Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Nekem 1 használt vagy bontott motornak a kilométer spirálja kellene, ami a f12 digit motorhoz való! Ha lenne hamarosan akkor nem adnék érte 5600Ft-ot.
Köszi!
Hello!Valaki meg tudná mondani hogy mely ékszijj menne Malaguti F12 1998-as kiadáshoz...Kétfajta méretet találtam.....17,8x823?Vagy:16,5 × 8,1 × 751?Egyebként a gyari leirásban csak anyit mondanak hogy Szélesség:16,8...Már nem vágom.....Az eredeti 2 cm-s darabokra szakadt és nem tudtam kivenni mijen volt....Elöre is Kössz...
Hello.Ujbol akadt egy kis gondom.Nem gyullad be a moci.Mar atneztem mindent kitakaritottam es atellenoriztem az egeszett de semmi.Se kep se hang.De mikor az akurol proballom begyujtani csak kattog a rele.Pontosabban csak egyett kattan mikor megnyomom a gombot.Meg meg azt is eszre vettem,hogy mikor kivettem a gyertyat,hogy megnezzem,hogy adja-e a szikrat csak az elso rugasnal volt szikra aztan meg megint semmi.Nem lehet,hogy az elekronikaval van a gond?Valami elszalt volna?Valakinek van valami otlete?
Sziasztok!Segítségeteket kérném,hogy valaki meg tudná-e pontosan mondani,mikortól gyártották a Ciak-ot 50 köbcentis, 4 ütemű Piaggio Hi-Per motorral?a Motorinfo.hu szerint 2005 őszétől,de most látok egy hirdetést,ahol 2004.07 havit kínálnak ilyen motorral,és újabb kasztnival.Lehetséges ez,vagy motorcserés volt?Miért lehet rajta rendszám,és utas lábtartó?Mire kell figyelni ilyen használt moci vásárlásakor?Tapasztalatok?Széles utat,mielőbbi jóidőt!
heló szívócsonk 1500Ft
membrán ház sima 1000Ft a a felfogatás nem tökéletes
motorfoevce membrán ház karbon lapos 4000Ft
posta utánvéttel 1690Ft
vagy előre utalásnál 1000Ft

üdv
Találtam. Membránlapok még jók de van rajtuk egy kis hiba...a szívócsonk 20 as átmerőjű tökéletes állapotbú, a membránház is tökéletes állapotban van.Én 4 ezer pénz + postára gondoltam a 2 cuccért!
Sziasztok!
Malaguti f12-höz keresek karbon membránlapokat.
keenets@indamail.hu

Üdv.: Keenets
Mennyiért adnád?
Igen lappal együtt
koszi szepen a gyors valaszt
rendben majd irj kérlek!előre is köszi
nekem is van ha esetleg még nem szereztél
üdv
heló
leveszed a hengerfejet és ott lesz
üdv
Tudna valaki képet küldeni hogy hol helyezkedik el a termosztát?
Vagy van benne egyáltalán?
Mert bazira nem találom
F12 2000-es hátul dob fékes
Nem kell, mivel amikor keringetni kezdi a vizet a buborék felmegy a tartályba.Ott csak utánna kell tölteni.
Hali.Egy kis kesigtsegre lenne szuksegem.Ahogy mar irtam ez az F12-es az elso motorom ami nem 4-utemu es meg kezdo vagyok benne.Arrol lenne szo,hogy ha leengedem a hutobol es az egesz rendszerebol a vizet es miutan ujra toltottem nem kellene valahol kilevegoztessem?Lehet,hogy hulye egy kerdes de nem szeretnek kockaztatni.Mert a kocsiknal ki szoktak levegoztetni.Meg meg lenne egy masik kerdesem is.Az olaj tartalyba tolthetek annyi olajat amennyi csak bele fer?Elore is koszonom a segitsegeket !
membránlappal együtt?
Engem a membránház érdekelne meg a szívócsonk!
Megnézem, hogy megvan-e még!
hello!nekem a dekniben lévő alkatrész kellene amit a rugó rátol a főtengelyen lévő berúgó racsnira!ha eladod külön!
Sziasztok!

Eladó MALAGUTI F12 bontott alkatrészei! Írj és mondom, az árat és hogy mi van még meg! Baráti áron!
Sziasztok

Kis segítség kéne 1 hete vettem meg életem első Malaguti F12 100ccm robogóját nagyon tetszik a gép . Állat nagyon nem is gondoltam volna hogy ennyire megy. Még a gyári kipufogó van rajt és ezt szeretném lecserélni, de nem újat szeretnék annyit nem szánok rá. De valami jó állapotban és jó árban lévő használtat szívesen vennék. 13000 ft volt egy de az orrom előtt vitték el.
Ha valaki tud ílyent kérem jelentkezzen.
Előre is köszönöm mindenkinek
Hali
Köszönöm a gyors választ
a WEBÁRUHÁZBAN minden termékre 1300.-Ft a postakültség 10000.-Ft-ig, felette 1600.-Ft