kerékért cserébe? első hátsó, külső nélkül. akit érdekel az írjon és bövebben megbeszéljük
Helló mindenkinek!Most került hozzám egy malaguti crosser!Motorikusan okés,külső elmegy,de nem akar menni!Pontosabban a motor kipörög,de megy max vagy 30-at terhelve!Segitséget kérnék hogy mi okozhatja ezt jelenséget!A volt tulaj szerint csak egy ékszíjat kéne rá venni!Segitségeteket előre is köszönöm!
Valaki?
Ok nem tudtam! Bocsesz
teljesen más a variója az 50-esnek mint a 100-asnak
álltalában fesz szab megy tönkre, ilyen van benne
http://robogotuning.hu/spd/246...
Szia!

50 eshez van gyári Top performance variátorom! Az nem tudom jó-e a 100 asba...
Sziasztok..Annyi van hogy kb 2 hetente mindig fel kell tölteni a kb 2 hónapos aksit mer állandóan lemerül...Egy F15ös ről van szó. Szerintem nincs töltés igaz műszerem még nincs hogy biztos legyek benne.Csak az a baj h nemtudom hogy mit lehetne kicserélni.Töltőtekercset avagy van ennek valami szabályzója is vagy valami más?Elekrtonikához nem értek ezért kérdezek. Előre is kösz bárki tud segíteni..
Sziasztok,
Nem jött semmi reakció a segítségkérésemre ezért másnak okulásképp közzéteszem a tapasztalatomat. A jelenséget az első variátor belső részében a görgőket leszorító csillag tört el. Több helyen el volt repedve de egy helyen ketté is tört. A szíj állandóan felső állásban volt. Szerencsére van kraft a gépben így ment ahogy ment. Az alkatrész cserét az Egümotors-al sikerült leleveleznem és hozzá való komplett Malossi variót kaptam kontrasztrugóval együtt. A gép most megy a kontrasztrugót most fogom kicserélni mert arra még nem volt időm és akkor derül ki kell-e másik súlyú görgőre cserélni mert 9g-os volt mellékelve. Lefotóztam rossz variót, így nézett ki. Üdv mindenkinek