Sziasztok !
Mindenki segítségére szükségem van ! Egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért gyenge a világításom Megfelelő égőket vettem bele , minden stimmel hozzávaló stb... mégis halványan világit és gázadásnál nem erősödik a fénye hanem gyengül Mit kell vele csinálni ? Mi ment ki ? vagy egyáltalán mi a baja ?
S.O.S. SEGÍTSETEK !
Hello . Engem érdekelne ez a kütyü ! Hány távirányító van hozzá ? Mennyi lenne postán ? Mennyit kérsz érte ? Nekem 4 ezer körül ! De meglátom mennyire tartod ! Nekem is F12 őm van :D ŰDV
Hali!
Leszeded a földhöz legközelebbi vízcsövet, meg egy másikat, hogy kapjon levegőt meg esetleg a kupakot, aztán kifolyik abból még a holnapi víz is. Nem tudom hogy ezen a motoron lehet-e külön leengedő.
Tudnál küldeni fényképet a police3033@freemail -ra akkor az megköszönném, és akkor fel tudjuk venni a kapcsolatot, mert akkor már fogom tudni az email címed.
Eladó malaguti crosser robogóm olcsón és simson s51-es mocim az is olcsó árú!Akit érdekel írjon a cziprusz@freemail.hu -ra vagy hívjon a 06306013543-as telefon számon!Árba megegyezünk!
Skoda 120-ra való felnit gumival beszámolok,és aksi is érdekelne!
Helló mindenkinek!Most került hozzám egy malaguti crosser!Motorikusan okés,külső elmegy,de nem akar menni!Pontosabban a motor kipörög,de megy max vagy 30-at terhelve!Segitséget kérnék hogy mi okozhatja ezt jelenséget!A volt tulaj szerint csak egy ékszíjat kéne rá venni!Segitségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok..Annyi van hogy kb 2 hetente mindig fel kell tölteni a kb 2 hónapos aksit mer állandóan lemerül...Egy F15ös ről van szó. Szerintem nincs töltés igaz műszerem még nincs hogy biztos legyek benne.Csak az a baj h nemtudom hogy mit lehetne kicserélni.Töltőtekercset avagy van ennek valami szabályzója is vagy valami más?Elekrtonikához nem értek ezért kérdezek. Előre is kösz bárki tud segíteni..
Sziasztok,
Nem jött semmi reakció a segítségkérésemre ezért másnak okulásképp közzéteszem a tapasztalatomat. A jelenséget az első variátor belső részében a görgőket leszorító csillag tört el. Több helyen el volt repedve de egy helyen ketté is tört. A szíj állandóan felső állásban volt. Szerencsére van kraft a gépben így ment ahogy ment. Az alkatrész cserét az Egümotors-al sikerült leleveleznem és hozzá való komplett Malossi variót kaptam kontrasztrugóval együtt. A gép most megy a kontrasztrugót most fogom kicserélni mert arra még nem volt időm és akkor derül ki kell-e másik súlyú görgőre cserélni mert 9g-os volt mellékelve. Lefotóztam rossz variót, így nézett ki. Üdv mindenkinek
Mindenki segítségére szükségem van ! Egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért gyenge a világításom Megfelelő égőket vettem bele , minden stimmel hozzávaló stb... mégis halványan világit és gázadásnál nem erősödik a fénye hanem gyengül Mit kell vele csinálni ? Mi ment ki ? vagy egyáltalán mi a baja ?
S.O.S. SEGÍTSETEK !