Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Hol lehet az olajat leereszteni az F12-en?
Sziasztok! Az lenne a problémám az f12-őmnél, hogy ha önindítózni akarok, akkor nem csinál semmit, csak kattogó hangot hallok az indítórelé felől. Az lenne a baja? Vagy az akksim nagyon gyenge, mert eléggé rottyon van az is? Válaszotokat előre is köszi!
csak e-mail:

orozoli2002@yahoo.com
hello sajnos nem tudok segitteni de 1 kis informaciora lenne szuksegem hogy mien olasz oldalon lehetne jo aru uj vagy hasznalt robogot talalni ha tudsz ijet azt megkoszonnem valaszod a ferko.3@freemail.hu ra varom
Hohóó gyerekek kész lett a robeszom!
Csak meg kellett görgőztetni!Úgy megy mint a rakéta megy alattam 75-öt óra szerint, 90kg vagyok :D
Ahhoz képest hogy az egyik szerelő haver aztmondta hogy minden mozgót cserélni kell benne 30ezer ft kb a felújitás most 3000ft-ból úgy megy mint a golyó
magyarországon nemis nagyon láttam használtan legújabb talán 2007es... nemtom milyen blokk lehet bennük de majd a tapasztaltabbak megmondják
Sziasztok, olaszországban élek és hát most szeretnék venni egy malaguti f12 r 2010-es 5km-el és hát tesztet nem találok ebben az évjáratban. Szóval ha vki tudna segiteni h milyen megéri-e , hogy mennek előre is köszi
Sziasztok! Segítségeteket kérem! Rendben beindul a gép de úgy kezd gyorsulni mint egy reumás csiga. 20-30km/h-t eléri és akkor rendben megy utána, húz ha kell. Mi romolhatott el? Kétütemű Malaguti Ciakról van szó. A héten a nagy esőzések miatt volt egy leállásom mert mikor egy vízátfolyáson átmentem gondolom annyi vizet szippantott fel a levegőből, hogy lefulladt. Köze lehet ennek hozzá?
Tömitetségi süritési probléma
Vegyél fel msnre szerintem tudok segíteni
hello van 1 mala 2001-es f15ös gyári kipufogom mennyit ér meg neked?
120/70 és 130/70 r12 méretü használt maxxis gumi elado 3000/2db
sziasztok van egy f15ösöm gyorsulásra verhetetlen de végre 70ven ettöl még a régi italjetem is jobban ment mit tudnék csinálni vele:?
szia elsö sárvédötök van malára ha igen mennyiért?
képet tudsz róla küldeni a mágneseiről. meg ha van msn, vagy skype címet ird le
6ezer ft
hát énnekem csak a lendkerék kellene az külön eladó? ha igen akk mennyi?
csak a lendkerék kell?
lendkerék+alaplap+trafó 15ezer ft
hello!
Érdekelne Malaguti MGX lendkerék és az hogy mennyiért adnád.
Mindenképp irj ha van,ha nincs.
Előre is köszönöm.
Hello
szia elkelt a sárvédő féknyergek vannak még
2005 utáni f12 es hátsó idom
két oldalsó bokaidom(légbeömlő)
f15 komplett teleszkóp
a sárvédöröl tudnál képet küldeni,nem baj ha törött,vagy ha festésre szorul
sisktartózár ?
sziiasztok! most bontottunk egy piros fehér morcosított gyönyörű f12-t
képek és további info az adatlapom " eladó áruk " részen!
Sziasztok!
Engem érdekelne malaguti f15 firefox-hoz hátsó sárvédő hosszabbító!
Aki tud segítsen!
Köszi!
Eladó egy MOTORHISPANIA FURIA 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,koyo csapágyak és skf szimeringek,frissen fórva polini dugóval még a doboza is megvan+adok hozzá egy 70%-os hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.felújított elsőtelóval és egy jó fejidommal. eh-tárcsa,és kapott egy aprilia rs50 gyorsasági kipufogót.TANULÓ MOTORNAK IDEÁLIS.
TEL:.06-20-910-3659
sajnos szálításban nem tudok segíteni

Képet csak este tudok felrakni.