Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halo
lenne egy óriási gondom.Most számoltam ki hogy 16,5 benzinhez elég nekem 1 liter olaj.És ez szerintem nagyon sok tudnátok valamit mondani?,és nincs itt az olajzásnál valamilyen állítási lehetőség?
válaszotokat előre is köszi
NINCS MIT
Ja, a buzakalásznál szervizeltem a legutóbbi motoromat, az nem egy 5*-os hely:D
A sarlót majd megkukkantom, talán tudnak adni, köszi szépen:D
Bocs, lehet hülyének nézel majd:)
Ezek az utcák mind nyíregyházán, és mind kecskeméten is vannak.
Melyikre gondoltál?
Segítségedet köszi szépen
Bocs, de már nincs meg. Ha kellene valami akkor írj, hátha van!
baggio itt van 1 pár cím
Búzakalász utca 20.
Sarló utca 8.
hát az igaz hogyha messze van többe kerül,de kecskemét felé nem tudok mivel nyiregyi vagyok
Hát ha mondasz nekem egy bontót kecskemét környékén akk azt megköszönném:)
Amugy gondoltam már rá én is, csak ha messze van akk többe kerül az utánajárás mint maga a cucc
baggio menny be egy bontoba (Y)
és esetleg nemtudod hol tudnék hozzájutni? vagy felkéne újitani?
Igen,erre. Csak azért kérdeztem mert vizeshez komplett blokkom van. Üdv.
Hali!
Tudom, h nem most adtad már fel a hírdetést, de megkérdezem:)
Van Malaguti f12-höz hátsó lámpavédő rácsod?
Ha van akk mennyibe kerül?
Szia meg van még a hasidomod? F12
Szia! Tudom hogy régi a hirdetés de van esetleg f12 höz hasidomod,fejidom also része vagy egybe. És hátso ami a blokknál van sárvédö!
Hali. nem. léghütéses, ha erre gondolsz.
Üdv! Vizes a motorod?
Igen mert mert én is onann tudom hogy kb milyen évjárat! nekem 2 is van mert vele futárkodok!Vigyázz a vizpumpával mert nekem is azal gyülik meg a bajom állandoan mindig nézd a vizedet hogy nem e hiányzik belöle és hogy nem folyik a tulfolyon! nem nagy összeg a felujitó szet (3EZER FT) csak meg lehet fözni a hengert vele! Én már 5éve használom! Vigyázrá ha te vigyázolrá akkor ö is vigyáz rád! SZÉLES UTATT!
körbe a számsorra gondolsz amiben egy nyíl mutat?, mert ha arra akkor megvan, kössz am a választ
Szia! Nézd meg a muanyagba idomba valaholva bele szokták nyomtatni hogy mikori! De ha le volt már cserélve akkor nem tudom hogyan tudnád meg nézni!
Hali!
Vagy '99 vagy '00-ás én is most vettem egyet, és nekem is kellene egy alkatrész.
Egy hátsó lámpavédő rács, ha van vkinek az írjon, engem érdekelne, persze nem súlyos ezrekért
szevasztok, nemrég vettem egy f12 est, és nemtoom h hanyas évjárat ugyanis csak motorszámot és alvázszámot találok, ebből pedig nemtoom , hogy le lehet-e olvasni, vagy vmi más helyen lenne?, egyébként elől tárcsa, hátul dob , vizhűtés , ja és ha ehez vkinek lenne eladó alkatrésze az szóljon, mert kéne 1-2 dolog, előre is thx.
ezek mennyire használható légszűrők?
Szia

Elkelt már sajnos.
helló. a henger érdekelne ha még megvan. van róla kép?
sziasztok. malaguti fiftyhez keresnék hengert, dugattyut, tűgörgöt. nem tudjátok hol tudnám beszerezni? vagy hogy jó e rá valami másik motoré?