Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Úgy tudom én is, hogy fekvő Minarelli de itt is olvashatsz még róla:
http://mamykus.gportal.hu/gind...
Helló van eladó variátorod f12 100 as ba ?
Szia!
Előre kérek elnézést, hogy ilyennel zaklatlak, de megnéznéd nekem, hogy az első kerékbe milyen típusú, méretű csapágy van?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Sanyi
Érdekes jelenség lépett fel a kis malagutimon. A nyáron jól ment, semmi baja nem volt. Most is gondoltam, míg jó idő van azért megyek egy-két kört...
Hát nem így lett...nagy nehezen elindultam vele, de gázadásra fulladt, csak akkor ment, mikor már ráhúztam a szivatót. Na, gondoltam benzinhiány van, vagy éppen levegő többlet. Kiszedtük a karbit, hátha az van eldugulva, de nem volt az ég világon semmi baja. Aztán a membránt is megnéztük, az is zárt, szó-szó egy lamella mutat talán fél mm változást. Összeraktuk, na majd jó lesz.

De nem lett jobb, gázadásra fulladt meg. Érdekes jelenség volt, mert mikor ráhúztam a szivatót és úgy a gázt akkor felpörgött a motor és sikított úgy 9000 ford/percnél és alig ment vissza a fordulat. Ha húztam a gázt simán akkor meg lefulladt.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve befogtuk a szívó csövet a légszűrő házon. Ettől kezdve olyan szépen ketyegett a moci...rá sem ismertem. Most egy darab szivacs van a légszűrő szívó csövében és jár a motor...ennek nem kell levegő? Honnan szív ez mégis levegőt? A tömítések jól zárnak. Mindent ellenőriztünk. Eddig a szivacs nélkül is jól ment. Mi lehet ennek az oka? Komolyan érdekel...Ha valakinek van ötlete, az kérem ossza meg velem, fontos lenne, mert nem akarom úgy téliesíteni a motort, hogy ilyen problémái vannak.
Sziasztok
Van egy eladó 21-es dellorto karbim. Akit érdekel az írjon.
F12 felni eladó párban 8e huf
Sziasztok!
A malaguti Ciak 100-asban milyen motor van?
Fekvőhengeres minarelli?
Szia ha nem szereztél még kipufogót keress meg van több darab is .
a tuning minőségétől függ de ha jó és minőségi munkát akarsz végezni olyan 70ezer körül van
Sziasztok Malaguti Malbo line robogója van valakinek tudna nekem valaki írni valami tapasztalatot róla érdemes-e megvenni? Menyi a fogyasztása? Fojtással menyi a végsebessége , mert 1000 km ig nem lehet kivenni, mert garanciavesztéssel járna utána ha kivetettem menyivel nő meg a sebessége? én kb 90kg vagyok:) Az autóm akarom inkább robogóra cserélni főleg a fogyasztása miatt.
Vagy esetleg meik robogót ajánlanátok? Köszi a választ előre is
sziasztok! van egy digitális műszerfalú malagutim, de a műszerfal nekem tök fölösleges... viszont pár újítást csinálnék a motoron ezért arra gondoltam hogy eladom a műszerfalat. szerintetek mennyi pénzért adhatnám el? válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok! 96-os f12 malgutihoz keresek gyújtásalaplapot. (Ducati energia) snooop@freemail.hu
sziasztok egy 2010-es phantom f12-t 50cc-röl 70cc-re menyibe kerül? úgy kb. várom válaszaitokat
Hali!

Amilyen papírokat csak tudsz kérj el a tulajtól ami a motorhoz kapcsolódik. Ha olaszból hozott azokat is. Közlekedni vele én az adásváteli és a biztosítás másolatával közlekedek. Az én biztosítóm nem adott matricát amit rá lehet ragasztani a mocira. Üdv
Hali!
Tudnátok segíteni?
F12! Csumagázon alig akar elindulni, de ha felvesz egy 4-5 km/h-s sebességet akk megy mint a barom.Beállítás lehet?
És ha igen, akk mit kell állítani?
Köszi a segítséget
van pár malaguti mdx alkatrészem ha valakinek kell valami csak írjon
Megpróbálom
amivel az alapjáratot szabályzod azzal elvileg az anyaggal játszol adj neki egy kis anyagot! mert szerintem azért dadog le mert sok a levegő és ezáltal szegény a keverék.a másik váalsztás hogy a levegő menyiségével játszol de az elöbbi sztem segíteni fog.
Malaguti F12 sztender nincs valakinek elfekvőben?
Megkérdezhetem, hogy mit hangoljak rajta?
Két csavar van rajta, az egyik a levegő a másik az alapjárat?
Nincs túl sok lehetőség!
hali!

Van 1 Malaguti F12. A vízhőfok jelzőm mindig az utolsó zöld kocka (lámpa)világít néha visszább megy egyet. A piros nem szokott világítani,még legalábbis(lekopogom).
Ez normális?
nem hiszem h kicsi a karbid sztem az lehet a baj h ugyebár a sportszűrővel kicsit több levegőt kap és hozzá kell hangolni a karbit!
sziasztok!

Most akarok venni vagyis cserélni egy robogót mármint enyem lessz a robi. én adok érte vmit ez mindegy.
a robogóra mi kell hogy közlekedhessek vele? Jogsim van:)
mert semmi papírja nincs de állítólag elég egy adásvételi és kész. persze a biztosítás azt tudom. szóval a lényeg: nem gond hogy nincs semmi papírja és elég az adásvételi?
Segítsetek!
Sziasztok!
Ma raktam fel egy RMS sport légszűrőt a mocimra(F12), az addig ok, hogy nagyobb lett a hangja, de ha odahúzom neki akkor visszadadog a motor!
Lehet, hogy kicsi a karbi?(gyári)
malaguti mgx lendkerék érdekelne ha valakinek van irjon és akk msn címet is