Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
Egy pár márka amitből tudok hozni
Polini,Malossi,Top,DR,Metrakit,Yasuni,Stage6,Koso,
Tudok még motoros ruhát,sisak,kesztyű,kabát,stb Igény szerint képet is tudok küldeni
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
köszi! ha van képed küldj légyszi Variátorod nincs megszívtam mert rendeltem eggyet ,csak nem néztem meg az enyémet Abba egy top van Az kellene vagy valami tuning HOLMI
Helló !
Nekem van egy gyári F12 es kipuffom eladó.
Ha valakit érdekel !
Van még hátsó rendszámtábla tartó, meg van még egy tökéletes hátsó teleszkópom.
ha valakit érdekel írjon erre a címre.
szadam01@citromail.hu
Hellósztok !
valaki nem tudja véletlenül hol lehet alkatrészeket szerezni malaguti mgx5-eshez ?
illetve kapcsolási rajzot , vagy valami más cdi-s motoré is jó lenne ami hasonló, csak én nem találtam egyet se :@
tegnap vettem egy Malaguti F12 Phantom Max 125 robogót. 2004-es, digitális műszerfalas. A Sebességmérő mérföldben mér. Át lehet valahogy állítani km/h-ra, vagy kezdjem el megszokni?!?! :)
Nincs valakinek service vagy user manuálja ehez a típushoz?
Malaguti F-15-höz vennék komplett, első idomzatot lámpa nélkül indexekkel, sárvédőt, a kormány alsó és fölső borítóidomát, a hasidomot, a taposóidomot, és a térdnél, az egész idomot (ahol a vizet kell beönteni, ahol a gyújtáskapcsoló van). Nagyon kellene!Szín mindegy, csak ne legyen törött, repedt!
Még mindig keresek a képen látható használt fékkart.