csá én most passzoltam el az f15-öst egy f18-ra 5-5.5 görgőnél nagyobatt semi képen ne rakjbele mert nekem egy 70 top henger volt rajta 6-os görgőkkel és hatvanig elég lomha volt utána ment mint álat amit mentem vele az 95km/h -volt
Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy tud e valaki valamit az F18-ról mert eddig egy F15-öm volt arra cseréltem de amit találtam róla ott csak jó volt irva segitségeteket előre is kössz
sziasztok!
elado egy dellorto 21-es karbi
és egy 70-es levegős fekete top henger: nemrég fúrt, új dugóval meg minden hozzá, még nem volt összerakva, szóval teljesen új
Van egy Malaguti F15 robogóm Airsal 70-es hengerrel. Milyen kuplungrugót kontrasztrugót és mekkora görgőt tegyek bele, hogy végre is menjen, de ne keljen forgatni mikor elindulok vele. Egy Arrow rendszer van rajta és egy Top performance CDI gyári gyújtással. Mekkora porlasztó volna neki elég, és mekkora főfúvóka? Gyári légszűrő maradhat-e vagy azt is cseréljem, ha marad milyen szivacsot tegyek bele
Eladóvá vállt a motorom!
Malaguti F12 új 70ccm-s hengerrel és új főtengellyel,Top varió, van hozzá egy sport légszürő is de nagyobb fúvóka kell a karbiba!
Adok hozzá még egy 70ccm-es polini vas hengert meg egy műanyag betétes tuning főtengelyt!
A jobb első lámpa led sorral diszítve!
A burkolat sok helyen karcos, hidegben kicsit nehezen indul, kicsit csörög, de nekem már nincs kedvem vele foglalkozni!
Külföldi munkavállalás miatt adom el!
i.á.: 70.000 HUF
Érd.: lukacsbela@t-online.hu
Üdv mindenkinek
Malaguti Xsm-be merre találom a benzinszintjezőt?
A csatlakozóját megtaláltam a vázon de a tankba seholsem.
Eredetileg a membránba lenne be építve?
Hát a henger az már nincsen meg! Az 70 es volt!
Van hozzá még egy top variom, top performance gyújtástrafóm, meg még sok dolog! Ha érdekel még valami szívesen teszek fel róla képet!
hali, önindítóval nem akar indulni az F12 esem, jó az aksi (12v 4Ah), elvileg jó minden, önidító teker de csak lassan, indítottam egyszer már egyszer jóval nagyobb Ah- aksiról, arról beindult faszán , elképzelhető h azért nem indul mert nem a gyári hanem 70ccm-es henger van rajta?
szét kell húzni hozzá a blokkot, és ugy már ki tudod cserélni. de amúgy a váltóból eszi az olajat? mert ha nem, akkor lehet h az az oldali szimmeringed jó, és ha az jó , akkor sztem nem kell szétkapni a blokkot, csak leveszed a gyújtást és kikapod a szimmeringet, és az újjat beteszed, persze ha kívülről hozzáférni a szimeringhez, (ezt a blokkot nem ismerem)
Kérdezz bátran! Motorikus illetve szerkezeti alkatrészek! BARÁTI ÁRON!
Élérhetőségeim az adatlapomon!
elado egy dellorto 21-es karbi
és egy 70-es levegős fekete top henger: nemrég fúrt, új dugóval meg minden hozzá, még nem volt összerakva, szóval teljesen új
Van egy Malaguti F15 robogóm Airsal 70-es hengerrel. Milyen kuplungrugót kontrasztrugót és mekkora görgőt tegyek bele, hogy végre is menjen, de ne keljen forgatni mikor elindulok vele. Egy Arrow rendszer van rajta és egy Top performance CDI gyári gyújtással. Mekkora porlasztó volna neki elég, és mekkora főfúvóka? Gyári légszűrő maradhat-e vagy azt is cseréljem, ha marad milyen szivacsot tegyek bele
Előre is köszi!
Itt van a hirdetés!
Malaguti F12 új 70ccm-s hengerrel és új főtengellyel,Top varió, van hozzá egy sport légszürő is de nagyobb fúvóka kell a karbiba!
Adok hozzá még egy 70ccm-es polini vas hengert meg egy műanyag betétes tuning főtengelyt!
A jobb első lámpa led sorral diszítve!
A burkolat sok helyen karcos, hidegben kicsit nehezen indul, kicsit csörög, de nekem már nincs kedvem vele foglalkozni!
Külföldi munkavállalás miatt adom el!
i.á.: 70.000 HUF
Érd.: lukacsbela@t-online.hu
Válaszotokat előre is köszi
Malaguti Xsm-be merre találom a benzinszintjezőt?
A csatlakozóját megtaláltam a vázon de a tankba seholsem.
Eredetileg a membránba lenne be építve?
Van hozzá még egy top variom, top performance gyújtástrafóm, meg még sok dolog! Ha érdekel még valami szívesen teszek fel róla képet!
80-asok az alkatrészek?
érdekelne km meghajtó csiga meg spirál