Sziasztok! Az lenne a problémám az f12-őmnél, hogy ha önindítózni akarok, akkor nem csinál semmit, csak kattogó hangot hallok az indítórelé felől. Az lenne a baja? Vagy az akksim nagyon gyenge, mert eléggé rottyon van az is? Válaszotokat előre is köszi!
hello sajnos nem tudok segitteni de 1 kis informaciora lenne szuksegem hogy mien olasz oldalon lehetne jo aru uj vagy hasznalt robogot talalni ha tudsz ijet azt megkoszonnem valaszod a ferko.3@freemail.hu ra varom
Hohóó gyerekek kész lett a robeszom!
Csak meg kellett görgőztetni!Úgy megy mint a rakéta megy alattam 75-öt óra szerint, 90kg vagyok :D
Ahhoz képest hogy az egyik szerelő haver aztmondta hogy minden mozgót cserélni kell benne 30ezer ft kb a felújitás most 3000ft-ból úgy megy mint a golyó
Sziasztok, olaszországban élek és hát most szeretnék venni egy malaguti f12 r 2010-es 5km-el és hát tesztet nem találok ebben az évjáratban. Szóval ha vki tudna segiteni h milyen megéri-e , hogy mennek előre is köszi
Sziasztok! Segítségeteket kérem! Rendben beindul a gép de úgy kezd gyorsulni mint egy reumás csiga. 20-30km/h-t eléri és akkor rendben megy utána, húz ha kell. Mi romolhatott el? Kétütemű Malaguti Ciakról van szó. A héten a nagy esőzések miatt volt egy leállásom mert mikor egy vízátfolyáson átmentem gondolom annyi vizet szippantott fel a levegőből, hogy lefulladt. Köze lehet ennek hozzá?
Eladó egy MOTORHISPANIA FURIA 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,koyo csapágyak és skf szimeringek,frissen fórva polini dugóval még a doboza is megvan+adok hozzá egy 70%-os hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.felújított elsőtelóval és egy jó fejidommal. eh-tárcsa,és kapott egy aprilia rs50 gyorsasági kipufogót.TANULÓ MOTORNAK IDEÁLIS.
TEL:.06-20-910-3659
sajnos szálításban nem tudok segíteni
orozoli2002@yahoo.com
Csak meg kellett görgőztetni!Úgy megy mint a rakéta megy alattam 75-öt óra szerint, 90kg vagyok :D
Ahhoz képest hogy az egyik szerelő haver aztmondta hogy minden mozgót cserélni kell benne 30ezer ft kb a felújitás most 3000ft-ból úgy megy mint a golyó
lendkerék+alaplap+trafó 15ezer ft
Érdekelne Malaguti MGX lendkerék és az hogy mennyiért adnád.
Mindenképp irj ha van,ha nincs.
Előre is köszönöm.
Hello
2005 utáni f12 es hátsó idom
két oldalsó bokaidom(légbeömlő)
f15 komplett teleszkóp
képek és további info az adatlapom " eladó áruk " részen!
Engem érdekelne malaguti f15 firefox-hoz hátsó sárvédő hosszabbító!
Aki tud segítsen!
Köszi!
TEL:.06-20-910-3659
sajnos szálításban nem tudok segíteni
Képet csak este tudok felrakni.