Szia!
Előre kérek elnézést, hogy ilyennel zaklatlak, de megnéznéd nekem, hogy az első kerékbe milyen típusú, méretű csapágy van?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Sanyi
Érdekes jelenség lépett fel a kis malagutimon. A nyáron jól ment, semmi baja nem volt. Most is gondoltam, míg jó idő van azért megyek egy-két kört...
Hát nem így lett...nagy nehezen elindultam vele, de gázadásra fulladt, csak akkor ment, mikor már ráhúztam a szivatót. Na, gondoltam benzinhiány van, vagy éppen levegő többlet. Kiszedtük a karbit, hátha az van eldugulva, de nem volt az ég világon semmi baja. Aztán a membránt is megnéztük, az is zárt, szó-szó egy lamella mutat talán fél mm változást. Összeraktuk, na majd jó lesz.
De nem lett jobb, gázadásra fulladt meg. Érdekes jelenség volt, mert mikor ráhúztam a szivatót és úgy a gázt akkor felpörgött a motor és sikított úgy 9000 ford/percnél és alig ment vissza a fordulat. Ha húztam a gázt simán akkor meg lefulladt.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve befogtuk a szívó csövet a légszűrő házon. Ettől kezdve olyan szépen ketyegett a moci...rá sem ismertem. Most egy darab szivacs van a légszűrő szívó csövében és jár a motor...ennek nem kell levegő? Honnan szív ez mégis levegőt? A tömítések jól zárnak. Mindent ellenőriztünk. Eddig a szivacs nélkül is jól ment. Mi lehet ennek az oka? Komolyan érdekel...Ha valakinek van ötlete, az kérem ossza meg velem, fontos lenne, mert nem akarom úgy téliesíteni a motort, hogy ilyen problémái vannak.
Sziasztok Malaguti Malbo line robogója van valakinek tudna nekem valaki írni valami tapasztalatot róla érdemes-e megvenni? Menyi a fogyasztása? Fojtással menyi a végsebessége , mert 1000 km ig nem lehet kivenni, mert garanciavesztéssel járna utána ha kivetettem menyivel nő meg a sebessége? én kb 90kg vagyok:) Az autóm akarom inkább robogóra cserélni főleg a fogyasztása miatt.
Vagy esetleg meik robogót ajánlanátok? Köszi a választ előre is
sziasztok! van egy digitális műszerfalú malagutim, de a műszerfal nekem tök fölösleges... viszont pár újítást csinálnék a motoron ezért arra gondoltam hogy eladom a műszerfalat. szerintetek mennyi pénzért adhatnám el? válaszokat előre is köszönöm
Amilyen papírokat csak tudsz kérj el a tulajtól ami a motorhoz kapcsolódik. Ha olaszból hozott azokat is. Közlekedni vele én az adásváteli és a biztosítás másolatával közlekedek. Az én biztosítóm nem adott matricát amit rá lehet ragasztani a mocira. Üdv
Hali!
Tudnátok segíteni?
F12! Csumagázon alig akar elindulni, de ha felvesz egy 4-5 km/h-s sebességet akk megy mint a barom.Beállítás lehet?
És ha igen, akk mit kell állítani?
Köszi a segítséget
amivel az alapjáratot szabályzod azzal elvileg az anyaggal játszol adj neki egy kis anyagot! mert szerintem azért dadog le mert sok a levegő és ezáltal szegény a keverék.a másik váalsztás hogy a levegő menyiségével játszol de az elöbbi sztem segíteni fog.
Van 1 Malaguti F12. A vízhőfok jelzőm mindig az utolsó zöld kocka (lámpa)világít néha visszább megy egyet. A piros nem szokott világítani,még legalábbis(lekopogom).
Ez normális?
Most akarok venni vagyis cserélni egy robogót mármint enyem lessz a robi. én adok érte vmit ez mindegy.
a robogóra mi kell hogy közlekedhessek vele? Jogsim van:)
mert semmi papírja nincs de állítólag elég egy adásvételi és kész. persze a biztosítás azt tudom. szóval a lényeg: nem gond hogy nincs semmi papírja és elég az adásvételi?
Segítsetek!
Sziasztok!
Ma raktam fel egy RMS sport légszűrőt a mocimra(F12), az addig ok, hogy nagyobb lett a hangja, de ha odahúzom neki akkor visszadadog a motor!
Lehet, hogy kicsi a karbi?(gyári)
http://mamykus.gportal.hu/gind...