Sürgős segítséget kérek motoros társak ! Van egy Malaguti F12 - m és a kipufogó toroknál csöpög a benzin ha pl. este betolom a garázsba reggelre kis folt van alatta és nagyon nehezen is indul ! Nem tudok rájönni miért folyik a blokkba a benzin ! Segítsetek kérlek titeket , fontos volna !
Sziasztok,segítséget kérnék.
Madisonhoz kellene 1 jobbos indexbúra KÖLCSÖN .Csak 1 órára,míg leműszakiztatom.Ha esetleg van valaki Debrecenben aki segítene,hálás lennék.
ok jöhet mire tudod küldeni? péntek-szombat az is munkanap Van benne görgöi az árba? köszi Kőszeg 9730 Jurisics tér 07 Albert Balázs Garabonciás Pizzéria a SZÍJ csak akkor kell ha 16.5 x747 Ez a méretem
heló
idom nem a legtökéletesebb az 1000Ft
gáz kar a műanyag 1000Ft
kapcsoló a csatlakozó nyomott 2000Ft
postával együtt cakk pakk utánvéttel 5500Ft ért viheted az utánvét amúgy 1690Ft
üdv
Sziasztok, érdekelne F12 höz egy pár alkatrész, ha valakinek van kérem szóljon. Analóg km óra. Az órákat tartó idom, kormány alsó idom, Zár szett, Első idom, hátsólámap, Gázkar. Ha valakinek van kérem szóljon.
hy. nem tudom milyen motorral szerelték, de tudnál nekem egy pár szót mondani mik a tapasztalataid erről a motorról mert én is szeretnék venni egy 180ast. Mennyire megbízható, mennyit fogyaszt, mennyit megy végre. előre is köszönöm ha segitenél
Van egy 70-es airsal henger az f-15-ön. Pörög mint az állat de nem megy a gép. 5,2-es görgők top varió, malossi kuplung kicsi sárga és nagy rugókkal. Mi lehet a baja?
szerbusz!Kicsit nem faraghatunk az árbol POLLINI SPEED CONTROL variót kináltak 7000 Completten Ezt 70 ccm hez használnám passzolni fog nekem 10000 be már viszem is ha jó Kőszeg 9730 Garabonciás Pizzéria Jurisics tér 7 Albert Balázs
hali, én szeretnék okulni:D, van egy f12lc-m-70ccm-es vashengerrel, a hajtásnál, mit kéne variózni hogy többet menjen végsebbességre, és maradjon meg kb ugyan, ez a gyorsulás, annyira nem vok ezzel tisztában? szeretnék erről tudomást szerezni:D, köszi szépen, kolisoáá:D
Madisonhoz kellene 1 jobbos indexbúra KÖLCSÖN .Csak 1 órára,míg leműszakiztatom.Ha esetleg van valaki Debrecenben aki segítene,hálás lennék.
Elnézést a késői válaszért nem sűrűn ülök internetközelbe
attól függ előreutalod 1050Ft vagy utánvét 1690Ft
üdv
idom nem a legtökéletesebb az 1000Ft
gáz kar a műanyag 1000Ft
kapcsoló a csatlakozó nyomott 2000Ft
postával együtt cakk pakk utánvéttel 5500Ft ért viheted az utánvét amúgy 1690Ft
üdv
üdv
Van egy 70-es airsal henger az f-15-ön. Pörög mint az állat de nem megy a gép. 5,2-es görgők top varió, malossi kuplung kicsi sárga és nagy rugókkal. Mi lehet a baja?
emailem:
schtam@vipmail.hu
TOP Szíj 3590
együtt odaadom 11900ba ( szinte újjak!)