Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Még mindig keresek a képen látható használt fékkart.
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
Egy pár márka amitből tudok hozni
Polini,Malossi,Top,DR,Metrakit,Yasuni,Stage6,Koso,
Tudok még motoros ruhát,sisak,kesztyű,kabát,stb Igény szerint képet is tudok küldeni
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Sziasztok!
Elöl Stage6 WAVE féktárcsával mitas 120/60/R13 gumival.
Hátul dobfékes a kerék 140/60/R13 IRC gumival. Szürke gyári szinteresek a kerekek.
Igényszerint Távtartóval és kilóméteróra meghajtóval/csigával is!
Ár 25.000 forint FIX!

F12 felniket beszámítok, ajánlatokat képekkel várom
szia! nekem van DIGIThez jo aron hasidom!
köszi! ha van képed küldj légyszi Variátorod nincs megszívtam mert rendeltem eggyet ,csak nem néztem meg az enyémet Abba egy top van Az kellene vagy valami tuning HOLMI
megnézem, hogy van-e ha van akkor majd hivlak.
szeva ! engem f12 hasidom és elsősárvédő érdekelne !Természetesen az is mennyibe lenne ?06305949153
szevasztok !segítséget kérnék f12 höz 94 -s Digit kilóméter órát hogyan tudnám csatlakoztatni gyárilag spirál hajtotta Elvileg gyujtásrol kel kapnia vagy?
Helló !
Nekem van egy gyári F12 es kipuffom eladó.
Ha valakit érdekel !
Van még hátsó rendszámtábla tartó, meg van még egy tökéletes hátsó teleszkópom.
ha valakit érdekel írjon erre a címre.
szadam01@citromail.hu
Eladó 50ccm-es vizes vashenger dugóval hengerfejjel, csak fel kel tenni és már megy is a motor. Hibátlan állapot!
kissadamvikt@msn.com
Sziasztok!
Eladó a gépem
http://www.kepesmotor.hu/malag... :-)
Hellósztok !
valaki nem tudja véletlenül hol lehet alkatrészeket szerezni malaguti mgx5-eshez ?
illetve kapcsolási rajzot , vagy valami más cdi-s motoré is jó lenne ami hasonló, csak én nem találtam egyet se :@
szia
baszakszik az msn-em így sajnos nem tudtalak visszaigazolni légyszíves add meg te az msn-edet
köszi
sziasztok ha 1 robogóba 8 a kompresszió lehetséges hogy nem indul?
heló
f 12 első felnim lenne ha érdeke gumival fék tárcsával
üdv
Helló,már nincsenek meg a felnik!Üdv!
Szia.engem érdekelnének az f12-es felnik,ha egy kicsit engednél az árból,és utánvéttel küldenéd.várom válaszod
MSN-re fölvettelek!
taposó idomom lenne. irj mailt és küldök képeket.
rendben 10 ezer plusz posta
msn-en vegyél fel légyszíves: senna5513@hotmail.com vagy email címem: szekely.sandor91@freemail.hu
Sziasztok,

tegnap vettem egy Malaguti F12 Phantom Max 125 robogót. 2004-es, digitális műszerfalas. A Sebességmérő mérföldben mér. Át lehet valahogy állítani km/h-ra, vagy kezdjem el megszokni?!?! :)
Nincs valakinek service vagy user manuálja ehez a típushoz?

Előre is köszi!
Én megvenném 10 ért a 21-es porlasztót!
Malaguti F-15-höz vennék komplett, első idomzatot lámpa nélkül indexekkel, sárvédőt, a kormány alsó és fölső borítóidomát, a hasidomot, a taposóidomot, és a térdnél, az egész idomot (ahol a vizet kell beönteni, ahol a gyújtáskapcsoló van). Nagyon kellene!Szín mindegy, csak ne legyen törött, repedt!
Hy 98 körüli F12esbe (levegős) milyen méretű fékpofa kell a tárcsába? ha már szétszedem akkor cserélném is rögtön...